inzercia, predaj, predám, bazár

Pizza pec na doma

Kategória: Ostatné

Chceš si doma pripraviť pizzu ako z reštiky? Není nič jednoduchšie. Tento malý zázrak dosahuje vysoké teploty cez 350stupnov spodná plocha je z talianskeho kameňa ktorý absorbuje vlhkosť preto sú vytvorené ideálne podmienky na vynikajúcu chrumkavú pizzu.Na cene je možne sa ešte dohodnúť. Na tretej foto je pizza z tejto pece.
Pizza pec na doma
Podobné inzeráty
Pizza pec , pec na pizzu  Jednokomorova Dvojkomorova
Celú ponuku nájdete tu: Pizza je obľúbeným pokrmom či už v reštauráciach alebo fast foodoch. V našej ponuke si môžete vybrať zo širokej ponuky pecí, ktoré skvele zapadnú do Vašej prevádzky. Na výber sú elektrické pece na pizzu či pizza pece na drevo. Spolu s pecou si môžete vybrať aj zo širokej ponuky príslušenstva – do kuchyne aj na prepravu pizze. V kuchyni oceníte lopaty na pizzu, nádoby na cesto a múku či krájač na pizzu pre finálne nachystanie na tanier zákazníkov. Pri donáške vďaka termotaškám a termotaškám na pizzu doručíte zákazníkom teplú pizzu až ku dverám. Drevené pizza pece Dvojkomorové pece na pizzu Jednokomorové pece na pizzu Mini pece na pizzu Plynové pizza pece Príslušenstvo pre pizzeriu kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :) Príslušenstvo pre pizzeriu
Pizza pec F4
Predám funkčnú Pizza pec F4 : kapacita: 4x pizza s priemerom 34 cm jednokomorová vrchné a spodné výhrevné teleso 2x termostat samostatné mechanické ovládanie výhrevných telies pracovná teplota: do 450 °C teplomer komory vnútorné osvetlenie šamotová doska na dne komory presklené dvierka vnútorný rozmer: 700x700x130 mm (š x h x v) príkon: 5,4 kW / 400 V rozmery: 935x900x330 mm (š x h x v).
Pizza pec 6x
Predám plne funkčnú pizza pec na 6x pizza. Potrebný odvoz. Prosím v prípade záujmu pisať SMS.
Elektrická pec na tavenie kovov
Predám elektrickú pec na tavenie kovov. Príkon pece je 1500W. Balenie obsahuje pec, grafitovú taviacu nádobu s vnútornými rozmermi 49mm x 153mm, rukavice, kliešte na odlievanie. Pec nebola používaná. Mám známeho čo podobnú pec používa a odlieva si tam hliníkové guľatiny na sústruženie. Takýto materiál má potom prakticky za šrotovú cenu. Zohnať hliníkové guľatiny na sústruženie vie byť problém, hlavne ak to chcete lacno. Viete odlievať aj väčšie priemery ako 49mm, len si musíte spraviť formu. Parametre pece: Príkon: 1500W Maximálna teplota: 1150°C Vonkajší rozmer pece: 170x210x360mm Priemer komory: 78mm Hĺbka komory: 175mm Doba ohrievania: 25 minút Kapacita tavenia: 1-8kg (záleží od typu kovu) Hmotnosť: 7kg Cena za pec: 400€, možnosť poslať na dobierku. Poštovné je zdarma.
PIZZA krabice & BURGER boxy
Hľadáte spoľahlivého partnera, ktorý zabezpečí kvalitné obaly za prijateľné ceny pre vašu prevádzku? Neváhajte nás kontaktovať a využite naše 17 ročné skúsenosti. Ponúkame Vám PIZZA krabice rôznych druhov a veľkostí s možnosťou jednofarebnej celoplošnej potlače, BURGER box (veľký s prepážkou na hranolky, malý bez prepážky) samozrejme tiež s možnosťou jednofarebnej celoplošnej potlače. Ďalej Vám ponúkame nastrihaný ALOBAL v dvoch veľkostiach 30x30 a 40x40cm. V našej ponuke nájdete aj STOJANČEKY do pizza krabíc. Pizza krabice a burger boxy dodávame v rozloženom stave. Doprava po Slovensku. CENOVÁ PONUKA: (E-mail: pizzaburgerobaly@)
PIZZA TRUCK - zabehnutá značka
Predám fungujúcu zabehnutú značku PIZZA TRUK - zabehnutá prevádzka - pizzeria na kolesách - receptúra - dodávatelia surovín - sociálne siete - telefónne číslo - prednostne kontakty na organizátorov hromadných podujatí - Food Truck Food Truck je vybavený a prispôsobený na výrobu a predaj pizze ( kapacita 600 pizz) Výbava kuchyne Talianska pec ( plynová, prispôsobená na fungovanie v mobilnej predajni) Pultová Saladeta s mramorovým povrchom (chladnička + pult na prípravu pizze) Chladiaca vitrína na suroviny Skriňová chladnička Liberth 600l Nárezový stroj Výdajný Pult Prípravný pult Stropné skrinky 2x drez LED osvetlenie Ozvučenie interiér aj exteriér Technické rozhranie kuchyne plynové rozvody, skrinka na plynové bomby (2x) Elektroinštalácia 3x samostatný okruh 4x dvojzásuvka 5L ohrievač vody Prípojka na odpadovú vodu alebo zberná nádoba na odpadovú vodu Prípojka na pitnú vodu alebo 30 l zásobník na pitnú vodu Technické parametre dodávky Celkové rozmery 7000x 2300 cm R.v. 2018 6 stupňový manuál Najazdených 23 000 STK/ EK platá do august 2023 prvý Majiteľ Kupovaná ako nová Zimné aj letné pneumatiky 225/65 r16c Dodávka je v stave nového auta, nakoľko sa prevažne využíva ako kuchyňa nie na jazdenie. ( Food Truck , foodtruck , mobilná predajňa , Bufet , dodávka , príves , Street food, Pizza, koncept, odstúpim prevádzku, predám prevádzku )