inzercia, predaj, predám, bazár

PIONEER 4X50W 6,2" DOTYKOVÉ BLUETOOTH AUTORÁDIO

Kategória: Autorádiá

Pioneer AVH-280BT

Dotykový multimediálny prehrávač. Umožňuje pripojenie ku kompatibilnému iPhone alebo Android telefónu pomocou jednoduchého USB kábla, ktorý vám zaistí jednoduché a bezpečné ovládanie aplikácií z palubnej dosky. Prehráva audio / video z diskov, cd, dvd, usb. Naviac je prehrávač vybavený Bluetooth, čo vám dovolí volať hands-free cez bezdrôtové pripojenie alebo napríklad streamovať hudbu v skvelej kvalite zvuku. Nechýba možnosť aktualizovať hudbu s audio funkciami.

Kľúčové vlastnosti:
- USB Input - pripojenie ľubovoľného zariadenia pomocou USB
- Works with Ipod / Iphone - spravovanie zariadení z palubnej dosky
- CD / DVD Player - výnimočná reprodukcia zvuku a kvalita obrazu
- 6,2 "dotykový displej

Špecifikácie:
- Katalógové číslo: AVH-280BT
- Značka: Pioneer
- Veľkosť autorádia: 2 DIN
- Výkon autorádia: 4 x 50 Watt
- Podporované formáty cez USB vstup: MP3, WMA, WAW, AAC
- Podporované formáty cez CD/-R/-RW disk: MP3, WMA, WAV, AAC
- USB vstup: Áno (zadný)
- CD mechanika: Áno
- Vstup na SD kartu: Nie
- DVD mechanika: Áno
- HDMI / MHL: Nie
- Integrované Bluetooth: Áno
- Audio Streaming cez Bluetooth: Áno
- Externý mikrofón: Áno
- Počet RCA výstupov: 2 páry
- Made for Apple iPod & iPhone: Áno
- Spolupracuje s OS Android: Áno
- Podsvietenie tlačidiel: červené
- Displej: antireflexný WVGA displej
- Funkcia Loudness: Áno
- Funkcia Bass boost: Áno
- Zabudovaný DAB tuner: Nie
- Priame ovládanie subwooferu: Áno
- Odnímateľný čelný panel: Nie
- Diaľkové ovládanie v balení: Nie
- Možnosť prikúpiť diaľkové ovládanie: Áno
- Vstup na adaptér ovládania tlačidiel na volante: Áno
- Kábel s ISO koncovkou: Áno

Autorádio je odskúšané a funkčné, dostal som ho k autu, predávam nakoľko som kúpil iný typ ktorý esteticky sedí k veku auta.

Cena 150€, kontaktovať ma môžete telefonicky / SMS na uvedenom čísle alebo cez formulár nižšie. Preferujem osobný odber ZV / TT / MA.
PIONEER 4X50W 6,2" DOTYKOVÉ BLUETOOTH AUTORÁDIO
Podobné inzeráty
Autoradio Pioneer. Autoradio ALPINE. Autoradio Kenwood.
Predam autoradio Pioneer DEH-X3500UI (USB, AUX, Radio). !!! CD nefunguje !!! 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave (okrem CD). Nema dekoracneho rámčeku. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 35€. Predam autoradio Kenwood KDC-164U (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 45€. Predam autoradio Pioneer DEH-X3600UI (USB, AUX, CD mp3, Radio, Mixtrax). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače.Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 50€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Nema dekoracneho rámčeku. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 40€. Predam autoradio Alpine CDE-114BTi (USB, Bluetooth-Phone (len pre telefón, hudba nejde), AUX, CD mp3, Radio). 2 x pár RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 60€.
Autoradio Pioneer. Autoradio Kenwood. Autoradio Pioneer.
Predam autoradio Pioneer DEH-X3500UI (USB, AUX, Radio). !!! CD nefunguje !!! 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave (okrem CD). Nema dekoracneho rámčeku. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 35€. Predam autoradio Kenwood KDC-164U (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 45€. Predam autoradio Pioneer DEH-X3600UI (USB, AUX, CD mp3, Radio, Mixtrax). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače.Výber farieb podsvietenia. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 50€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovač. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Nema dekoracneho rámčeku. Ma známky používania. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Cena: 40€.
Autorádio Pioneer MVH-S420DAB. USB+Bluetooth a DAB 4x50W.
Bezmechanikové autorádio Pioneer MVH-S420DAB. Tento kombinovaný prijímač 1DIN USB+Bluetooth a DAB nastavuje nové štandardy v oblasti zvukového výkonu a konektivity. Napriek tomu sa veľmi ľahko používa a ovláda. Konektivita Bluetooth umožňuje bezpečné a pohodlné volanie handsfree a taktiež bezdrôtové streamovanie hudby z vášho chytrého telefónu. Vďaka jedinečnej technológii Advanced Sound Retriever spoločnosti Pioneer bude kvalita zvuku čo najbližšie k pôvodnej nahrávke. Môžete dokonca pripojiť dva Bluetooth telefóny súčasne. Jeho integrovaný DAB/DAB+ tuner vám umožní vychutnať si krištáľovo čistý digitálny zvuk a príjem bez rušenia. Ešte lepšie: zahrnutá funkcia Time Shift umožňuje previnúť, pozastaviť a obnoviť živé vysielanie DAB. Pre užívateľov smartfónov stačí bezdrôtovo (cez Bluetooth) pripojiť svoj smartphone iPhone alebo Android a bezpečne si užívať Spotify (ako pre užívateľov zadarmo, tak prémiových užívateľov Spotify) alebo aplikáciu Pioneer Smart Sync, ktorá posunie váš smartphone na úplne novú úroveň. Nenechajte sa mýliť, MVH-S420DAB je skutočný špičkový audiosystém do auta. Číta súbory FLAC a je vybavený 13pásmovým grafickým ekvalizérom a vstavaným zosilňovačom MOSFET 50 W x 4. Pomocou 1 RCA výstupu predzosilňovača môžete pripojiť ďalšie zosilňovače, reproduktory alebo subwoofery pre ešte väčšiu všestrannosť. Možnosť poslať 1-triedou a do 24 hodín máte doma,alebo osobný odber. Volať na tel:
PIONEER 4X50W 6,2" DOTYKOVÉ BLUETOOTH AUTORÁDIO
Pioneer AVH-280BT Dotykový multimediálny prehrávač. Umožňuje pripojenie ku kompatibilnému iPhone alebo Android telefónu pomocou jednoduchého USB kábla, ktorý vám zaistí jednoduché a bezpečné ovládanie aplikácií z palubnej dosky. Prehráva audio / video z diskov, cd, dvd, usb. Naviac je prehrávač vybavený Bluetooth, čo vám dovolí volať hands-free cez bezdrôtové pripojenie alebo napríklad streamovať hudbu v skvelej kvalite zvuku. Nechýba možnosť aktualizovať hudbu s audio funkciami. Kľúčové vlastnosti: - USB Input - pripojenie ľubovoľného zariadenia pomocou USB - Works with Ipod / Iphone - spravovanie zariadení z palubnej dosky - CD / DVD Player - výnimočná reprodukcia zvuku a kvalita obrazu - 6,2 "dotykový displej Špecifikácie: - Katalógové číslo: AVH-280BT - Značka: Pioneer - Veľkosť autorádia: 2 DIN - Výkon autorádia: 4 x 50 Watt - Podporované formáty cez USB vstup: MP3, WMA, WAW, AAC - Podporované formáty cez CD/-R/-RW disk: MP3, WMA, WAV, AAC - USB vstup: Áno (zadný) - CD mechanika: Áno - Vstup na SD kartu: Nie - DVD mechanika: Áno - HDMI / MHL: Nie - Integrované Bluetooth: Áno - Audio Streaming cez Bluetooth: Áno - Externý mikrofón: Áno - Počet RCA výstupov: 2 páry - Made for Apple iPod & iPhone: Áno - Spolupracuje s OS Android: Áno - Podsvietenie tlačidiel: červené - Displej: antireflexný WVGA displej - Funkcia Loudness: Áno - Funkcia Bass boost: Áno - Zabudovaný DAB tuner: Nie - Priame ovládanie subwooferu: Áno - Odnímateľný čelný panel: Nie - Diaľkové ovládanie v balení: Nie - Možnosť prikúpiť diaľkové ovládanie: Áno - Vstup na adaptér ovládania tlačidiel na volante: Áno - Kábel s ISO koncovkou: Áno Autorádio je odskúšané a funkčné, dostal som ho k autu, predávam nakoľko som kúpil iný typ ktorý esteticky sedí k veku auta. Cena 100€, kontaktovať ma môžete telefonicky / SMS na uvedenom čísle alebo cez formulár nižšie. Preferujem osobný odber.
PREDÁM PIONEER MVH-170UBG AUTORÁDIO
PREDÁM PIONEER MVH-170UBG AUTORÁDIO Autorádio PIONEER MVH-170UBG - MP3 / USB / AUX / Android / iPod /iPhone:.autorádio Pioneer MVH-170UBG je vhodné pre väčšinu užívateľov, ktorí nepotrebujú mechaniku, pretože pri svojej skvelej cene má výbornú výbavu a hlavne kvalitu zvuku.krátke šasi autorádia.úsporný režim.maximálny výstupný výkon: 4x50W.tuner: D4Q RDS AM/FM (24 predvolieb staníc).odnímateľný predný panel.Prehráva:.MP3, WMA, WAV, FLAC audio súbory cez USB.ostatné hudobné zariadenia cez predný Aux-In.Displej:.zobrazenie azbuky.obrazovka: široký uhol, VA LCD displej.podsvietenie LCD displeja: biele (zobrazený 1 riadok s 12 znakmi - farba znakov biela).podsvietenie tlačidiel: zelené.časovač osvetlenia.ovládanie jasu displeja.Pripojenie:.predný AUX vstup (JACK 3,5mm).priame ovládanie subwoofera.RCA výstup (zadné alebo subwoofer) - pre rozšírenie zvukového systému.predný osvetlený USB vstup.kompatibilné s Android Smartphone.Funkcie tunera:.Radio Data System (RDS).dopravné informácie.pamäť najlepších staníc (BSM) - až 6 staníc s najlepším príjmom.automatické vyhľadávanie alternatívnych frekvencií.automatické aj manuálne vyhľadávanie frekvencií.vyhľadávanie PTY.Audio:.Advanced Sound Retriever - obnovuje komprimované hudobné súbory.5-pásmový grafický ekvalizér.filter hornej priepuste.filter dolnej priepuste.prispôsobenie úrovne hlasitosti zdroju (SLA).Príslušenstvo:.ochranný obal na predný panel.ISO konektor.
Autoradio Pioneer 4x50W
Predám používané autorádio Pioneer 4x50W na CD. Plne funkčné s pripojovacim káblom. Cenu ponúknite