inzercia, predaj, predám, bazár

Picker Feeder Flagman 270.

Kategória: Rybolov

Predám feeder/picker Flagman 270cm.Využívaný na plavák na chytanie nástrahových rybiek.Na špičke je ulomené očko,očko mám-stačí ho nalepiť.Cena 15€.
Picker  Feeder Flagman 270.
Podobné inzeráty
Feeder udice
Dobrý deň vymením alebo predám feeder udice z navijakmi za kvalitnejšie kaprove udice.Navijaky k udiciam nepotrebujem.Prosim kontakt iba sms
Picker  Flagman 270.
Predám feeder/picker Flagman 270cm.Využívaný na plavák na chytanie nástrahových rybiek.Na špičke je ulomené očko,očko mám-stačí ho nalepiť.Cena 15€.
FEEDER, INSPIRATION FEEDER REEL 5500
Využitie navijaka: Feeder Výrobca: Flagman Materiál cievky: Kovová zliatina Prevodový pomer: 4.3:1 Počet ložísk: 9+1 Umiestnenie brzdy: Predná brzda Typ navijaka: S preklápačom Kapacita cievky: 0.6 мм / 190 м, 0.8 мм / 160 м Návin na jedno otočenie kľuky: 90 cm Hmotnosť: 468 g Špičkový feedrový navijak s celokovovou konštrukciou. Silný mechanizmus je charakterizovaný nízkym prevodovým stupňom u oboch modeloch, pri veľkosti 4500 je prevodový pomer 5,1:1 a pri veľkosti 5500 4,3:1 a schopnosťou navinúť na jedno otočenie kľuky väčšiu dĺžku šnúry alebo vlasca. Oba navijaky sú osadené plytšími cievkami pre dlhé, komfortné a presné náhody s vlascami a šnúrami tenších priemerov. Takéto prevedenie zaručuje hladké navíjanie aj pri väčšom zaťažení, netrpia ozubené prevody, sú zlepšené brzdové vlastnosti a zväčšený výkon. Telo zo zliatiny hliníka zaručuje perfektnú fixáciu vnútorného mechanizmu a predlžuje samotnú životnosť navijaka. Ložiská z nerezovej oceli sú chránené voči korózii, hliníková kľuka prechádza priamo skrz vnútorným mechanizmom, týmto konštrukčným prevedením boli odstránené akékoľvek vôle. Vďaka vylepšenej oske navijaka s ložiskami je brzda z uhlíka presná a jemne nastaviteľná, ukladanie vlasca alebo šnúry je veľmi precízne. Ak hľadáte špičkový, odolný, silný feedrový navijak na dlhé a presné náhody, tak Flagman Inspiration je to pravé riešenie pre Vás! Dôležitá informácia, pre otočenie kľuky z ľavej strany na pravú, je nutné použiť prídavné príslušenstvo, ktoré je v balení v spodnej časti krabice. Súčasťou balenia je aj neoprénový obal, ktorým chránite, ako navijak, tak aj kľuku, pre ktorú je samostatné úložné miesto.
FEEDER, INSPIRATION FEEDER REEL 5500
len osobnú odber Využitie navijaka: Feeder Výrobca: Flagman Materiál cievky: Kovová zliatina Prevodový pomer: 4.3:1 Počet ložísk: 9+1 Umiestnenie brzdy: Predná brzda Typ navijaka: S preklápačom Kapacita cievky: 0.6 мм / 190 м, 0.8 мм / 160 м Návin na jedno otočenie kľuky: 90 cm Hmotnosť: 468 g Špičkový feedrový navijak s celokovovou konštrukciou. Silný mechanizmus je charakterizovaný nízkym prevodovým stupňom u oboch modeloch, pri veľkosti 4500 je prevodový pomer 5,1:1 a pri veľkosti 5500 4,3:1 a schopnosťou navinúť na jedno otočenie kľuky väčšiu dĺžku šnúry alebo vlasca. Oba navijaky sú osadené plytšími cievkami pre dlhé, komfortné a presné náhody s vlascami a šnúrami tenších priemerov. Takéto prevedenie zaručuje hladké navíjanie aj pri väčšom zaťažení, netrpia ozubené prevody, sú zlepšené brzdové vlastnosti a zväčšený výkon. Telo zo zliatiny hliníka zaručuje perfektnú fixáciu vnútorného mechanizmu a predlžuje samotnú životnosť navijaka. Ložiská z nerezovej oceli sú chránené voči korózii, hliníková kľuka prechádza priamo skrz vnútorným mechanizmom, týmto konštrukčným prevedením boli odstránené akékoľvek vôle. Vďaka vylepšenej oske navijaka s ložiskami je brzda z uhlíka presná a jemne nastaviteľná, ukladanie vlasca alebo šnúry je veľmi precízne. Ak hľadáte špičkový, odolný, silný feedrový navijak na dlhé a presné náhody, tak Flagman Inspiration je to pravé riešenie pre Vás! Dôležitá informácia, pre otočenie kľuky z ľavej strany na pravú, je nutné použiť prídavné príslušenstvo, ktoré je v balení v spodnej časti krabice. Súčasťou balenia je aj neoprénový obal, ktorým chránite, ako navijak, tak aj kľuku, pre ktorú je samostatné úložné miesto.
Picker Flagman
Napredaj picker flagman squadron pro .3m do 50 gram .ktomu navijak + snura 0,16 mm.Dve spicky cisto nove krmitka.Cena komplet 50 eur.
Predám feeder Flagman Armadale 3,9/90
Predám 2 kusy skvelého feedroveho prútu Flagman Armadale 3,9/90. Prúty sú vo výbornom stave a spolu s udicami ponúkam v cene 10 kusov náhradných spiciek od 2,5 oz po 6 oz. Udica je ideálna na method štýl,pripadne na lov na riekach.Cena 90 eur/kus. Bližší opis na linku: