inzercia, predaj, predám, bazár

Pilčícke nohavice

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám pilčícke protiporezné nohavice. Nové veľkosť 58 na výšku cca 180cm/95kg. Cena 30€. Možnost dovozu do TT,PK,BA.
Pilčícke nohavice
Podobné inzeráty
Predám pilčícke nohavice
Predám pilčícke nohavice. Nové. Veľkosť 58 na výšku cca 182 cm. Mám aj iné pilčícke veci. Odber viacerých vecí- možná dohoda na cene.
Predám pilčícke gumáky - rezervované
Predám pilčícke topánky- gumáky. Veľkosť 45. Nové. Mám aj iné pilčícke veci. Odber viacerých vecí- možná dohoda na cene.
Predám pilčícke kanady
Predám pilčícke topánky BOPS. Nové. Veľkosť 45. Mám aj iné pilčícke veci. Odber viacerých vecí- možná dohoda na cene.
Predám pilčícke kanady BOPS
Predám gore-texove pilčícke kanady BOPS - nové, cena 120€. Možnosť dovozu do TT, PK, BA.
Nohavice Harkila Mountain hunter Pro
Predám nenosené nohavice veľkosť 54, pôvodná cena 549 eur, pri vážnom záujme cena dohodou, východ SR – po dohode možný osobný odber. Nohavice Mountain Hunter Pro patria medzi najrobustnejšie nohavice na trhu. Majú trojvrstvovú membránu GORE-TEX, vďaka ktorej sú odolné aj voči tomu najextrémnejšiemu počasiu. Sú vystužené na členkoch, ale stále sú pomerne ľahké. Sú vyrobené z brúsenej, nehlučnej textílie, ktorá je opatrená trojvrstvovou membránou GORE-TEX, ktorá poskytuje najvyšší stupeň odolnosti proti poveternostným vplyvom. Majú tiež povrchovú úpravu DWR (Durable Water Repellent), ktorá odpudzuje vodu a nečistoty. Nohavice sú vystužené na členkoch odolnou Cordurou® a na horných zadných stehnách sú vetracie zipsy so sieťovinou. Nohavice Mountain Hunter Pro majú zošikmené predné vrecká na zips a dve veľké vrecká na boku horných stehien. Pravé stehenné vrecko obsahuje držiak pre štyri náboje. Nohavice majú tiež zapínanie na dvojité gombíky, D-krúžok vľavo od opasku na pripevnenie rôznych častí vybavenia a nastavovacie remene na zadnej strane pod kolenami a na členkoch. Farba: hunting green.
Nohavice Pinewood Zip-off Caribou TC – zelene
Dobre padnúce nohavice sú vyrobené z materiálu TC-Lite ™. Veľmi odolné, priedušné, ideálne na jar. Materiál TC-Lite ™ znesie ľahký dážď. Nohavice sú odopínacie, takže z nich jednoducho urobíte kraťasy. Nohavice sú čiastočne strečové a to na kolenách a zadnej časti. Týmto sa stávajú maximálne pohodlnými. Dve vrecká na nohaviciach a ešte jedna na mobilný telefón. Elastický pás. Lem nohavíc opatrený suchými zipsami. Materiál: 96% nylon, 4% Spandex ®. Nohavice su nove zabalene. velkost D104/L – kratke prevedenie Elasticky pas 89-100 cm dlzka od rozkroku cca: 78cm Farba: modra D104/L Materiál: 96% nylon, 4% Spandex®. (predajna cena 111EUR ) moja cena : 70EUR + post.