inzercia, predaj, predám, bazár

Plastika prezidenta Dr. Ed. Beneša č.2 - kovová

Kategória: Starožitnosti

Predám kovovú plastiku prezidenta Dr. Eduarda Beneša osadenú v drevenom ráme.
Celkový rozmer je 30cm x 25cm
Cena 25eur + pošta

KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem!

Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam...

VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ!
Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke.
Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45).
(odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.)

!!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Plastika prezidenta Dr. Ed. Beneša č.2 - kovová
Podobné inzeráty
Kovová plastika prezidenta Dr. Ed. Beneša č.1
Predám kovovú plastiku prezidenta Dr. Eduarda Beneša osadenú v drevenom ráme. Celkový rozmer je 37cm x 31cm Cena 35eur + pošta KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Odliatok Edvarda Beneša
Ponúkám na predaj odliatok Edvarda Beneša - prezident ČSR, z čias prvej ČSR,viac info po telefóne.
Obraz prezidenta
Predám školský portrét prezidenta Ľudvika Svobodu a Emila Hachu. Format výkresu A2.Čiže rozmer61x43cm.Cena 1ks 35eur.
Obraz prezidenta
Predám školský portrét prezidenta Ľudvika Svobodu . Format výkresu A2.Čiže rozmer61x43cm.Cena 35eur.
Medena plastika
Medena plastika
Staré sošky dózy popolníky
Obr.1: ÚVOD Obr.2-3: Soška HARMONIKÁR v červenej veste - porcelánová plastika DITMAR-URBACH, značený, 60.r.20.stor., 100% stav, 40€ Obr.4-5: soška z hnedej terakoty LYŽIAR v štýle ART-DECO, značené, výroba KERAMIA ČSSR, č.1256, vyrobené cca r.1956-60, dizajnovo veľmi podobné dielam maďarskej dizajnérky Maria Ráhmer (chýba mu koniec rádiovky, glazúra po celý čas života, ako na fotke, zohľadnené v cene, 30€ Obr.6: Kultová socha ČIERNA ŽENA V ZELENÝCH ŠATOCH - porcelánová plastika z doby BRUSEL EXPO 58, autorská práca JITKA FOREJTOVÁ, s jedinečnými prvkami: kovovo lesklá čiernozelená glazura, vyrábané vo výrobnom družstve KERAMO Praha, podľa vzoru svetoznámej zsolnayskej keramiky z maďarskeho Pécse. Vhodné aj do súčasného interiéru, stačí zamaskovať jej nedostatky. Ceny na trhu za 100% stav 70-160€ , táto soška má však hlavu lepenú ku krku a drobné nedostatky (brat ju ako dieťa zhodil) preto jej cena len 25€ Obr.7: Porcelánové barokové postavičky, 100% stav - vhodné i na darovanie, 10€, zlacnené na 8€ Obr.8: Malachitové sklo- ČERVENÁ DÓZA ( na fotke len zaprášený poklop) - v 100% stave, z kolekcie INGRID GLASS. 50-ročná nádobka s vrchnákom, v červenej verzii, čo je väčší unikát, ako väčšina zelených a modrých dóz, 45€ Obr.9-10: Porcelánový kultový popolník so zlatou vážkou, z éry BRUSEL EXPO 58, značený (návrh Jindřich Marek, Jaroslav Ježek, Otto Eckert a další, Karlovarský porcelán n. p., závod Lesov, Československo, 60.-70r., 100%stav, 35€