inzercia, predaj, predám, bazár

Pivonka bylinná Bowl of Beauty, výška 60cm...

Kategória: Rastliny

Bylinná pivonka Bowl of Beauty, výška moment 60cm, v 2l kvetináči - 10,00 eur - bude tento rok kvitnúť!

Doprava: 3,70 eur platba vopred, alebo osobne v Nitre.
Pivonka bylinná Bowl of Beauty, výška 60cm...
Podobné inzeráty
Pivonka Sarah Bernhardt, podobná anglickým ružiam...
Pivonka bylinná Sarah Bernhardt V 1l kvetináči, výška cca 25cm a viac, trvalka, sadí sa na slnečné stanovište, s výživnou pôdou. Konečná výška cca 100cm, šírka 50cm a viac, jej kvety pripomínajú anglické ruže. Rezaná vo váze vydrží i týždeň... Cena - sadenica v kvetináči - 8,50 eur + poštovné 3,70 eur platba prevodom. Alebo osobne v Nitre.
Violet queen, Mulberry Beauty -konzumné zemiaky
Priatelia ponúkame na predaj konzumné zemiaky odroda Violet queen A mulberry beauty . Balené sú po 25 kg. Zemiaky Violet Queen patria medzi obľúbené fialové zemiaky nielen pre krásne fialové zafarbenie ale aj pre ich unikátnu chuť. Sú varný typ AB, obsahuje 17 % sušiny. Veľmi zaujímavé je jej zloženie nutričných látok. Modrá šupka i dužina sú bohatým zdrojom antokyanínov, ktoré sú významné antioxidanty. Pôsobia blahodárne na kardiovaskulárny systém, znižujú výskyt určitých druhov rakoviny, hladinu cholesterolu, zlepšujú funkciu zraku a pozitívne ovplyvňujú najmä ochranné procesy v organizme. Cena za kg 2€ Mulberry Beauty je stredne skorá odroda, varného typu B, ktorá patrí medzi obľúbené farebné zemiaky Perupas od holandského šľachtiteľa. Mulberry Beauty už na prvý pohľad zaujme svojou krásnou tmavoružovou farbou šupky a dužiny. Hľúzy sú stredne veľké, majú pekný oválny tvar. Počet hľúz pod kopcom je v priemere 15 – úroda je stredne vysoká. Obsah sušiny je 20,9%. Dužina po uvarení ostáva krásne červená. Nevyskytujú sa žiadne sivé škvrny po uvarení. Cena za kg 2€ V ponuke aj sadbove zemiaky týchto odrôd V ponuke aj sadbove zemiaky odrody sunita cena za kg 0.60 € Posielame aj kurierom. Osobný odber v Trstenej .
Pivonka červená
Mám k dispozícii navyše 2 ks červená pivonka stredne vysoká a 2 ks ružová, cena kus 4.50, Email gunisovak@
biela pivonka (len osobný odber)
Vymením odkopok/koreň bylinnej pivonky s bielym kvetom za pivonku s inou farbou kvetu. Pivonka je zo súkromnej záhrady, chemicky neošetrovaná, zdedená ešte od babky. Treba si prísť po ňu do Bojníc. Viac info v správe. Telefón nefunguje.
Kosatec - Saphire beauty (IRIS) - trvalka 10 ks
Farba kvetu: zafírovo-modrá/žltá • VÝŠKA RASTU: 30 - 40 CM • VEĽKOSŤ KVETU: CM Ø • DOBA KVITNUTIA: APRÍL / MÁJ • DĹŽKA KVITNUTIA: 3-6 TÝŽDŇOV • MRAZUVZDORNOSŤ: ÁNO • PREDAJNÁ VEĽKOSŤ: 6/7 Cena: 0,15€/ks alebo 1,00€/10 ks KOSATEC (IRIS) SAPHIRE BEAUTY Táto krásna trvalka nesie nad sebou nádherné zafírovo-modré kvety, ktoré sa vyznačujú žiarivým žltým pukom na každom jednom okvetnom lístku. Záhradkári a kvetinári majú radi tento kvet pre jeho výrazné farby a úžasný tvar. Je to najlepšia odroda do jarnej záhradky. Rezané kvety vydržia dlho, rasti dobre aj v kvetináčoch. STANOVISKO: Najideálnejšie výsledky dosiahne na slnečnom stanovisku. Môžete ho vysádzať jednotlivo, no skupinová výsadba (10 - 15 ks) zabezpečí úžasný vizuálny efekt. VÝSADBA: Výsadba je možná na jar alebo na jeseň. Vyberáme miesto, ktoré má dostatočne úrodnú pôdu a dostatok vlahy, ktorá nedovolí cibuľkám v lete vyschnúť. Najlepšie je vysádzať v skupinách 15 – 20 cibúľ na meter štvorcový. Cibuľky vysádzame 8 – 10 cm hlboko a zhruba 8 – 10 cm od seba. ---------------------------- Možnosť zaslať poštou alebo kuriérom. Všetky cibule/hluzy posielam s návodom na výsadbu a pestovanie, vrátane starostlivosti počas roka. Pozri aj ďaľšie moje inzeráty trvaliek a rastlín. okrasny cesnak, ozdobny cesnak, trvalky, kvety, hluzy, cibule, Okrasný cesnak, ozdobný cesnak, kokarda, gladioly, gladiola
Kosatec Iris Saphire Beauty - 10 ks / 1.50€
Trvalka: ÁNO • Farba kvetu: zafírovo-modrá/žltá • VÝŠKA RASTU: 30 - 40 CM • VEĽKOSŤ KVETU: CM Ø • DOBA KVITNUTIA: APRÍL / MÁJ • DĹŽKA KVITNUTIA: 3-6 TÝŽDŇOV • MRAZUVZDORNOSŤ: ÁNO • PREDAJNÁ VEĽKOSŤ: 6/7 KOSATEC (IRIS) SAPHIRE BEAUTY Táto krásna trvalka nesie nad sebou nádherné zafírovo-modré kvety, ktoré sa vyznačujú žiarivým žltým pukom na každom jednom okvetnom lístku. Záhradkári a kvetinári majú radi tento kvet pre jeho výrazné farby a úžasný tvar. Je to najlepšia odroda do jarnej záhradky. Rezané kvety vydržia dlho, rasti dobre aj v kvetináčoch. STANOVISKO: Najideálnejšie výsledky dosiahne na slnečnom stanovisku. Môžete ho vysádzať jednotlivo, no skupinová výsadba (10 - 15 ks) zabezpečí úžasný vizuálny efekt. Podobné ako trvalky, letničky alebo mrazuvzdorné kvety. Zasielam cibule kvetu resp. hluzy. Vhodné aj ako skalničky alebo kvety do skalky alebo kvety do záhonu. --- Pozri aj moje ďalšie inzeráty na okrasné rastliny a kvety.