inzercia, predaj, predám, bazár

Plavanie otužovanie

Kategória: Vodné športy, potápanie

Zdravím, predám pomôcky na plavanie/otužovanie.

Vsetky ceny su dohodou.
Termo ciapka do chladnej vody.
Plavecke čiapky kus.
Stuple do uši 3x2 kusy.
Plutvy

Veci sú takmer nové. Nevyužíval som to a iba ležali v skrini.

Pošlem aj poštou alebo osobne.
Kontak email alebo mobil.
Ďakujem
Plavanie  otužovanie
Podobné inzeráty
Neoprénové rukavice na otužovanie/surf, Aqua Lung 3mm
Predám XXL rukavice Aqua Lung, neoprén hrúbky 3mm. Rukavice použité len minimálne, v super stave. Kupované na . Aqualung Thermocline neoprénové rukavice z hrubého a teplého neoprénu sú vhodné na potápanie, šnorchlovanie a otužovanie. Spoľahlivo chránia celé ruky pred hladnou vodou, ale aj silným vetrom a mrazom. Rukavice pomáhajú spríjemniť, ako aj predĺžiť pobyt vo vode. Aqualung Thermocline sú vyrobené z 3 mm hrubého neoprénu, ktorý efektívne izoluje ruky od chladnej vody. Sú vybavené sťahovacím popruhom na zápästí a podlepenými švami, čo minimalizuje prenikanie vody do rukavice, a tak je termoizolácia efektívnejšia. Vnútorná dlaňová strana je potiahnutá protišmykovou vrstvou, ktorá umožňuje pevný úchop a jednoduchú manipuláciu s predmetmi. 
Plavecký neoprén ZONE3 Aspire veľkosť M
Predám pánsky Plavecký neoprén Zone3 aspire, určený pre triatlon. Kupovaný minulý rok. Jeden krát použitý Stav ako nový Jeden z najlepšie hodnotených neoprénov za posledné desaťročie. Ideálny pre začiatočníkov až po elity. Vylepšená integrovaná jednodielna časť ramien a hrudníka. Panely vztlaku Aerodome na nohách a bokoch. Vylepšený dizajn goliera rezaného laserom. Vyrobený zo 100% materiálu Yamamoto. Povrchová úprava SCS Nano. KĽÚČOVÉ VÝHODY: Zvýšená flexibilita a uplávaná vzdialenosť pri jednom zábere rukou. Až o 30% väčší vztlak ako pri štandardnom neopréne. Pohodlné „mäkké tesnenie“ padne okolo krku. Navrhnuté pre rýchle, plynulé a prirodzené plávanie. Aspire je perfektný oblek pre začiatočníkov až po profesionálneho športovca od jeho koncepcie v roku 2008. Ako uvádzajú recenzie, „Plávanie v Aspire je rovnako pohodlné a energeticky efektívne ako kúpanie v neoprenoch, ktoré stoja dvakrát toľko. Dizajnéri vyvinuli maximálne účinný neoprén za rozumnú cenu. Plavecký neoprén ASPIRE je špičkový plavecký neoprén pre pokročilých až profesionálnych diaľkových plavcov a triatlonistov. Oblek bol navrhnutý so všetkými Zone3 kľúčovými prvkami a zabezpečí, že môžete mať rýchle, pohodlné a príjemné plávanie v chladnej vode.
neoprénová čiapka BARE v. S -nenosenú
Predám nenosenú: Bare Beanie je komfortná neoprénová čiapka skvelá pri otužovaní, šnorchlovaní, potápaní alebo na iné vodné športy, ako napríklad jazda na vodnom skútri, wake-board, jachting a ďalšie. Umožňuje vám zostať v teple aj pri ponorení hlavy v chladných vodách. Bare Beanie je vyrobená z 2mm pružného neoprénu, ktorý perfektne chráni hlavu pred chladom vody, ale aj vetrom. Čiapka navyše poskytuje ochranu hlavy aj pred UV žiarením a môže sa nosiť aj na tento účel. Strih čiapky bol navrhnutý s dôrazom na pohodlie, preto zakrýva celú hlavu vrátané uší a zátylku. NEOPRÉNOVÁ ČIAPKA BARE BEANIE: neoprénová čiapka z 2 mm hrubého neoprénu vhodná na otužovanie a zimné plávanie chráni pred chladnou vodou a vetrom švy sú šité flatlockom a zlepené vhodné pre mužov aj ženy pružný a funkčný materiál Obvod je 46cm nenatiahnuta.výška je 19cm.Dá sa natiahnuť,ôr navliecť.Je velmi pevná.
Neoprenova kukla 2ks, neoprenova ciapka
Kukla na potapanie a rozne ine vodne sporty. Obe su velkost XL. Bare Elastek Dry, je ako nova, nebola vo vode (30e). Cressi, par krat pouzita, bezchybna (25e). Neoprenova ciapka Bare NEO Beanie Hood, idealna na plavanie, otuzovanie a rozne vodne sporty. Nova. (PREDANE)
FINIS Tempo trainer pomôcka na plávanie
Predám pomôcku na plávanie Finish tempo trainer.Merač je funkčný vhodný na intervalove tréningy,má 2 škrabance.Plne funkčné.Pôvodná cena bola 76 eur.
Doska na plávanie
Predám dosku na plávanie