inzercia, predaj, predám, bazár

Play station 4 1TB GRAN TURISMO limited edition

Kategória: Herné zariadenia

Play station 4 1TB GRAN TURISMO SPORT limited edition vo velmi dobrom stave. Malo pouzivany. K tomu 2 ovladace a 3 hry.
Play station 4 1TB GRAN TURISMO limited edition
Podobné inzeráty
Ps4 ovladač  Gran Turismo Sport Limited Edition) PS4
Ovladač na ps4 plne funkčne. Možnosť aj poslať. Gran Turismo Sport Limited Edition) PS4
Predam HTC Vive Pro + Valve Knuckles + Base Station 2.0
Zdar, premyslam nad predajom mojej VR zostavy ktora je ako nasleduje- HTC Vive Pro headset - bez TOBII Valve Knuckles HTC/Valve Base Station 2.0 Headset bol zakupeny z alzy ako full set s Base Station a original HTC Ovladacmi ktore avsak uz nemam. Valve Knuckles ovladace ktore snimaju aj jednotlive prsty som kupoval original cez Steam a moj vlastny steam ucet. Vsetko je momentalne uz bez zaruky kedze to vlastnym nejake 3 roky posledny rok to lezi s velmi malym vyuzitim a rad by som to posunul kedze to este vela posluzi. Veci su v dobrom stave sem tam sa najde kozmeticka chybicka avsak nic co prekaza funkcnosti- drobne skrabance na ovladaci a vonkajsej casti headsetu. Pravy ovladac ma jemne vrzganie pri zmacknuti prstoveho triggeru. SOSOVKY SU BEZ SKRABANCEKOV- Staral som sa o funkcnost ktora je perfektna. Foto su ilustracne realne foto poslem na vyziadanie. Original krabica k HTC ako aj ovladacom. Dovod predaja je nevyuzitie. Pri rychlom jednani dohoda ista. Pozri aj dalsie inzeraty. tagy- (HTC, VR, virtualna realita, steam, valve, index, oculus, rift, rift s, base station)
Xbox hry a ovladače
Na predaj hry pre xbox one alebo xbox X series. Hry: všetky hry maju česke titulky Cyberpunk 2077 - 10eur Far Cry new dawn - 10eur Tom Clancys The Division 2 - 10eur Fifa 18- 5eur Fifa 20- 7eur Cena za vsetky spolu 30 euro ,osobny odber Trnava alebo posta +3.50 euro. Na predaj su tiez limitovane Xbox One Wireless Controller pre xbox one a xbox series X. Ovládače su neodbalene, nove, s blombou. Cyberpunk 2077 Limited Edition- 90 euro Forza Horizon 5 Limited Edition- PREDANE 20th Anniversary Special Edition- 90 euro Schock blue edition - PREDANÉ. Osobný odber TRNAVA, ak poštou/packeta si treba prirátať poštovne.
Xbox gamepad + hry xbox +
Na predaj hry pre xbox one alebo xbox X series. Hry: všetky hry maju česke titulky Far Cry new dawn - 10eur Tom Clancys The Division 2 - 10eur Fifa 18- 5eur predane Fifa 20- 7eur - predane. Cena za vsetky spolu 25 euro ,osobny odber Trnava alebo posta +3.50 euro. Na predaj su tiez limitovane Xbox One Wireless Controller pre xbox one a xbox series X. Ovládače su neodbalene, nove, s blombou. Cyberpunk 2077 Limited Edition- predane Forza Horizon 5 Limited Edition- PREDANE 20th Anniversary Special Edition- 90 euro Schock blue edition - PREDANÉ. Osobný odber TRNAVA, ak poštou/packeta si treba prirátať poštovne.
Kúpim Fanatec Gran Turismo DD Pro / CSL DD
Zdravím, mal by som záujem o funkčný volant Fanatec CSL DD alebo Gran Turismo DD Pro (stačí 5NM) najlepšie celý set (základňa, volant, pedále, držiak na stôl) Cenu by som si predstavoval do 600-650€. Kontaktujte ma prosím na email.
Thrustmaster TGT volant
Predam Trustmaster T-GT addon venec. Plne funkcni. Video s funkcnostou kludne poslem. Specialne na hru Gran Turismo s viacerymi funkciami. Cena: 120€ + postovne Osobne SC, BA Thrustmaster, trustmaster, fanatec, logitech, pedale, volant, f1, sim racing, gran turismo, next level, wheel stand