inzercia, predaj, predám, bazár

Pištoľ ČZ 75 omega

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám dvojmesačnú pištoľ ČZ 75 B Omega z ktorej ešte nebolo strieľané + dve púzdra a dve krabičky nábojov... Nutné NP + ZP!!! Prosím len vážny záujem!!!
Pištoľ ČZ 75 omega
Podobné inzeráty
Pištoľ CZ45 Strakonice
Predám pištoľ absolútne zachovalú pištoľ CZ45 Strakonice. Výroba týchto zbraní sa vyznačuje vysokou kvalitou výroby a použitých materiálov. História: Pištoľ vz. 45 vznikla pod vedením Jána Kratochvíla na základe Pištoľ vz. 36. Bola určená predovšetkým pre osobnú ochranu a ešte v 80. rokoch nimi boli vyzbrojení príslušníci dopravnej polície (vtedy VB). Konštrukcia: Pištoľ vz. 45 je pištoľ s dynamickým záverom a iba dvojčinnou spúšťou (DAO). Zbraň nie je vybavená manuálnou poistkou ani záchytom záveru. V zásobníkovej šachte sa nachádza zásobníková poistka, ktorá po vybratí zásobníka prerušila kontakt spúšťového tiahla s kohútikom. Technické údaje: - kalibru: 6,35 mm - náboj: 6,35 Browning - celková dĺžka: 128 mm - dĺžka hlavne: 63,5 mm - celková výška: 91 mm - celková šírka: 20 mm - prázdna hmotnosť: 410 g - kapacita zásobníka: 8 nábojov - počet drážok v hlavni: 6 - zmysel stúpania drážok: pravý Výroba: Pištoľ vz. 45 bola vyrábaná v Českej zbrojovke Strakonice od januára 1946 až do roku 1952, kedy bola výroba presunutá do Uhorského Brodu, ale tu výroba zahájená nebola a až v rokoch 1961-1962 tu bola malá séria vyrobená. Rad výrobných čísel začína od 35000. V jednotlivých rokoch boli v Strakoniciach vyrobené nasledujúce počty pištolí vz.45: 1946: 5.100 ks 1947: 32.561 ks 1948: 18.541 ks 1951: 23.885 ks 1952: 15.409 ks Značenie: Pištoľ vz. 45 boli na ľavej strane záveru označené: ČESKÁ ZBROJOVKA NÁRODNÝ PODNIK STRAKONICE V roku 1952 bolo značenie zmenené na: ČESKÁ ZBROJOVKA – PRAHA Dôvod predaja: nevyužitá - uschovaná roky v trezore. Prepis: OR PZ Trnava Inzerát je aktuálny a platný do zmazania.
Kúpim plynovú pištoľ
Kúpim plynovú pištoľ alebo revolver Cena do 60€ Kontakt mailom alebo sms Plynová pištoľ, plynovka, plyňak, poplašna pištoľ, expanzná pištoľ
Predám pištole Glock
1. pištoľ Glock 19 gen.4 v kalibri 9mm Luger. Zbraň je vo vynikajúcom stave. Predáva sa spolu s originálnym kufríkom a čistením. Cena : 540€ 2. pištoľ Glock 19 gen 3 v kalibri 9 mm Luger. Zbraň je vo veľmi peknom stave. Predáva sa vrátane dvoch zásobníkov a originálneho kufríka. Cena : 500€ 3. pištoľ Glock 27 gen3 Zbraň je vo veľmi dobrom stave. Predáva sa vrátane originálneho balenia s dvoma zásobníkmi. Navyše ku zbrani pridávam tretí zásobník. Cena : 480€ 4. pištoľ Glock 23C gen3- Zbraň bola viac nosená, strielaná príležitostne. Predáva sa vrátane originálneho balenia s dvoma zásobníkmi. Navyše ku zbrani pridávam tretí zásobník. Cena : 480€ 5. hlaveň a telo zbrane pre Glock 17 gen.3 v kalibri 9x19. Cena 130€ 6. pištoľ Glock 43 v kalibri 9mm Luger. Zbraň je ako nová, predáva sa vrátane originálneho kufríka, čistenia a dvoch zásobníkov. Cena 520€ Zbrojný preukaz a nákupné povolenie nutné.
GLOCK P80 - LIMITOVANÁ Edícia, NOVÝ
Na predaj Glock P80 z limitovanej série Glocku s unikátnym výrobným číslom 777. Úplne nový, nestrieľaný s dvojročnou zárukou. Nákup možný po dohode aj cez víkendy a sviatky s planým nákupným povolením a potrebnými dokladmi. Niečo o zbrani: Pištoľ GLOCK P80 je dostupná ako špeciálna edícia v originálnej verzii, ktorá bola vyvinutá pre rakúsku armádu. Táto historická reprodukcia bola vytvorená na počesť 40. výročia pištole GLOCK P80 v jej pôvodnej podobe. Pištoľ GLOCK P80 sa dodáva v špeciálnom balení s osvedčením pravosti. Príbeh úspechu pištolí GLOCK sa začal na začiatku 80. rokov, keď pán Gaston Glock vo veľmi krátkom čase vyvinul inovatívnu pištoľ a predstavil ju rakúskym ozbrojeným silám. Vďaka polymérovému telu a inovatívnemu systému Safe Action® táto pištoľ prekročila požiadavky armády a porazila ostatných výrobcov pištolí vo výberovom konaní. Bola predstavená ako služobná pištoľ rakúskych ozbrojených síl pod názvom P80. Následne sa GLOCK P80 stala známou ako GLOCK 17 v rámci ozbrojených zložiek aj na civilných trhoch po celom svete. GLOCK P80 bol skonštruovaný so štandardným dôrazom na kvalitu, ktorým sa spoločnosť GLOCK preslávila a dodáva sa v obale podobnom tomu pôvodnému, ktorý je zabalený v zberateľskej krabici navrhnutej pre špeciálnu edíciu GLOCK P80.
GLOCK P80 - LIMITOVANÁ Edícia, NOVÝ
Na predaj Glock P80 z limitovanej série Glocku s unikátnym výrobným číslom 777. Úplne nový, nestrieľaný s dvojročnou zárukou. Nákup možný po dohode aj cez víkendy a sviatky s planým nákupným povolením a potrebnými dokladmi. Niečo o zbrani: Pištoľ GLOCK P80 je dostupná ako špeciálna edícia v originálnej verzii, ktorá bola vyvinutá pre rakúsku armádu. Táto historická reprodukcia bola vytvorená na počesť 40. výročia pištole GLOCK P80 v jej pôvodnej podobe. Pištoľ GLOCK P80 sa dodáva v špeciálnom balení s osvedčením pravosti. Príbeh úspechu pištolí GLOCK sa začal na začiatku 80. rokov, keď pán Gaston Glock vo veľmi krátkom čase vyvinul inovatívnu pištoľ a predstavil ju rakúskym ozbrojeným silám. Vďaka polymérovému telu a inovatívnemu systému Safe Action® táto pištoľ prekročila požiadavky armády a porazila ostatných výrobcov pištolí vo výberovom konaní. Bola predstavená ako služobná pištoľ rakúskych ozbrojených síl pod názvom P80. Následne sa GLOCK P80 stala známou ako GLOCK 17 v rámci ozbrojených zložiek aj na civilných trhoch po celom svete. GLOCK P80 bol skonštruovaný so štandardným dôrazom na kvalitu, ktorým sa spoločnosť GLOCK preslávila a dodáva sa v obale podobnom tomu pôvodnému, ktorý je zabalený v zberateľskej krabici navrhnutej pre špeciálnu edíciu GLOCK P80. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov. Viac info telefonicky.
Pištoľ ČZ 75 omega
Predám novú pištoľ ČZ 75 omega z ktorej,nebolo ešte ani raz strieľané + dve púzdra a dve krabičky nábojov... nutné NP+ZP...Kontaktujte ma prosím na MAIL!