inzercia, predaj, predám, bazár

Plávajúca rastlina Pistia do akvária

Kategória: Akvarijné rybičky

Plávajúca rastlina do akvária - Pistia stratiotes - priemer cca 5 cm - cena 0,50 eur za kus. Osobný odber Košice.
Plávajúca rastlina Pistia do akvária
Podobné inzeráty
Plávajúca rastlina Pistia do akvária
Rastlina Pistia, priemer cca 5 cm - 0,50 eur za kus, priemer 10 cm - 1,20 eur. Len osobný odber v KE.
Plávajúca rastlina Pistia stratiotes 0,50€/ks
Plávajúca rastlina Pistia stratiotes. 0,50€/ks Je dobrým pomocníkom v boji proti nadbytku dusíkatých látok vo vode.Korene sú husté a môžu slúžiť ako úkryt pre mladé ryby. Nemá rád silné vodné prúdy.
Pistia stratiotes a Salvinia natans
Zdravím predám tieto obľúbené plávajúce akváriové rastlinky Salvinia Natans a Pistia stratiotes. Pistia stratiotes je dobrým pomocníkom v boji proti nadbytku dusíkatých látok vo vode. Salvinia natans sa prezýva plávajúci papraď, plávajúci vodopád, plávajúci mach alebo krídla vodného motýľa. Rastie rýchlo, ak má dostatok svetla a živin. Výborná ako dekoratívna rastlina do otvorených akvárií alebo jazierok. Tak ako na foto, na foto je znázornená nádoba s vodnou plochou cca 9x12 cm.
Plávajúca rastlina do akvária - Pistia + Salvinia
Predám plávajúce rastliny Pistia stratiotes a Salvinia natans. Miska (12x20cm) za 3€. Len osobný odber - Žilina-Hájik.
aquael filter fan 3 plus 700l/h
Predám filter aquael filter fan 3 plus 700l/h, používaný 1 rok: Tvoria ho dve časti. Jeho vrchnou časťou je čerpadlo, ktoré má na starosti dostatočný prúd vody. Spodná filtračná časť sa potom postará o čistenie vody. Jeho výhodou je jednoduchá inštalácia. Využijete ho v akváriách do maximálnej veľkosti 250 l. Výkon čerpadla dosahuje maximálne 700 l/h. Filter do akvária Aquael nijako neškodí rybám. Rozmery filtra do akvária predstavujú 27,6 × 8,2 × 9,4 cm (V × Š × H). Kľúčové vlastnosti filtra do akvária Aquael Fan 3 Plus Filter do akvária Aquael sa dodáva na vnútorné použitie Je vhodný do akvária s maximálnou veľkosťou 250 l Čerpadlo vám poskytne výkon 700 l/h Filter do akvária Aquael je ohľaduplný k rybám Rozmery filtrácie do akvária Aquael sú 27,6 × 8,2 × 9,4 cm (V × Š × H)
Lemna Minor-Hladinová rastlina---"DUCK WEED"
Jedná sa o rýchlorastúcu raslinu ktorá rastie na hladine, čím odčerpáva z vody nadbytoční živiny a tým sa zamedzuje rastu rias. Zároveň vďaka tieňu ktorý vytvára, sa neprehrieva voda čo prospeiva jazierkovým rybám a aj menším rybkám poskytuje zároveň úkryt. V prípade ak je rastlina na plnom slnku a vo vode chováte ryby ktoré prikrmujete a máte teda vo vode aj živiny z odpadových látok rýb(fekalie) tak rastie táto rastlina Turbo-rýchlo. Cena 5e za velkú štartovaciu porciu vhodnú na štart do jazierka alebo veľkého akvária. Túto rastlinu je potrebné si na jeseň odobrať a dať do akvária alebo výživnej vody na slnečné miesto po prípade pod lampu do nádoby aby rastlina prečkala zimu, ale je nádej že prežije aj zimu ak by do príchodu mrazov zamrzla v zelenej podobe.(nemám odskúšané) Pošlem poštou po úhrade poštovneho V prípade ak ste z BA tak osobný odber možný+ dovoz. Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknite na: "Zobraziť Všetky Inzeráty" Ak čítate inzerát tak je Aktualny, nemusíte mi písať otázky, "či je to aktuálne" radšej volajte na číslo dole pod inzerátom. Keď mi niekto napíše a ja odpíšem, časti moja spätná odpoveď končí tomu druhému v spame.... Radšej volajte