inzercia, predaj, predám, bazár

Plachty na detskú postieľku

Kategória: Kojenecké potreby

Ponúkam na predaj čisto nové plachty na detskú postieľku.
V balení sú dve klasické plachty plus nepremokavý chránič matraca.
Rozmer plachiet 60x120cm
100% bavlna.
Plachty na detskú postieľku
Podobné inzeráty
Nepremokavé detské frotté plachty, 120x60
Ponúkam na predaj nepremokavé detské frotté plachty (2 kusy). Materiál:100 % bavlna s frotté úpravou ochranná vrstva 100% polyuretán Rozmery: 120 x 60 + 15 cm Plachty boli používané, ale ešte poslúžia, sú v dobrom stave. Sem tam fľak, a na žltej je trosku zospodu roztrhnuta guma. Na ružovej je guma bez chybičky. Preto aj taka cena. Cena 5€ za obe plachty. Predávam len spolu. Klikni na moje meno, mám veľa pekných vecičiek za super ceny. Kontaktujte ma prosím len na mail, tel.číslo je neplatné. Ďakujem.
IKEA Lenast a plachty na detský matrac
Dve nepremokavé Ikea plachty napínacia Lenast 1ks, bez napínania IKEA LEN 1ks a 7ks ikea plachiet na detskú postieľku 60x120cm, veľmi málo používané, malý spal v postieľke len prvý mesiac, zelená svetlá úplne nová. Osobný odber Bratislava Petržalka alebo Packeta.
Detská plachty
Ponúkam na predaj komplet nové plachty v rozmere 70x140. Plachty sú zabalené v darčekovom balení. Cena je uvedená za jeden balík (v balíku sú 2ks)
Obliečky a plachty do postieľky
Predám používané obliečky a plachty do postieľky. 2 plachty sú zo spodu pogumované, nepremokavé. Jedna plachta ( s obrázkom ) je klasická bavlnená. Všetky majú po obvode gumu. Návliečky sú bavlnené, zapínajú sa na zips. Všetko v dobrom používanom stave, bez poškodení. Obrázok na plachte je už jemne vypraný. Cena je uvedená spolu za všetky veci na foto.
2 nepriepustne plachty Ikea do postielky
Predam dve plachty pre babatko do detskej postielky, kupene v Ikea, pratelne na 60stupnov. Z vrchnej casti su latkove a zo spodnej pogumovane, takze ked pretecie plienka, nezaspini a nepremoci sa matrac. Cena za obidve plachty spolu 2 eur + postovne (alebo osobne prevzatie v BA)
Výbava do postieľky
Predám výbavu do postieľky je toho viac tak to nebudem všetko vipisovat, kolotoč nad postieľku Fischer Price, nepremokavé plachty, vankušoví mantinel 6ks, podložka na postieľku na prebaľovanie, vankúš, paplón a mnoho iného k tomu darujem aj postieľku ale treba prilepiť jednu tyč,a nejaké rôzne vecí. Za všetko chcem 50€ Osobný odber. Všetko je dobrý stav len treba znova oprať.