inzercia, predaj, predám, bazár

PILCICKE RUKAVICE STIHL

Kategória: Doplnky

Predam 2pary pilcickych rukavic zn.STIHL
CISLO 10.NAJLEPSIE OBIDVA PARY SPOLU .CENA 10EUR /1PAR +POSTOVNE NA UCET
PILCICKE RUKAVICE STIHL
Podobné inzeráty
Tommy Hilfiger rukavice -originál-nové
Tommy Hilfiger rukavice nové -originál - [19.11. 2022] Dámske rukavice Tommy Hilfiger čiernej farby. Spodný kraj rukavíc s miernym rebrovaním. Malé logo na prednej strane pravej rukavice. Vyrobené z veľmi príjemného hrejivého materiálu, ideálne do chladného počasia. Poštovné 3.-dopor.
Rukavica Freddy Krueger DIY nočná mora z elm street
Kožené rukavice na výrobu vlastnej Freddyho rukavice. K dispozícii na pravú alebo ľavú ruku. K dispozícii sú aj úpravy podľa požiadaviek (napr. farba rukavice, sňúrky, korálky, tvar a spôsob výrezov a pod.). Dostupné veľkosti sú: 8, 9, 10. Možnosť výberu aj väčšej rukavice na výrobu power glove zo 6.časti. Cena: 19,99€ nafarbená podľa požiadavky alebo 17,99€ nefarbená (mandľová farba). Pre viac informácii a podobných produktov navštívte stránku: Alebo facebookovú stránku: M&J props Zľavy pri väčšom odbere možné.
Pracovné rukavice
Kvalitné pracovné rukavice ATG MaxiFlex® Active™ (34-824). Priedušné polomáčané rukavice.. Pôsobia priaznivo na pokožku počas práce a po práci - prostredníctvom uvoľňovania tisícov zapuzdrených kapsúl, ktoré obsahujú Aloe vera, vitamín E a morské riasy. Materiál: nylon/lycra (bez silikónu) Máčanie: nitrilová pena Hrúbka dlane: 1, mm Dĺžka: 250 mm Veľkosť: 5-11 Norma: EN 388 (4131) prosím kontaktovať na email zašlem aj na dobierku
Súprava čiapka a rukavice Dedoles
Predám novú čiapku a rukavice Dedoles - "motív ahoj tučniak ". Čiapka je univerzálna veľkosť a rukavice L-XL. Cena 15 €+poštovné
Pánske čierne kožené rukavice Hugo Boss
Predám pánske čierne kožené rukavice značky Hugo Boss veľkosť 9 kupované v obchode Peek & Cloppenburg. Rukavice sú z pravej kože a sú úplne nové, ešte s visačkou. Dôvod predaja je nesprávna veľkosť, ktorá nesadla. Pôvodná cena bola 80€.
Rukavice Puma Ferrari vel.M
Rukavice Puma Ferrari vel.M Bez poškodení Nenosené