inzercia, predaj, predám, bazár

Philips Avent sterilizator

Kategória: Ostatné

Predáme tento sterilizátor na fľaše a dudliky. Používaný, plne funkčný.


Philips Avent sterilizator
Podobné inzeráty
parný sterilizátor fliaš Philips AVENT SCF284/03
Predám málo používaný parný sterilizátor fliaš zn. Philips AVENT SCF284/03. Podrobnejší popis je tu: alebo si nájdete v Googli. Osobný odber Košice-Furča, príp. do dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Pri odbere viacerých vecí, dohoda na cene.
Philips AVENT Avent ohrievač fliaš SCF358
Predám použitý Philips AVENT Avent ohrievač fliaš SCF358. Rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie mlieka a detskej stravy. Kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš. Pre bábätká je prirodzené piť teplé mliečko a ohrievač fliaš umožňuje ohriatie výživy vo fľaši rýchlym a pohodlným spôsobom.
Philips Avent sterilizátor
Ahojte. Predám sterilizátor Philips Avent použitý 5 krát . Krabicu k nemu bohužiaľ nemám . K sterilizátoru pribalím aj fľašu Avent Anti-colic Airfree, bez cumlíka na fľašu (treba dokúpiť) malý mi z nej nechcel piť.
Sterilizátor Philips Avent 3v1
Predám málo používaný plne funkčný, ako nový parný elektricky sterilizátor na fľaše a cumlíky Philips Avent. 100% stav ako nové Ostatné fľašky, odsávačku a sáčky na mlieko k tomu darujem Osobný odber Senec
Elektrický parný sterilizátor Philips Avent 3v1
Predám elektrický parný sterilizátor značky Philips Avent 3v1, v TOP stave.
PHILIPS Avent Elektrický parný sterilizátor 4v1
Elektrický parný sterilizátor 4v1 Philips Avent SCF286 – nastaviteľná veľkosť – vhodný pre fľaše so širokým i úzkym hrdlom – vhodný pre rôzne druhy odsávačiek a príslušenstvo – je možné používať 3 spôsoby – sterilizácia malých predmetov, stredne veľkých predmetov či šiestimi 330 ml fliaš za pomoci 100 ml vody – sterilizácia obsahu za 6 minút – neobsahuje BPA – spĺňa európsku smernicu 2011/8 / EÚ Rozmery: vxšxd cca 29x18x29 cm