inzercia, predaj, predám, bazár

PHILIPS LUMEA Prestige BRI956

Kategória: Zdravie a krása

Nový, nepoužívaný epilator philips Lumea prestige BRI956
PHILIPS LUMEA Prestige BRI956
Podobné inzeráty
Philips Lumea Prestige BRI956/00
Predám použitý Philips Lumea Prestige BRI956/00. Na vrchu prístroja malé škrabančeky, ale inak funguje všetko tak ako má. Pôvodnú krabicu nemám. Súčasťou je prístroj, nabíjačka, nástavec na telo, bikiny, podpazušie a tvár, handrička, vrecúško a manuál. Manuál je trochu na obale obliaty vodou, no vnútro je v poriadku. Predávam lebo na mne neúčinkuje až tak dobre, pretože som svetlejší typ. ▶️ Cena + 2,20€ obyčajné poštovné alebo 3,50€ doporučene, zásielkovňa 3,90€ ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma  emailom.
Odstraňovač chĺpkov Philips lumea Prestige
Predám nový odstraňovač chĺpkov (raz vyskúsany na nohe) Lumea Prestige IPL technológia na odstraňovanie chĺpkov Vychutnávajte si neustále skvelý pocit bez chĺpkov. Philips Lumea Prestige je najúčinnejšie bezšnúrové riešenie založené na technológii IPL, ktoré zázračne zabraňuje dorastaniu chĺpkov na tvári aj na celom tele. Pravidelné pôsobenie jemných svetelných impulzov zaručí hodvábne hladkú pokožku každý deň.
Philips Lumea Prestige BRI956/HP6393..
Ponukam epilator Philips Lumea Prestige, ktorý Vám pomôže s epiláciou nielen nôh, ale aj rúk, podpazušia, bikín aj oblasti tváre. Na každú z týchto oblastí je určený iný nastavec (spolu 4). Epilátor bol použitý len dva krát, zabalený v pôvodnej krabici s príslušenstvom. Uprednostňujem osobný odber Bratislava a okolie.
IPL epilátor Philips Lumea Prestige
Úplne nový, nerozbalený epilátor Philips Lumea Prestige BRI947/00.
Philips Lumea Prestige
Philips Lumea Prestige , úplne nová len skladovana.
Predám Philips Lumea Prestige
Predám philips lumea prestige, velmi málo použivanu so vsetkymi nadstavcami. Pezinok