inzercia, predaj, predám, bazár

platobný terminál Verifone VX520

Kategória: Ostatné drobné

Na predaj platobný terminál Verifone VX520.
Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.
platobný terminál Verifone VX520
Podobné inzeráty
Pokladňa Ekasa 3 v 1 FoskalPro Verifone VX675
Predám používanú eKasu 3v1.VX 675 značky FiskalPro je mobilná fiškalizovaná tlačidlová eKasa s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi/Bluetooth).Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou riešenia od Verifone je Cloud FiskalPRO. Mobilná eKasa 3v1 VX675 značky FiskalPro je tlačidlová fiškalizovaná registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi / BT). To všetko za cenu bežnej pokladne, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Riešenie pre eKasu v súlade s novou legislatívou. Zariadenie má integrovaný platobný terminál. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Mobilné zariadenie bude vaším verným spoločníkom kamkoľvek sa pohnete. Ak prevádzkujete reštauráciu, kaviareň, bar, fast food, pizzériu alebo sa venujete mobilnému predaju, toto mobilné zariadenie bude pre vás skutočným prínosom. Funguje ako samostatná eKasa, pokladňa s platobným terminálom alebo platobný terminál s fiškálnou tlačiarňou, ktorá komunikuje s mobilnými pokladničnými aplikáciami na androidových zariadeniach ako napríklad tablet alebo smartfón. Čo vie? Rýchle voľby Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov Čítanie čiarových kódov Kombinované platby (hotovosť / platobná karta / poukážka) Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu Akceptácia elektronických straveniek Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Špecifikácia: Značka software: FiskalPro Značka hardware: Verifone Model: VX675 Určenie: mobilná eKasa 3v1 Displej: 2,8 " / 320 x 240 pixelov Konektivita: Wifi Batéria: Li-Ion 3,6 V / 2200 mAh Tlačiareň: termotlač Porty: MicroUSB 2.0 Papier: jednovrstvový termo kotúčik Rozmery kotúčika: šírka 57 mm, max. Priemer 35 mm Farba: čierna / šedá Hmotnosť: 336 g Rozmery (Š x V x H): 163 x 78 x 52 mm
Pokladňa eKasa 3v1 FiskalPRO Verifone VX675 Wifi/Bluetooth
Predám 2 roky používanú eKasu 3v1. Je ako nová. VX 675 značky FiskalPro je mobilná fiškalizovaná tlačidlová eKasa s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi/Bluetooth).Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou riešenia od Verifone je Cloud FiskalPRO. Mobilná eKasa 3v1 VX675 značky FiskalPro je tlačidlová fiškalizovaná registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi / BT). To všetko za cenu bežnej pokladne, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Riešenie pre eKasu v súlade s novou legislatívou. Zariadenie má integrovaný platobný terminál. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Mobilné zariadenie bude vaším verným spoločníkom kamkoľvek sa pohnete. Ak prevádzkujete reštauráciu, kaviareň, bar, fast food, pizzériu alebo sa venujete mobilnému predaju, toto mobilné zariadenie bude pre vás skutočným prínosom. Funguje ako samostatná eKasa, pokladňa s platobným terminálom alebo platobný terminál s fiškálnou tlačiarňou, ktorá komunikuje s mobilnými pokladničnými aplikáciami na androidových zariadeniach ako napríklad tablet alebo smartfón. Čo vie? Rýchle voľby Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov Čítanie čiarových kódov Kombinované platby (hotovosť / platobná karta / poukážka) Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu Akceptácia elektronických straveniek Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Špecifikácia: Značka software: FiskalPro Značka hardware: Verifone Model: VX675 Určenie: mobilná eKasa 3v1 Displej: 2,8 " / 320 x 240 pixelov Konektivita: Wifi Batéria: Li-Ion 3,6 V / 2200 mAh Tlačiareň: termotlač Porty: MicroUSB 2.0 Papier: jednovrstvový termo kotúčik Rozmery kotúčika: šírka 57 mm, max. Priemer 35 mm Farba: čierna / šedá Hmotnosť: 336 g Rozmery (Š x V x H): 163 x 78 x 52 mm V prípade rýchleho jednania možná dohoda na cene!!!
Predám platobný terminál VeriFone VX670-na SIM kartu.
Predám platobný terminál VeriFone VX670-na SIM kartu. Terminál je bez nabíjačky. Cena 50eur. Možnosť dovozu na trase diaľnice D1-Trenčín-NMV-PN-HC-TT-Senec-Bratislava. Neposielam ! Po dohode možnosť dovozu v Trenčíne. NEVYMIENAM! Ponuka platí do zmazania. tel. Trenčín-len volať-na SMS neodpovedam!
Predám platobný terminál VeriFone VX680
Predám platobný terminál VeriFone VX680, málo používaný. Na sim kartu. Terminál+nabíjačka.
Predám platobný terminál VeriFone VX670-na SIM kartu.
Predám platobný terminál VeriFone VX670-na SIM kartu. Terminál je bez nabíjačky. Cena 50eur. Možnosť dovozu na trase diaľnice D1-Trenčín-NMV-PN-HC-TT-Senec-Bratislava. Neposielam ! Po dohode možnosť dovozu v Trenčíne. NEVYMIENAM! Ponuka platí do zmazania. tel. Trenčín-len volať-na SMS neodpovedam!
Predám platobný terminál VeriFone VX670-na SIM kartu. LACNO.
Predám platobný terminál VeriFone VX670-na SIM kartu. Terminál je bez nabíjačky. Cena 35eur. Možnosť dovozu na trase diaľnice D1-Trenčín-NMV-PN-HC-TT-Senec-Bratislava. Neposielam ! Po dohode možnosť dovozu v Trenčíne. NEVYMIENAM! Ponuka platí do zmazania. tel. Trenčín-len volať-na SMS neodpovedam!