inzercia, predaj, predám, bazár

Philips Sonicare 9000 DiamondClean

Kategória: Zdravie a krása

To najlepšie bielenie zubov od Philips Sonicare v našom najelegantnejšom modeli sonickej elektrickej zubnej kefky Philips Sonicare. Prejdite aj vy na Philips Sonicare.
Intelig. a jednoduché čistenie zubov
Zabudovaný senzor tlaku
Inteligentné rozpoznávanie hlavice
4 režimy, 3 stupne intenzity.
Hlavné benefity

Váš DiamondClean 9000 vydrží aj pri pravidelnom používaní až dva týždne na jedno nabitie.

Vďaka kefkovému nástavcu C3 Premium Plaque Control si môžete byť istí, že dosiahnete najhlbšiu možnú čistotu. Mäkké, flexibilné štetiny sú navrhnuté tak, aby sa ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov** a až 10-krát väčšiu mieru odstránenia plaku aj z ťažko dostupných miest.

Kefkový nástavec C3 Premium Plaque Control je navrhnutý tak, aby sa mäkké, flexibilné štetiny dokonale ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov a pomôže vám čistiť aj ťažko dostupné miesta*.

Inteligentné kefkové nástavce zabezpečujú, že používate správny režim a intenzitu na čo najlepšie čistenie zubov. Napríklad, povedzme, že používate kefkový nástavec W3 Premium White. Technológia BrushSync vášho DiamondClean 9000 automaticky zosynchronizuje váš kefkový nástavec s režimom White+, čím vám pomôže bieliť zuby.

Zubná kefka DiamondClean 9000 disponuje režimami Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+, ktoré vyhovejú všetkým vašim potrebám čistenia zubov. Režim Clean sa hodí na výnimočné každodenné čistenie, White+ odstraňuje škvrny, Gum Health poskytuje jemné, ale efektívne čistenie ďasien a režim Deep Clean+ vám ponúka osviežujúce hĺbkové čistenie. Tri stupne intenzity vám umožňujú vybrať si medzi vyšším nastavením na zvýšenie čistoty a nižším pre citlivejšie ústa.

Všetky kefkové nástavce sa časom opotrebovávajú, takže musíte dávať pozor a ubezpečiť sa, že je vaše čistenie zubov rovnako efektívne. Naša technológia BrushSync sleduje, ako dlho ste používali kefkový nástavec a ako silný tlak ste pri čistení zubov vyvíjali. Pripomienka výmeny BrushSync na rukoväti a krátke pípnutie vás upozornia, že je čas ju vymeniť.

Nemusíte si všimnúť, že pri čistení používate príliš veľkú silu, ale vaša kefka DiamondClean 9000 si to určite všimne. Pri použití príliš veľkého tlaku začne rukoväť kefky jemne pulzovať. Upozorní vás, aby ste znížili tlak na zuby a nechali kefkový nástavec robiť si svoju prácu. 7 z 10 ľudí si vďaka tejto funkcii zlepšilo techniku čistenia zubov.

DiamondClean 9000 vám poskytuje pokyny potrebné na zlepšenie a udržiavanie zdravých návykov pri čistení zubov medzi preventívnymi vyšetreniami u zubára. Vstavané inteligentné senzory vás informujú, ak si čistíte zuby s príliš veľkým tlakom.


*nerozbalená uplne nová+ (10/10) ( platba vopred na účet)
Na dobierku +5€ k hlavnej cene.
Dôvod predaja nechcem túto kefku .
Mail : hugohaverla6@
Tel: ( preferujem sms, alebo gmail)
Philips Sonicare 9000 DiamondClean
Podobné inzeráty
Philips Sonicare 9000 DiamondClean
To najlepšie bielenie zubov od Philips Sonicare v našom najelegantnejšom modeli sonickej elektrickej zubnej kefky Philips Sonicare. Prejdite aj vy na Philips Sonicare. Intelig. a jednoduché čistenie zubov Zabudovaný senzor tlaku Inteligentné rozpoznávanie hlavice 4 režimy, 3 stupne intenzity. Hlavné benefity Váš DiamondClean 9000 vydrží aj pri pravidelnom používaní až dva týždne na jedno nabitie. Vďaka kefkovému nástavcu C3 Premium Plaque Control si môžete byť istí, že dosiahnete najhlbšiu možnú čistotu. Mäkké, flexibilné štetiny sú navrhnuté tak, aby sa ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov** a až 10-krát väčšiu mieru odstránenia plaku aj z ťažko dostupných miest. Kefkový nástavec C3 Premium Plaque Control je navrhnutý tak, aby sa mäkké, flexibilné štetiny dokonale ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov a pomôže vám čistiť aj ťažko dostupné miesta*. Inteligentné kefkové nástavce zabezpečujú, že používate správny režim a intenzitu na čo najlepšie čistenie zubov. Napríklad, povedzme, že používate kefkový nástavec W3 Premium White. Technológia BrushSync vášho DiamondClean 9000 automaticky zosynchronizuje váš kefkový nástavec s režimom White+, čím vám pomôže bieliť zuby. Zubná kefka DiamondClean 9000 disponuje režimami Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+, ktoré vyhovejú všetkým vašim potrebám čistenia zubov. Režim Clean sa hodí na výnimočné každodenné čistenie, White+ odstraňuje škvrny, Gum Health poskytuje jemné, ale efektívne čistenie ďasien a režim Deep Clean+ vám ponúka osviežujúce hĺbkové čistenie. Tri stupne intenzity vám umožňujú vybrať si medzi vyšším nastavením na zvýšenie čistoty a nižším pre citlivejšie ústa. Všetky kefkové nástavce sa časom opotrebovávajú, takže musíte dávať pozor a ubezpečiť sa, že je vaše čistenie zubov rovnako efektívne. Naša technológia BrushSync sleduje, ako dlho ste používali kefkový nástavec a ako silný tlak ste pri čistení zubov vyvíjali. Pripomienka výmeny BrushSync na rukoväti a krátke pípnutie vás upozornia, že je čas ju vymeniť. Nemusíte si všimnúť, že pri čistení používate príliš veľkú silu, ale vaša kefka DiamondClean 9000 si to určite všimne. Pri použití príliš veľkého tlaku začne rukoväť kefky jemne pulzovať. Upozorní vás, aby ste znížili tlak na zuby a nechali kefkový nástavec robiť si svoju prácu. 7 z 10 ľudí si vďaka tejto funkcii zlepšilo techniku čistenia zubov. DiamondClean 9000 vám poskytuje pokyny potrebné na zlepšenie a udržiavanie zdravých návykov pri čistení zubov medzi preventívnymi vyšetreniami u zubára. Vstavané inteligentné senzory vás informujú, ak si čistíte zuby s príliš veľkým tlakom. *nerozbalená uplne nová+ (10/10) Na dobierku +5€ k hlavnej cene. Dôvod predaja nechcem túto kefku . Mail : hugohaverla6@ Tel: ( preferujem sms, alebo gmail)
Philips Sonicare DiamondClean 9000 Čierna
Predám sonickú zubnú kefku Philips Sonicare DiamondClean 9000 farby Čierna. Špeciálne navrhnutá na starostlivosť o zuby a ďasná. Je vhodná aj pri starostlivosti o strojčeky a zubné náhrady. Má tri úrovne intenzity. Taktiež má zabudovaný tlakový senzor ktorý upozorňuje keď tlačíte príliš silno. Luxusné nabíjanie cez pohár. Slačí kefu položiť do pohára (ktorý je zapojený do zásuvky) a kefka sa nabíja. V balení dostanete aj cestovné púzdro cez ktoré môžete nabíjať kefku. Určite si nainštalujte aplikáciu Sonicare, ktorá vám je spojená z vašou kefkou a upozorňuje na chyby.
NADSTAVCE X6064 ZUBNE KEFKY PHX6064
Predam nove zabalene balenia nastavce Philips HX6064/11, nahradne hlavice pre PHILIPS SONICARE DIAMONDCLEAN nahrady P-HX-6064. Su v ciernom prevedeni. V jednom baleni su 4 ks hlavic. Vid fotografie. Balenia su neporusene, hygienicky zabalene. 1 balenie = 4 ks = 8,-€ 2 balenia = 8 ks = 15,-€ 3 balenia = 12 ks = 20,-€ Preferujem odber vsetkych 12 ks. Kompatibilita Systém kefkového nástavca Nasadzovací systém Vhodné pre tieto modely Rad 2 series na odstraňovanie povlaku Rad 2 series na odstraňovanie povlaku Rad 3 series pre zdravšie ďasná DiamondClean DiamondClean Smart EasyClean Essence+ FlexCare FlexCare Platinum FlexCare Platinum Connected FlexCare+ for Kids (detské) HealthyWhite HealthyWhite+ PowerUp ProtectiveClean Series 1100 Séria 2100 Series 3100 Prestige 9900 DiamondClean 9000
NADSTAVCE X6064 ZUBNE KEFKY PHX6064
Predam nove zabalene balenia nastavce Philips HX6064/11, nahradne hlavice pre PHILIPS SONICARE DIAMONDCLEAN nahrady P-HX-6064. Su v ciernom prevedeni. V jednom baleni su 4 ks hlavic. Vid fotografie. Balenia su neporusene, hygienicky zabalene. 1 balenie = 4 ks = 5,-€ 3 balenia = 12 ks = 15,-€ Kompatibilita Systém kefkového nástavca Nasadzovací systém Vhodné pre tieto modely Rad 2 series na odstraňovanie povlaku Rad 2 series na odstraňovanie povlaku Rad 3 series pre zdravšie ďasná DiamondClean DiamondClean Smart EasyClean Essence+ FlexCare FlexCare Platinum FlexCare Platinum Connected FlexCare+ for Kids (detské) HealthyWhite HealthyWhite+ PowerUp ProtectiveClean Series 1100 Séria 2100 Series 3100 Prestige 9900 DiamondClean 9000
Sonická kefka
Sonická kefka, kúpna cena bola 320€, predám za 100€. POPIS PRODUKTOV Philips HX8491/03 Sonicare AirFloss Ultra Šetrné ale precízne čistenie zubov Patentovaná sonická technológia zubnej kefky pracuje dynamicky, ale zároveň šetrne, preto odstráni všetky nečistoty. Špeciálne jemné vlákna v kombinácii s prúdením vody a 31 000 kmitmi za minútu efektívne odstráni zubný povlak zo zubov pozdĺž línie ďasien aj z medzizubných priestorov. Zubného povlaku Vás zbaví 7x lepšie ako manuálna zubná kefka. Hoci kefka čistí dynamicky a hĺbkovo, tak je vhodná aj pre citlivé ďasná. Vaše zuby budú vyčistené tak, že to ucítite aj uvidíte. Prirodzene lesklé a biele zuby Každodenné škrvny odstránite lepšie pomocou väčšej čistiacej hlavice a zásluhou vylepšeného čistiaceho systému. Tesnejší kontakt so zubami pomáha odstrániť všetky nečistoty a udržiavať tak zuby prirodzene belšie, než pri čistení klasickou zubnou kefkou. Pohladenie pre Vaše ďasná Pri používaní kefky Philips Sonicare sa zlepší stav Vašich ďasien už za dva týždne. Kefka lepšie čistí medzizubné priestory a odstraňuje zubný povlak pozdĺž ďasien, odstráni tak viac povlaku a tým zlepšuje zdravie ďasien. Dve možnosti nabíjania Vyberte si spôsob nabíjania kefky, ktorá Vám viac vyhovuje. Kefku môžete vložiť do špeciálneho pohára, v ktorej sa bude nabíjať. Alebo použite pre nabíjanie cestovné puzdro, ktoré pripojíte cez USB kábel do notebooku alebo zásuvky. Vďaka nabíjaciemu puzdru kefku pohodlne nabijete aj na cestách. Stav nabitia kefky môžete strážiť Chytrý časovač Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Časovač SmartTimer tento čas postráži za Vás a po dvoch minútach kefku automaticky zastaví. Čistiace režimy: Clean pre každodenné bežné čistenie White pre odstránenie škvŕn zo zubov Polish pre maximálny lesk zubov Gum Care pre jemnú masáž ďasien Sensitive pre šetrné čistenie zubov a ďasien Philips Sonicare Airfloss Ultra Black Pre tých, ktorí si nečistia medzizubné priestory pravidelne, ponúka prístroj AirFloss jednoduchý spôsob, ako začať. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku, je ho možné používať s ústnou, alebo obyčajnou vodou a zdraviu ďasien prospieva rovnako ako zubná niť. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku Prispieva k zníženiu výskytu zubného kazu v medzizubných priestoroch Vyčistí medzizubné priestory za 60 sekúnd Zlepšuje zdravie ďasien Philips Sonicare AirFloss Ultra podľa klinických štúdií zlepšuje zdravie ďasien rovnako ako zubná niť a to už za dva týždne. Pomáha predchádzať tvorbe kazov Jemným odstraňovaním povlaku, ktorý čistenie neodstránilo, pomáha prístroj medzizubnej hygieny Philips Sonicare AirFloss Ultra predchádzať tvorbe kazov medzi zubami. Jedinečná technológia Dýza AirFloss Ultra využíva jedinečnú technológiu na báze vzduchu a mikrokvapiek, ktorá pri čistení vysiela do vašich medzizubných priestorov dávku stlačeného vzduchu a vody, alebo ústnej vody
Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6856/29  sonická
Ponúkam novú sonicku kefku Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6856/29 s 2 ročnou zárukou od dňa predaja. cena dopravy 4 € Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health Šetrné čistenie zubov vďaka nášmu tlakovému senzoru, ktorý upozorní, pokiaľ s kefkou pri čistení príliš tlačíte. Zlepšuje zdravie ďasien až o 100% oproti manuálnej kefke. Svetlejšie zuby počas 1 týždňa. Bezpečný a šetrný pre citlivé zuby a ďasná, rovnátka a zubné náhrady. 3 režimy čistenia: Clean, Gum Care a White. Automatické upozornenie na potrebu výmeny hlavice. QuadPacer a Smartimer. Farba: Biela a svetlo modrá. Balenie obsahuje: 1 kefka ProtectiveClean, 2 hlavice Optimal White Standard, 1 nabíjačka, 1 cestovné puzdro. Napájanie BATÉRIE Počet funkcií 3 Počet rýchlostí 3 Úložný priestor Nie Kefky v balení 1 ks Počet pulzov za minútu 31 000