inzercia, predaj, predám, bazár

Plasotvý navliekač ihiel

Kategória: Ostatné

Cena za ks 0,10€ vsetky spolu 0,30€. Momentálne mám 5ks
Plasotvý navliekač ihiel
Podobné inzeráty
Farby a ihly na tetovanie
Predám 14 farieb na tetovanie, farby sú otvorené no nie každá bola používaná, 9RL ihiel je 39ks, 9RS ihiel 4ks. 7RS ihiel 4ks, 5RS ihiel 4ks. Cena 70€ za farby 10€ za ihly no pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť.
Overlock navliekač
Predám tento nový (ešte zabalené) overlock navliekač ihiel. Najlepšie osobný odber Petržalka.
Navliekač kompresných pančúch
Predám pomôcku na navliekanie kompresívnych pančúch a ponožiek... ideálne pre starších alebo slabších ľudí, keďže kompresné pančuchy sa navliekajú veľmi ťažko :) ...chvíľu trvá pokiaľ človek pochopí, ako sa s tým pracuje. Veľkostne sedí na navliekanie pančúch Maxis veľkosti 1-3. Video:
Šijací stroj Toyota superJ 15 super jeans
Predám málo používaný šijací stroj značky Toyota super j15 jeans si všetkým čo je na fotke. Mne ako začiatočníčke poslúžil. funkcia Toyota Super Jeans horizontálny chapač 15 programov – prehľadne usporiadaných a ľahko nastaviteľných 4 kroková gombíková dierka dekoratívne stehy vstavaný navliekač ihly vstavaná užívateľská príručka ergonomický dizajn pri výrobe použité moderné technológie redukujúce emisie CO2 špeciálna patentovaná pätka prešije 12 vrstiev rifľoviny rozmery: (š x h x v): 41 × 19,8 × 29,4 cm váha 4,9 kg bohaté príslušenstvo zahŕňajúce 5 rôznych prítlačných pätiek vrátane špeciálnej pätky na prešitie rifľoviny
Vtahovace niti, 0,20€ za 1ks
Predam sijacie potreby, drobnosti na sitie. Ostali uz iba vtahovace niti. Navliekac nite / vtahovac, prevliekac niti - pomocka na sitie, ktora sluzi pri siti na prevliekanie nite uskom ihly. Material - hlinik + drotik. Prejde aj cez tensie usko ihly. Rozmery: 4,3x1,6cm Na predaj mam viac kusov. Prosim nie SMS (na SMS neodpovedam), kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, pri osobnom odbere - telefonicky. Cena za 1 ks 0,20€ + postovne (obycajne 2. tr. do 100g 1€). Mozny osobny odber v Bratislave - Dubravke. Pri zaslani postou minimalny nakup 1€. Cena + postovne podla vahy prevodom na ucet (obyc. post. 2. tr. podla vahy: do 100g = 1€; do 500g = 1,30€; do 1kg = 2€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Na dobierku posielam pri vacsom nakupe a LEN po nabehnuti na ucet sumy postovneho (postovne na dobierku je drahsie: do 100g = 3€; do 500g = 3,30€; 501g - 5kg = 4,30€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.
Vtahovace niti, 0,20€ za 1ks
Predam sijacie potreby, drobnosti na sitie. Ostali uz iba vtahovace niti. Navliekac nite / vtahovac, prevliekac niti - pomocka na sitie, ktora sluzi pri siti na prevliekanie nite uskom ihly. Material - hlinik + drotik. Prejde aj cez tensie usko ihly. Rozmery: 4,3x1,6cm Na predaj mam viac kusov. Prosim nie SMS (na SMS neodpovedam), kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, pri osobnom odbere - telefonicky. Cena za 1 ks 0,20€ + postovne (obycajne 2. tr. do 100g 1€). Pri zaslani postou minimalny nakup 1€. Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Mozny osobny odber v Bratislave - Dubravke. Na dobierku posielam pri vacsom nakupe a LEN po nabehnuti na ucet sumy postovneho (postovne na dobierku je drahsie: do 100g = 3€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.