inzercia, predaj, predám, bazár

Pieskovacia - tryskacia Ochranná kukla Aspect

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Prodám novou tryskací panoramatickou kuklu Aspect od Německého výrobce Contracor.

Součástí kukly je nylonová vesta, vnitřní protiprašný límec, přívodní vzduchová hadice s regulátorem a tlmičem vzduchu, vnitřní, vnější štítek a mřížka.

Možno zaslat na dobírku. CENA BEZ DPH


Možno dodat náhradní štítky, filtr BAF, osvětlení, oděruvzdorné hadice, trysky pro pieskovaci práce a další. Ke shlédnutí - ostatní inzeráty. Pieskovačka
Pieskovacia - tryskacia Ochranná kukla Aspect
Podobné inzeráty
pieskovacie zariadenie, kukla NOVA 3, NOVA 2000
Pieskovacia kukla NOVA 3 ™ s nylonovou bundou ukazuje budúcnosť ochrany vybavenia pre pieskovanie. Tieto kukly kombinujú technológiu ochrany a maximálnu užívateľskú prívetivosť, prekračujú najvyššie priemyselné štandardy a požiadavky väčšiny spoločností so silným povedomím o kvalite. Hmotnosť 2200 g Vyvinutá pre optimálnu bezpečnosť a produktivitu a minimalizovanie prestojov pri práci. Prilba má celý rad funkcií s cieľom maximalizovať nákladovú efektívnosť v priebehu životnosti produktu.Ochrana dýchacích ciest pre všeobecné použitie a pre pieskovanie. Prilba spĺňa ANSI Z89.1 typu 1C Pieskovacia kukla NOVA 2000 ™ odolná ľahká a veľmi pohodlná s nylonovou bundou. Je v súlade s globálnymi štandardmi Ochrana dýchacích ciest testované a schválené, vrátane NIOSH, CE a AS / NZS. Hmotnosť 2200 g
pištoľ pieskovacia GA CONTRACOR®
Nová injektorová pieskovacia pištoľ Contracor®. Dodáva sa bez pieskovacej trysky. Trysku z boron karbidu treba kúpiť samostatne, veľkosti 6 mm, 8 mm a 10 mm. Pištoľ GA smeruje vysokou rýchlosťou zmes vzduchu s abrazivom na pieskovaný povrch pre rýchle odstránenie korózie, náterov, zvyškov po tepelnom spracovaní alebo po iných látkach.Pištoľ GA zaisťuje vysoký výkon pri použití agresívnych abrazív. Pištoľ drží konštantne prúd vzduchu v tryske pre maximalizáciu efektívnosti. Prevlečná matica na tele pištole umožňuje obsluhe meniť trysky bez použitia náradia. Pištoľ je vhodná pre väčšinu recyklovateľných médií - balotina sklenené korálky, keramika, korund oxid hlinitý, a niektoré druhy ocele - drvina a granulát.
pieskovacia pištoľ GX CONTRACOR
nová injektorová ručná pieskovacia pištoľ Contracor®. Dodáva sa bez pieskovacej trysky. Možnosť trysky z volfram karbidu alebo boron karbidu : 6mm, 8mm a 10mm. Pištoľ GX smeruje vysokou rýchlosťou zmes vzduchu s abrazivom na pieskovaný povrch pre rýchle odstránenie korózie, náterov, zvyškov po tepelnom spracovaní alebo po iných látkach.Teleso pištole GX zaisťuje pohodlné uchopenie pre operátora a umožňuje presné vedenie lúča s abrazivom. Pištoľ drží konštantne prúd vzduchu v tryske pre maximalizáciu efektívnosti. Prevlečná matica na tele pištole umožňuje obsluhe meniť trysky bez použitia náradia. Pištoľ je vhodná pre väčšinu recyklovateľných médií - balotina sklenené korálky, keramika, korund oxid hlinitý, a niektoré druhy ocele - drvina a granulát.
kukla pre pieskovanie COMFORT 2019
Ľahká, komfortná a lacná kukla pre tryskanie. Konštrukcia kukly nedovoľuje pri dýchaní zahmlievanie zorníka. Kukla COMFORT je dodávaná s regulátorom tlakového vzduchu, opaskom a vestou z priemyselnej tkaniny. Výrobca CONTRACOR® GmBH
PIESKOVANIE - kompletné vybavenie
Predám vybavenie na pieskovanie. Zariadenia sú nové, originálne zabalené. Pieskovací box 90L - 150€ Sifónová pieskovačka 19L - 138€ - modrá Sifónová pieskovačka 38L - 168€ - červená Sifónová pieskovačka 76L - 216€ - červená pieskovacia pištol rovná 18€ kukla na pieskovanie 30€ Všetko viem poslať kuriérom na dobierku. Poštovné za jednu zásielku je 6€ Stačí, keď mi do kontaktného formulára napíšete o čo máte záujem, vaše meno, adresu, telefónne číslo a najneskôr nasledujúci pracovný deň pošlem.
pieskovačka, klimatizácia pre pieskovaciu kuklu
Predám novú klimatizáciu. Klimatizačná jednotka CCT CONTRACOR je určená na použitie s otryskávacími prilbami Comfort 2019, Aspect 2019. Funguje na princípe oddeľovania prúdenia vzduchu a je určená na zohrievanie alebo ochladzovanie dýchaného vzduchu, ktorý prechádza cez vzduchový filter do otryskávacej prilby. UNIVERZÁLNA PRE OTRYSKÁVACIE PRILBY: COMFORT 2019, , ASPECT 2019 Výstupná teplota klimatizačnej jednotky CCT môže byť ±20 °C pod alebo nad vstupnou teplotou.