inzercia, predaj, predám, bazár

Plavecký pás, opasok pre deti 2ks+darcek

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám plavecký opasok pre deti na výučbu plávania, k dispozícii 2ks, plus k tomu nafukovacie sito do bazena zadarmo. Cena za všetko 16Eur
Plavecký pás, opasok pre deti 2ks+darcek
Podobné inzeráty
Plavecký pontón 70x100 cm
Predám plavecký pontón (2 kusy) rozmerov 70x100cm a jeden plavecký pás. Plavecký ponton slúži ako plavecká pomôcka pri výučbe plávania detí v kurzoch plávania aj pri individuálnych plaveckých aktivitách. Uvedená cena je za jeden pontón.
Plavecký neoprén ZONE3 Aspire veľkosť M
Predám pánsky Plavecký neoprén Zone3 aspire, určený pre triatlon. Kupovaný minulý rok. Jeden krát použitý Stav ako nový Jeden z najlepšie hodnotených neoprénov za posledné desaťročie. Ideálny pre začiatočníkov až po elity. Vylepšená integrovaná jednodielna časť ramien a hrudníka. Panely vztlaku Aerodome na nohách a bokoch. Vylepšený dizajn goliera rezaného laserom. Vyrobený zo 100% materiálu Yamamoto. Povrchová úprava SCS Nano. KĽÚČOVÉ VÝHODY: Zvýšená flexibilita a uplávaná vzdialenosť pri jednom zábere rukou. Až o 30% väčší vztlak ako pri štandardnom neopréne. Pohodlné „mäkké tesnenie“ padne okolo krku. Navrhnuté pre rýchle, plynulé a prirodzené plávanie. Aspire je perfektný oblek pre začiatočníkov až po profesionálneho športovca od jeho koncepcie v roku 2008. Ako uvádzajú recenzie, „Plávanie v Aspire je rovnako pohodlné a energeticky efektívne ako kúpanie v neoprenoch, ktoré stoja dvakrát toľko. Dizajnéri vyvinuli maximálne účinný neoprén za rozumnú cenu. Plavecký neoprén ASPIRE je špičkový plavecký neoprén pre pokročilých až profesionálnych diaľkových plavcov a triatlonistov. Oblek bol navrhnutý so všetkými Zone3 kľúčovými prvkami a zabezpečí, že môžete mať rýchle, pohodlné a príjemné plávanie v chladnej vode.
Plavecky pas pre deti Bema
Na predaj plavecky pas pre deti Bema 15-30kg(4diely). Pas je urceny pre deti a zaciatocnikov pre nacvik plaveckych technik. Zapina sa okolo pasa bezpecnostnou sponou a pri plavani nadnasa nad vodou. Cena 5eur za 1set(pas). Max obvod pasa je 115cm.
Plavecky pas pre deti Bema
Na predaj plavecky pas pre deti Bema 15-30kg(4diely). Pas je urceny pre deti a zaciatocnikov pre nacvik plaveckych technik. Zapina sa okolo pasa bezpecnostnou sponou a pri plavani nadnasa nad vodou. Cena 4eur za 1set(pas). Max obvod pasa je 115cm.
Pánsky plavecký neoprén MAD WAVE - veľkosť XL
Predám nový, pánsky, plavecký neoprén MAD WAVE. Bol použitý len jeden krát v bazéne. Veľkosť XL. Kúpený 4/2023. Daňový doklad. Dôvod predaja: zle vybraná veľkosť Pôvodná cena 112eur. Detailný popis produktu nájdete tu:
Plavecký pás Decathlon
Nepoužitý plavecký pás Decathlon.