inzercia, predaj, predám, bazár

Pisoár, WC, geberity, umývadlá

Kategória: Kúpeľne

Dobrý deň. Predám keramiku do kúpeľne (pisoáre, WC, geberity, umývadlá.
Cena:
15€/ks - pisoár, geberitove wc
13€/ks - umývadlo, zástena medzi pisoáre
10€/ks - kryt na odtokove hadice umývadla
Rozpredávame sklad pozri aj iné inzeráty.
Pisoár, WC, geberity, umývadlá
Podobné inzeráty
Pisoár
Pisoár úplne nový porcelánový retro štýl s veľkým nerezovým sifónom (chromový) s priemerom 12,5cm. Výška pisoáru je 102cm, hĺbka 30cm, v hornej časti 9cm, šírka 41cm. Pisoar sanita
Pisoár Duravit Starck 1 biela
Dobrý deň, predávam pisoár značky Duravit. Dovod predaja obchodná spoločnosť Ptáček mi ho nechce zobrať spat po zisteni nevhodnej pripravy pre montaž daného pisoáru. Pisoár je novy aj s vekom.
✅ Pisoár + umývadlo ✅
Predám nepoužitý pisoár a pár krát použité umývadlo bez batérie a sifónu aj spolu alebo zvlášť Pisoár 40€ umývadlo 30€ cena spolu je 60€
2x umyvadla do hostovskej a velkej kupelne
Mame na predaj dve umyvadla, ktore boli urcene do klasickej kupelne a druhe malicke do hostovskej kupelne. Umyvadla predavame preto, ze sme si nakoniec dali zafrezovat umyvadla z dreva. Su bez krabic, ale uplne nove, neposkedene, len rozbalene. Doteraz boli odlozene. Jedno je za 75 €, keby beriete oba tak za 140 €. Odber osobne, posielat by sme to neradi.
Zrkadlová skrinka a umývadlá
Ponúkame na predaj zrkadlovú skrinku s malými odkladacími poličkami- výška: 77 cm; šírka 60 cm, z Ikea-y, cena je 35 €. A predáme aj dve umývadlá ( Cersanit) s rozmermi 45 x 60 cm cena á 25 €. Umývadlá sú aktuálne na skrinkách, v prípade záujmu ich podarujem, sú vhodné skôr do garáže alebo kôlničky, nekvalitné spracovanie. Zrkadlová skrinka je ako nová, umývadlá používané asi dva roky. Predaj aj po kusoch, po dohode viem priviesť do TO. Vďaka.
Umyvadlá
Predám úplne nové nepoužité umývadlá, na foto je ľavá orientácia umývadla a je ku nej aj pravá - čiže budú dve umývadla vedľa seba, ale môžu byť aj samostatne. Cena za kus je 15 eur. Mám tri kusy, sú biele a rozmer je na foto.