inzercia, predaj, predám, bazár

Plak 2R Oživovač Plastov

Kategória: Príslušenstvo

Predám Tento Oživovač plastov Od Atas Plak 2R
Mlieko ktoré oživuje čistí a vonia
Nie je mastný a nezanechava fľaky
Pekne vonia a dlho vydrží
Plak 2R Oživovač Plastov
Podobné inzeráty
Renovátor/oživovač na plasty
Predám tento funkční prípravok na renováciu/oživenie/ochranu plastov. V balení je oživovač, mikrovláknová utierka a aplikátor. Dlhotrvajúci účinok a matný vzhľad. balenie je 100ml to postačí na celkom dosť aplikácií kedže stačí pár kvapiek. Mám to osobne vyskúšané. V prípade záujmu stačí napísať/zavolať. Pri posielaní na dobierku je 20Predám tento funkční prípravok na renováciu/oživenie/ochranu plastov. V balení je oživovač, mikrovláknová utierka a aplikátor. Cena za ks je 20€. Dlhotrvajúci účinok a matný vzhľad. balenie je 100ml to postačí na celkom dosť aplikácií kedže stačí pár kvapiek. Mám to osobne vyskúšané. V prípade záujmu stačí napísať/zavolať. Pri posielaní na dobierku je cena 20€ vrátane poštovného a balného.
Renovátor/oživovač na plasty
Predám tento funkční prípravok na renováciu/oživenie/ochranu plastov. V balení je oživovač, mikrovláknová utierka a aplikátor. Cena za ks je 20€/475kč. Dlhotrvajúci účinok a matný vzhľad. balenie je 100ml to postačí na celkom dosť aplikácií kedže stačí pár kvapiek. Mám to osobne vyskúšané. V prípade záujmu stačí napísať/zavolať. Pri posielaní na dobierku + poštovné a balné.
Renovátor/oživovač na plasty
Predám tento funkční prípravok na renováciu/oživenie/ochranu plastov. V balení je oživovač, mikrovláknová utierka a aplikátor. Cena za ks je 20€. Dlhotrvajúci účinok a matný vzhľad. balenie je 100ml to postačí na celkom dosť aplikácií kedže stačí pár kvapiek. Mám to osobne vyskúšané. V prípade záujmu stačí napísať/zavolať. Pri posielaní na dobierku + poštovné a balné.
Kokpit spray do interiéru vozidla
Dobrý deň, ponúkam na predaj tieto cocpit spraye na vnútorne ale aj vonkajšie plasty vozidiel. Vhodný aj na impregnaciu pneumatík. Je na výber z rôznych vôní: jalko, citron, vanilka, jahoda, fresh. V rámci ZA aj priveziem. Spraye sa jednoducho aplikujú, výborne prevoňajú interiér a dobre oživujú plasty. Ja ich používam stále a mám ich odskúšané tak vrelo odporúčam. Cocpit spray, kokpit spray, sprej na plasty, interier sprej, oživovač plastov.
Poorboy's Natural Look (473 ml)
Predám oživovač a čistič plastov Poorboy's Natural Look (473 ml). Balenie je neotvorené.
Nová Sheron Darčeková sada
Prípravok čistič vonkajších plastov s objemom 300 ml je určený na čistenie plastových dielov a účinne chráni aj pred škodlivými vplyvmi počasia. Napomáha k oživeniu farieb a predlžuje tak životnosť ošetrovaného materiálu. Čistič diskov s objemom 500 ml môžete využiť najmä na precízne odstraňovanie prachu a ďalších nečistôt z diskov. Ideálny je potom najmä na disky zliatinových a oceľových kolies. Účinne čistí a jednoducho sa nanáša vďaka rozprašovaču. Tieto 2 prostriedky potom vhodne doplňujú vlhčené obrúsky na karosériu a vonná visačka. Bonusom je tiež priehľadná PET škatuľka. Praktická darčeková sada SHERON na ochranu vášho auta Čistič vonkajších plastov, čistič diskov a vonná visačka v jednom SHERON čistič plastov s objemom 300 ml oživí farby ošetrovaného materiálu SHERON čistič diskov s objemom 500 ml s vysokou účinnosťou a dlhodobými účinkami Vonná visačka SHERON Fresh Air prevonia interiér Priehľadná PET škatuľka Pošlem aj na dobierku +3,90e. Kontaktujte ma mailom prosím