inzercia, predaj, predám, bazár

PEVNÉ MASÁŽNE LôZKO

Kategória: Ostatné

Masážny stôl - biely -
Predám pevný masážny stôl s vysokou nosnosťou do cca 150 kg, antikorovej konštrukcie a bielej koženky. stôl má otvor pre tvár a praktickú príručnú poličku po obidvoch stranách.
ďalšía odkladacia polička sa nachádza pozdĺž spodnej časti. Má držiak jednorazových plachiet
Stôl bol používaný ako lôžko k lymfodrenáži.
PEVNÉ  MASÁŽNE LôZKO
Podobné inzeráty
Masážne lôžko CERAGEM
Ponúkam na predaj skoro ako nové masážne lôžko CERAGEM. Pôvodná cena bola 2500 eur, teraz 800 eur. CERAGEM je plnoautomatizované medicínske terapeutické lôžko, ktoré v sebe spája tlakovú masáž s hĺbkovo pôsobiacim dlhovlnným infračerveným teplom emitovaným jadeitovými kameňmi a špeciálnymi epoxidkarbonovými platňami. Ponúka intenzívny relax a celkové uvoľnenie. Ceragem lôžko dokáže účinne pomôcť aj pri rôznych diagnózach a zdravotných ťažkostiach. Účinne pôsobí najmä na svaly, na chrbticu, na kosti a kĺby, na krvný obeh, na nervovú sústavu a na psychiku.
Masážne lehátko Ceragem
CERAGEM je automatické termo-akupresurne masážne lôžko,ktoré spája tlakovú masáž s infračerveným teplom vyžarovanie JADE kameňmi a expozid karbonovymi panelmi.Masažne lôžko je určené pre celkovú regeneráciu a pre zlepšenie zdravotného stavu všetkých členov rodiny. Toto zariadenie pomocou vnútorného projektora pohybujúce sa pozdĺž chrbtice uvoľňuje upony okolo stavcov narovnava chrbticu ukludnuje nervové drahý v ľudskom tele zlepšuje krvný obeh a tok živvotnej energie čchi.
3 D tlačiareň
Predám malokrat použitú 3D tlačiareň. Tlačové lôžko je na jednom mieste poškodené, avšak je plpoužiteľné ale aj vymeniteľne (cena nového lôžka je cca. 20 eur) Popis: 3D tlačiareň na zostavenie platne MP10 300 x 300 mm | Magnetická vyhrievaná stavebná doska | Funkcia obnovenia tlače | Asistované vyrovnávanie | Dotyková obrazovka Ľahko prístupný magnetický extrudér: Odnímateľný magnetický vozík poskytuje jednoduchý štartovací bod pre zmenu na extrudérový systém podľa vášho výberu. Práca na vašom stroji je pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým. Demontáž 2 skrutkovej hlavice: Prístup k vašej hlavici je jednoduchý, čo umožňuje rýchlu výmenu hlavy nástroja. Prepnite z 0,4 mm na 0,6 mm trysku bez problémov s výmenou trysky. Rýchle, pohodlné a jednoduché. Vyhrievané, odnímateľné a flexibilné tlačové lôžko: Toto veľké tlačové lôžko s rozmermi 300 x 300, ktoré dokáže ľahko dosiahnuť 100 °C, uľahčuje odstraňovanie výtlačkov ako kedykoľvek predtým. Vďaka magnetickej platforme je samotné čistenie a vyberanie postele jednoduché a priamočiare. Senzor úrovne asistovaného lôžka: Pomocou snímača úrovne je vyrovnanie jednoduché. Zistí rozdiely v posteli, čo vám umožní nastaviť presný Z offset, aby boli prvé vrstvy hračkou. Dvojitý portál Y: Dvojitý portál Y poskytuje stabilnú základňu pre tlačové lôžko, čím sa minimalizuje kolísanie, ktoré sa vyskytuje v modeloch 3D tlačiarní s jedným portálom Y. Výsledkom sú čistejšie výtlačky a predchádza sa potrebe opätovného vyrovnávania.
Prenosná masážna podložka shiatzu 3v1 TOPCOM SMC-3000
Shiatsu masážna podložka, 6 druhov masáži, 3 rýchlosti, prehmatávacia, krútiaca, a vibračná masáž, bodová masáž, bodová a krútiaca masáž, nadstaviteľné masážne valčeky, ľahké a skladné, predvádzacia funkcia, modrá LED iluminácia masážnych hláv, jednoduché ovládanie. Masážny vankúš SHIATSU ponúka uvoľnenie ako po skutočnej masáži. 3 krútivé masážne programy (celkový, dolný, horný) 3 valcovacie masážne programy (celkový, dolný, horný) 3 výkyvné masážne programy (celkový, dolný, horný) Bodová masáž Shiatsu a výkyvná masáž Vibrácie (nízke / stredné / vysoké) Nastaviteľná šírka masážnych valčekov Vhodný pre väčšinu kresiel Ľahký a jednoducho prenosný Ukážkový režim Funkcia automatického načasovaného vypnutia: 15 min Jednoduchá obsluha ovládača Modré podsvietenie (LED diódami) masážnych hlavíc S funkciou vyhrievania Pôvodná cena 163,42 eur. Málo používaný.
Samostatné aj spoločné izby na prenájom pri nemocnici
Ponúkam na prenájom nepriechodné, zariadené, uzamykateľné izby v Prešove. Výborná lokalita na Rumanovej ulici, pri Fakultnej nemocnici J. A. Reimana. Zastávka, kde stojí MHD aj diaľkové spoje, je za rohom, ďalšia zastávka je cca 5 min. pešo. Najbližšie potraviny (MilkAgro) sú tiež na skok a do centra či NOVUMu to trvá 10 -12 min. Ulica nie je hlučná. V ponuke sú momentálne nasledujúce izby: - Izba č. 3 – Dvojlôžková izba (17,8 m2) vhodná pre 1-2 osoby. Izba sa nachádza v suteréne RD. Cena: 185 € / mes. / lôžko. Izbu je možné prenajať aj jednej osobe ako samostatnú izbu (bez spolubývajúceho), v takom prípade je cena 250 € / mes. / izba. V izbe momentálne bývajú 2 slečny. Jedno lôžko sa uvoľní od 1.1.2023. Ak by ste chceli izbu len pre seba, od 1.3.2023 sa uvoľní aj druhé lôžko, ktoré sa už následne prenajať nemusí. - Izba č. 4 – Izba na 2. NP. Veľká, presvetlená izba, orientovaná na juh (21 m2) vhodná pre 1-2 osoby. Izba sa prenajíma vcelku, primárne pre 1 osobu. Cena pri obsadenosti 1 osobou je 300 € / mes. / izba. Ak by mal záujem o bývanie pár, cena je 190 € / mes. / os. Osoba ubytovaná v tejto izbe môže využívať WC na 2. NP. Na 2. NP je k dispozícií tiež samostatná chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica a iné... Izba je voľná od 1.2.2023. Platí sa 1 mesačný depozit. Bežná spotreba energií je v cene. Bližší popis a fotografie izieb nájdete na Spoločná (plne vybavená) kuchynka a kúpeľňa s WC sú suteréne. Tieto využívajú len podnájomníci. Podnájomníci majú tiež k dispozícii práčku, vysávač, žehličku so žehliacou doskou, a ďalšie vybavenie. Všetky izby sú vhodné len pre nefajčiarov, zvieratá nie sú povolené. Nakoľko izby obývajú prevažne študentky alebo mladé pracujúce ženy, je aj táto ponuka vhodná hlavne pre ženy do 35 r. Hľadáme medzi nás niekoho poriadkumilovného, kto už v noci nepotrebuje usporadúvať párty, naopak ocení pokoj a kľud. Preferujeme taktiež záujemcov, ktorí majú záujem o bývanie na dlhšiu dobu. Izbu č. 4 je prenajímame aj na kratšie obdobie, minimálne však na 3 mesiace. Podnájom je riadne na zmluvu. Počas sezóny môžete využívať záhradu, ochutnať hrozno, ktoré nám tam rastie. Psy a mačky nie sú v dome povolené, ale pre milovníkov mačiek máme jednu erárnu, ktorá sa k nám zvykne zatúlať od susedov a rada sa necháva hladkať. Obhliadky sú možné po dohode, v poobedňajších hodinách, je ale potrebné dohodnúť si vopred presný dátum a čas. Ak máte o obhliadku záujem, kontaktujte ma, prosím, rovno emailom na info@ Tel. č. je vymyslené.
Lôžko
Predám nepoškodené,malo používané lôžko do cestovnej postieľky pre novorodenca.Celkový rozmer 120x60cm hĺbka 28 cm nosnosť 8 kg Najlepšie osobný odber Ivanka pri Dunaji