inzercia, predaj, predám, bazár

Philips Avent Baby Monitor

Kategória: Ostatné

Ponukam Philips Avent Baby Monitor, umožňuje udržiavať bezpečné spojenie s vaším dieťaťom po celú dobu vďaka perfektnej kvalite prenosu zvuku a obrazu. S rozsahom až do 150 m, tento monitor je plne prenosný a ľahko ovládateľný.

Elektronický strážca detí
Digitálny baby monitor s prenosom obrazu, a zvuku bez presluchov
Jednoduché sledovanie vďaka obrazu, o veľkom rozlíšení
Veľkosť displeja:61 mm
Automatická aktivácia obrazovky v prípade detekcie zvuku v detskej izbe
Rodičovská jednotka je vybavená akumulátorom
Bez poskodenia, cena 25 euro
Philips Avent Baby Monitor
Podobné inzeráty
Philips AVENT Avent ohrievač fliaš SCF358
Predám použitý Philips AVENT Avent ohrievač fliaš SCF358. Rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie mlieka a detskej stravy. Kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš. Pre bábätká je prirodzené piť teplé mliečko a ohrievač fliaš umožňuje ohriatie výživy vo fľaši rýchlym a pohodlným spôsobom.
FEELWORLD F6 plus kamerový monitor,náhľadový monitor -Nový
Feelworld F6 Plus je náhľadový monitor pre natáčanie v teréne, ktorý je malý, ľahký a disponuje vynikajúcou kvalitou obrazu. Je vybavený dotykovou obrazovkou a má možnosť importovať 3D LUT kalibráciu farieb pomocou SD karty, ktorá sa vloží priamo do monitora. Feelworld F6 Plus je vďaka svojej hmotnosti iba 235 gramov perfektným monitorom pre tých, ktorí sú stále na cestách a potrebujú ľahký a ľahko použiteľný monitor pre svoj fotoaparát. Konštrukcia celého monitora je robustný a kompaktný, takže ho môžete ľahko pripojiť k fotoapráte alebo stabilizátora. To vám dáva slobodu fotografovať a natáčať kdekoľvek! Interaktívny dotykový displej vám umožní pomocou gest pohodlne priblížiť alebo upraviť obrázok a kliknutím otvoriť nastavenia menu. Na obrazovke je k dispozícii množstvo nástrojov, ktoré vám pomôžu upraviť si svoje zábery - histogram, peaking, integrovaný zvuk, falošné farby, zoom, nastaviteľná zebra, sprievodca a mnoho ďalších. IPS displej s uhlopriečkou 5,5 "disponuje rozlíšením 1920x1080, 400 pixely na 1 palec a poskytuje široký pozorovací uhol 160 ° pre jednoduchšie sledovanie polohy mimo os. Vstavaná 3D LUT kalibrácie farieb, ktorá spĺňa normu REC-709, kalibruje každý monitor tak, že eliminuje problémy s farebným zobrazením. Monitor využíva technológiu OCR a vysoko pevné sklo odolné proti poškriabaniu a nárazu. Podpora dotykového displeja a menu ovládanie tlačidiel Môžete rýchlo získať prehľad o nastaveniach a funkciách menu jednoduchým ťuknutím na obrazovku. Podporuje ovládanie fyzických tlačidiel. Kolieskom môžete ovládať výber v menu a nastavenie funkcií Stlačením tlačidla on / off vypnede funkciu dotyku, čo zabráni zneužitiu. Feelworld F6 Plus poskytuje S-log2 / 3, V-log, Log-C a ďalšie pre prevod režimu záznamu na REC-709 pre väčšinu dostupůných fotoaparátov. Funkcia LUT umožňuje presnú kalibráciu farieb pre ľahšie a intuitívnejšie nahrávanie, čo optimalizuje pracovný postup a zvyšuje efektivitu práce. Užívateľ môže importovať kreatívne 3D LUT alebo kalibračné 3D LUT pomocou SD karty. Monitor je vybavený HDMI vstupom a výstupom, čo mu umožňuje nielen zobrazovať živý náhľad, ale tiež ho vysielať súčasne na iné monitory. Je to schopnosť zobrazovať živý obraz na viacerých obrazovkách naraz pri zachovaní pôvodnej kvality videa. Navyše môžete monitorovať zvuk pomocou 3.5mm konektoru pre slúchadlá. Monitor je možné prepojiť napr. S režisérskym monitorom alebo projektorom, vďaka ktorému môžete na koncertoch, pri živom vysielaní alebo konferenciu premietať obraz v reálnom čase. Vďaka vstavanému DC výstupu, ktorý sa nachádza priamo na konštrukcii monitora, môžete pomocou adaptéra napájať svoj fotoaparát. Každý monitor je dodávaný so sklopným ramenom vybaveným adaptérom Cold Shoe a 3 štandardnými 1/4 "závity.
parný sterilizátor fliaš Philips AVENT SCF284/03
Predám málo používaný parný sterilizátor fliaš zn. Philips AVENT SCF284/03. Podrobnejší popis je tu: alebo si nájdete v Googli. Osobný odber Košice-Furča, príp. do dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Pri odbere viacerých vecí, dohoda na cene.
Elektronická odsávačka Philips AVENT Natural
Predám elektronickú odsávačku Philips AVENT Natural Odsávačka na materské mlieko dojčenská fľaša Natural (125ml), extra mäkký novorodenecký cumlík Natural, kryt hrdla, tesniace viečko, masážna vložka, náhradná silikónová membrána, 2x vzorka jednorazových prsných vložiek Cena: 40€ + poštovné
Philips Avent parný hrniec a mixér 4 v 1
Predám varič zdravej detskej stravy Philips Avent 4v1. Dokáže variť v pare, mixovať, rozmrazovať a zohrievať. Ideálny pomocník pri prechode z dojčenia na tuhú stravu pomôže jednoducho pripraviť zdravé domáce jedlá presne podľa potrieb vášho dieťaťa. Knihu 16. základných receptov si môžete stiahnuť tu:
Hojdačky,mixér,hracky
Ponúkam na predaj slonikovu hojdačku do 8kg málo používanú za 20€,sivú hojdačku (možnosť vyskladať aj ako cestovnú postieľku alebo kolísku) do 18kg za 40€,parný mixér Philips Avent za 80€. Baby sense monitor dychu za 70€ a Philips Avent sterilizácie za 20€. Vanička,lampa,kolotoč nad postieľku a termo obal na fľaše ponúkam zadarmo. Všetko využívané minimálne. Dohoda na cene možná. Odber osobne v Košiciach.