inzercia, predaj, predám, bazár

Plávajúce rastliny do akvária - Lemna minor, salvinia natans

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám plávajúce rastliny do akvária, 2€ za rastliny na pokrytie min. 20x20cm
Plávajúce rastliny do akvária - Lemna minor, salvinia natans
Podobné inzeráty
Pistia stratiotes a Salvinia natans
Zdravím predám tieto obľúbené plávajúce akváriové rastlinky Salvinia Natans a Pistia stratiotes. Pistia stratiotes je dobrým pomocníkom v boji proti nadbytku dusíkatých látok vo vode. Salvinia natans sa prezýva plávajúci papraď, plávajúci vodopád, plávajúci mach alebo krídla vodného motýľa. Rastie rýchlo, ak má dostatok svetla a živin. Výborná ako dekoratívna rastlina do otvorených akvárií alebo jazierok. Tak ako na foto, na foto je znázornená nádoba s vodnou plochou cca 9x12 cm.
Plávajúca rastlina do akvária - Salvinia natans
Predám plávajúce rastliny Salvinia natans. Miska (12x20cm) za 3€. Len osobný odber - Žilina-Hájik.
Plávajúce rastliny Salvinia Natans
Zdravím predám túto plávajúcu akváriovú rastlinku Salvinia Natans. Tak ako na foto, na foto je znazornena nádoba s vodnou plochou cca 9x12 cm.
Salvinia natans ,Java moss
Akvarijné plávajúce rastlinky. Salvinia natans. Cena 2€ za hrsť dlane. Michalovce a okolie osobne ,dá sa aj poštou. Taxiphyllum Barbieri (Java Moss) 3€ (125ml) Hrsť dlane.
Lemna minor Hladinová rastlinka- DARUJEM-Do jazierok/AKVARKA
DARUJEM Lemna Minor Jedná sa o rýchlorastúcu raslinu ktorá rastie na hladine, čím odčerpáva z vody nadbytoční živiny a tým sa zamedzuje rastu rias. Zároveň vďaka tieňu ktorý vytvára, sa neprehrieva voda čo prospeiva jazierkovým rybám a aj menším rybkám poskytuje zároveň úkryt. V prípade ak je rastlina na plnom slnku a vo vode chováte ryby ktoré prikrmujete a máte teda vo vode aj živiny z odpadových látok rýb(fekalie) tak rastie táto rastlina Turbo-rýchlo. Cena 5e za velkú štartovaciu porciu vhodnú na štart do jazierka.(menšia porcia do akvaria je zadarmo) Túto rastlinu je potrebné si na jeseň odobrať a dať do akvária alebo výživnej vody na slnečné miesto po prípade pod lampu do nádoby aby rastlina prečkala zimu, ale je nádej že prežije aj zimu ak by do príchodu mrazov zamrzla v zelenej podobe.(nemám odskúšané) Pošlem poštou po úhrade poštovneho V prípade ak ste z BA tak osobný odber možný+ dovoz. Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknite na: "Zobraziť Všetky Inzeráty" PS: Nemám zaujem si s nikým dopisovať sms, preto ak niečo seriózne chcete tak si zavolajte alebo napíšte cez inzerát email, e-mail je zadarmo zatial čo za každú sms musím ja platiť..... Bohužial sa tu nájdu aj takí, čo si nič nechcú zakúpiť napriek faktu ,že je to zadarmo alebo skoro zadarmo a po dopisovaní 20-30sms sa vyhovoria ako je pre nich "daleko" ísť električkou cez celú Bratislavu..... ako nehnevajte sa, ale keď niečo chcem, tak si po to viem prísť a nesockujem aby mi to bolo prinesené priamo pred dom? Ďakujem za pochopenie!
Salvinia Natans
Predám plavajúcu rastlinu Salvinia Natans: Pri dostatočnom svetle prerastie hladinu vo vašom akvariu Cena za 2dcl kelímok