inzercia, predaj, predám, bazár

Platan javorolisty - Platanus acerifolia

Kategória: Rastliny

Predám mladé stromčeky platana. Priemerná výška 1 meter, sú vyššie aj nižšie kusy. Voľných ešte 40 kusov. Cena za kus 10 €.

Vysoký strom s hustou korunou a odlupujúcou sa kôrou. Relatívne rýchlo rastúci. Potrebuje veľa vody a porastie rýchlo jak topoľ.

Možnosť kúpiť aj bio hnojivo - prezretý maštaľný hnoj.

Listnaté stromčeky, okrasné dreviny
Platan javorolisty - Platanus acerifolia
Podobné inzeráty
Platan Javorolistý - Platanus acerifolia  - metrové sadenice
Predám mladé stromčeky platana. Priemerná výška 1 meter, sú vyššie aj nižšie kusy. Posledných 35 kusov voľných. Cena za kus 10 €. Vysoký strom s hustou korunou a odlupujúcou sa kôrou. Relatívne rýchlo rastúci. Potrebuje veľa vody a porastie rýchlo jak topoľ. Možnosť kúpiť aj bio hnojivo - prezretý maštaľný hnoj.
Platan Javorolisty  - Platanus acerifolia- metrové sadenice
Predám mladé stromčeky platana. Priemerná výška 1 meter, sú vyššie aj nižšie kusy. Voľných ešte 10 kusov. Cena za kus 10 €. Vysoký strom s hustou korunou a odlupujúcou sa kôrou. Relatívne rýchlo rastúci. Potrebuje veľa vody a porastie rýchlo jak topoľ. Možnosť kúpiť aj bio hnojivo - prezretý maštaľný hnoj.
Platan javorolisty - Platanus acerifolia
Predám mladé stromčeky platana. Priemerná výška 1 meter, sú vyššie aj nižšie kusy. Voľných ešte 50 kusov. Cena za kus 10 €. Vysoký strom s hustou korunou a odlupujúcou sa kôrou. Relatívne rýchlo rastúci. Potrebuje veľa vody a porastie rýchlo jak topoľ. Možnosť kúpiť aj bio hnojivo - prezretý maštaľný hnoj.
Platan javorolistý
Predám strom Platan javorolistý vysoký 6 metrov, vysoký kmeň. Osobný odber v Liptovskom Trnovci.
stromčeky - Platan javorolistý
Predám stromčeky platanu, plne prekorenené v kontajneroch. Veľkosť 60-90cm - 10€/ks Veľkosť 90-130cm - 15€/ks Prípadne vyššie... Odber najlepšie osobne, alebo pošlem kuriérom. pozri všetky moje inzeráty