inzercia, predaj, predám, bazár

Plagát Iceland river 70x50

Kategória: Doplnky

Plagat z Desenio, zabaleny bezpečne v tubuse. Mozem poslat na dobierku cez Packetu za 4 eura.
Plagát Iceland river 70x50
Podobné inzeráty
Predám pod sklom zarámovaný plagát - Homer Simpson
Predám tento zarámovaný ikonický plagát s postavou Homera Simpsona. Rozmer rámu v cm: 100 (v) x 69 (š). Plagát je nepoškodený a je pod sklom celý čas, odkedy bol kúpený. Rám je tiež nepoškodený. Ani rám a ani plagát nie sú vyťahané od slnka. Cena je pevná. Vhodné pre niekoho, kto vie oceniť hĺbku myšlienky na plagáte. Predávam ho, lebo manželka zariaďuje všetko v rustikálnom/starožitnom štýle a nehodí sa jej to nikde :( .
Marge Simpson Pop Kobalt (1970)
Pre fanúšika Pop-artu! Predám plagát od francúzskeho umelca Kobalt. Plagát je z 50 kusovej kolekcie a jeho číslo je 13/50. Súčasťou je podpísaný certifikát. Plagát je v rozmeroch 50x70, na 300g papieri. Použitá technológia "giclée". Odhadovaná cena galérie 350 usd. Viac o umelcovi:
Originál obraz - Anjel (70x50)
Originál olejomaľba anjela na plátne. Obraz je namaľovaný v roku 2022. Maľované aj po bokoch, nie je potrebné rámovanie. Ošetrené umeleckým lakom. Rozmer 70x50 cm. Cena 100 EUR
Dámsky klobúk RIVER ISLAND veľ.UNI
Mám na predaj dámsky vlnený klobuk značky River Island.Farba je hnedá a veľkosť UNI. Stav je 10/10 bez poškodenia :) Ponúkam ho za 22e s poštovným, pri platbe cez účet. Kontaktujte ma cez mail. Všetko je aktuálne do zmazania :)
Predám zalaminovaný plagát v drevenom ráme
Predám zalaminovaný plagát v drevenom ráme, rozmery: 55x160 cm
ilustrovaný plagát Hebrejské písmená
Predám tento veľmi pekný ilustrovaný plagát hebrejskými písmenami. Je vhodný aj na zarámovanie. Pri každom písmene je ilustrácia a slovo v hebrejčine aj angličtine. Je mierne poškodený na okrajoch viď foto. V prípade záujmu mi prosím volajte. SMS správy neposielajte, ďakujem. 90 x 60 cm. Ak máte záujem, zavolajte , nepíšte mi sms, ďakujem. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty, možno vás niečo zaujme a ušetríte na poštovnom.