inzercia, predaj, predám, bazár

Plavecky pas pre deti Bema

Kategória: Vodné športy, potápanie

Na predaj plavecky pas pre deti Bema 15-30kg(4diely). Pas je urceny pre deti a zaciatocnikov pre nacvik plaveckych technik. Zapina sa okolo pasa bezpecnostnou sponou a pri plavani nadnasa nad vodou. Cena 4eur za 1set(pas). Max obvod pasa je 115cm.
Plavecky pas pre deti Bema
Podobné inzeráty
Plavecky pas pre deti Bema
Na predaj plavecky pas pre deti Bema 15-30kg(4diely). Pas je urceny pre deti a zaciatocnikov pre nacvik plaveckych technik. Zapina sa okolo pasa bezpecnostnou sponou a pri plavani nadnasa nad vodou. Cena 5eur za 1set(pas). Max obvod pasa je 115cm.
Plavecký pontón 70x100 cm
Predám plavecký pontón (2 kusy) rozmerov 70x100cm a jeden plavecký pás. Plavecký ponton slúži ako plavecká pomôcka pri výučbe plávania detí v kurzoch plávania aj pri individuálnych plaveckých aktivitách. Uvedená cena je za jeden pontón.
Plavecký neoprén ZONE3 Aspire veľkosť M
Predám pánsky Plavecký neoprén Zone3 aspire, určený pre triatlon. Kupovaný minulý rok. Jeden krát použitý Stav ako nový Jeden z najlepšie hodnotených neoprénov za posledné desaťročie. Ideálny pre začiatočníkov až po elity. Vylepšená integrovaná jednodielna časť ramien a hrudníka. Panely vztlaku Aerodome na nohách a bokoch. Vylepšený dizajn goliera rezaného laserom. Vyrobený zo 100% materiálu Yamamoto. Povrchová úprava SCS Nano. KĽÚČOVÉ VÝHODY: Zvýšená flexibilita a uplávaná vzdialenosť pri jednom zábere rukou. Až o 30% väčší vztlak ako pri štandardnom neopréne. Pohodlné „mäkké tesnenie“ padne okolo krku. Navrhnuté pre rýchle, plynulé a prirodzené plávanie. Aspire je perfektný oblek pre začiatočníkov až po profesionálneho športovca od jeho koncepcie v roku 2008. Ako uvádzajú recenzie, „Plávanie v Aspire je rovnako pohodlné a energeticky efektívne ako kúpanie v neoprenoch, ktoré stoja dvakrát toľko. Dizajnéri vyvinuli maximálne účinný neoprén za rozumnú cenu. Plavecký neoprén ASPIRE je špičkový plavecký neoprén pre pokročilých až profesionálnych diaľkových plavcov a triatlonistov. Oblek bol navrhnutý so všetkými Zone3 kľúčovými prvkami a zabezpečí, že môžete mať rýchle, pohodlné a príjemné plávanie v chladnej vode.
Nafukovacie rukávniky od 30 kg do 60 kg Bema
Predám Nafukovacie rukávniky od 30 kg do 60 kg Bema. Nepoužívané, len rozbalené. Cena 6 €
Pánsky plavecký neoprén MAD WAVE - veľkosť XL
Predám nový, pánsky, plavecký neoprén MAD WAVE. Bol použitý len jeden krát v bazéne. Veľkosť XL. Kúpený 4/2023. Daňový doklad. Dôvod predaja: zle vybraná veľkosť Pôvodná cena 112eur. Detailný popis produktu nájdete tu:
Plavecký pás, opasok pre deti 2ks+darcek
Predám plavecký opasok pre deti na výučbu plávania, k dispozícii 2ks, plus k tomu nafukovacie sito do bazena zadarmo. Cena za všetko 16Eur