inzercia, predaj, predám, bazár

Plávajúca podlaha

Kategória: Ostatné

Predám vysoko kvalitnú plávajúcu podlahu nemeckej výroby,(vodeodolnosť). Nová, zabalená. 17,7m2.(9 balíkov)
Cena za m2 je 10€( nová stojí okolo 20€/M2). Cena 170€
Plávajúca podlaha
Podobné inzeráty
Egger Home Century plavajuca podlaha
Zdravím mám záujem o plávajúcu podlahu egger Home Century takú aká je na foto 7mm,plavačka,podlaha, plávajúca,ponúknite
Plávajúca podlaha 7m2
Plávajúca podlaha 7m2- vzor ako na fotke
Obytný kancelársky kontajner o velikosti 3x7m z PUR panelů
Prodej nového obytného kontajneru o rozměrech 700cm x 300cm Nabízíme 2 varianty : Stěny : 50mm PUR panel Strop: 120mm EPS polystyren Podlaha: cetris deska 14mm, PVC podlaha - za příplatek možno zateplit podlahu 80mm EPS polystyren Rámy jsou elektrostatisticky lakované. Možnost navolit si umístění oken a dveří, namontovat příčky, dveře , sanitu , francouzská okna , aj. podle přání zákazníka. cena : 5 600 EUR,- bez DPH nebo : Stěny : 50mm EPS Strop: 120mm EPS polystyren Podlaha: cetris deska 14mm, PVC podlaha - za příplatek možno zateplit podlahu 80mm EPS polystyren cena : 5200,- bez DPH . Podívat se na naše kontejnery je možné po domluvě v Křížanovicích u Bučovic ( Brno )
obytný kontajner 3x7m
Prodáme obytný kontejner 3x7m s rámem v barvě antracit. Nabízíme 2 varianty : Stěny : 50mm PUR panel Strop: 120mm EPS polystyren Podlaha: cetris deska 14mm, PVC podlaha - za příplatek možno zateplit podlahu 80mm EPS polystyren Rámy jsou elektrostatisticky lakované. Možnost navolit si umístění oken a dveří, namontovat příčky, dveře , sanitu , francouzská okna , aj. podle přání zákazníka. cena : 5600 EUR bez DPH nebo : Stěny : 50mm EPS Strop: 120mm EPS polystyren Podlaha: cetris deska 14mm, PVC podlaha - za příplatek možno zateplit podlahu 80mm EPS polystyren cena : 5200 EUR bez DPH .
Mobilný dom/ chata na kolesách
Predám mobilný dom/ chatu na kolesách. Toto je skutočný mobilný dom/ chata na ktorý nepotrebujete stavebné povolenie pretože je súčasťou prívesneho vozíka. Rozmery 6,5x2,5 m Výška 2,6 m Domček/chata je zateplený polystyrénom, na streche je firmou pozvarana folia s plechmi Vonkajsi obklad je tat. profil. Okna su plastové. Vnútorný obklad na jednej stene a strope je tatransky obklad a na ďalších troch stenach bude sadrokarton. Podlaha je plávajúca podlaha s izoláciou. Priečkou oddelené chemické wc s umyvadielkom na bežnú hygienu. V domčeku nieje natiahnutá voda ani elektrina. Kúrenie je pieckou. Komín je lepšie dorobiť/osadiť na mieste kde bude domček stáť. Domcek je vhodny na odlahly pozemok kde Vam nechcu schvalit stavebne povolenie. V domceku bude po dokonceni toaleta a umyvadlo na beznu hygienu. Sprchu mozete mat vonkajsiu solarnu. Po dohode zabezpečím dopravu (zvlast doplatok). Domček som pôvodne robil pre seba na pozemok do Tatier. Cena holodomceka je 14 000 eur
Plávajúca podlaha cena za všetko
Plávajúcu podlaha cana za všetko dohromady osobny odber Trnava je to 2,5 balika