inzercia, predaj, predám, bazár

Plastové figuríny, torzá dám.,pán.,detské

Kategória: Ostatné

Predám kvalitné plastové figuríny / torzá dámske, pánske, detské nepoškodené (autentické foto) 3-5€/ks pri väčšom odbere.
Počet obmedzený 127ks.
volať 16-19:00hod. Ďakujem
Plastové figuríny, torzá dám.,pán.,detské
Podobné inzeráty
Predám figuríny a torzá
Z dôvodu rušenia prevádzky predám rôzne takmer nové figuríny dámske aj pánske a aj torzá. Fifuríny: 99€/kus Torzá: 40€/kus V prípade záujmu volajte počas pracovných dní 8:00-16:00, na SMS neodpovedám. Osobný odber Rača.
Dámske, pánske a detské krajčírske figuríny a torza
Predám dámske, pánske a detské krajčírske figuríny aj torza. Cena dohodou.
krajcirske figuriny a torza
Predam damske,panske aj detske krajcirske figuriny aj torza.
Figuriny +  torza
Predam figurinu vratane parochne, malo pouzivana,je ako nova. Povodna cena figuriny bola 195eur + cena parochne cca 40eur. Nova cena 100e( figurina + parochna). Takisto predam aj torza, cena 7eur/ks. Tel..
Torza damske,figuriny
Predam damske torza 10ks a figuriny
Figurína - Dekolt - dámsky, pánsky, univerzálny
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Treba radšej volať, nakoľko sa stáva že e-mail od vás skončí v spame alebo naopak moja odpoveď na vašu reakciu. Figuríny dámske a pánske dekolty sa používali v obchode s textilom. Figuríny sú vo veľmi dobrom stave, viď. foto. Farba: bledá s kockami a modrá. Mám k dispozícii 2 kusy. Cena pri odbere po 1 kuse - 20€/ks. Cena pri odbere oboch kusov - 29€ za dva kusy. Busty a dekolt dámska a pánska, busta polohovacia a polohovateľná alebo ohybná figurína s drevenými rukami, hlavy a torzo alebo torzá, drevená figurína z dreva. Inzerujem aj iné figuríny.