inzercia, predaj, predám, bazár

Playmobil Dino Rise (70909)

Kategória: Hračky

Predám Playmobil Dino Rise, len otvorená krabica, obsah je stále v zatvorených sáčkoch. Pošta nieje v cene. Pri kúpe viacerých vecí z mojej ponuky sa na výslednej cene alebo poštovnom rada dohodnem :)
Playmobil Dino Rise (70909)
Podobné inzeráty
LEGO Batman Movie 70909 Vlámania do Batcave
Ponukam na predaj nové, neotvorené, nepoužívané LEGO Batman Movie 70909 Vlámania do Batcave. LEGO Batman Movie 70909 Vlámanie do Batcave, výrobca LEGO. Ochraňuj jaskyňu Batcave pred útokom Tučniaka! Tučniak sa prebúral do Batcave vo svojom Duckmobile a chystá sa odhaliť všetky Batmanove najväčšie tajomstvá! Premeň sa z Bruce Wayna na Batmana. Nájdi votrelca na obrazovke Batcomputera v otáčacom kontrolnom centre. Vyber si zo skrine spomedzi potápačského obleku Scu-Batsuit, odolného obleku Batsuit a z obleku Batsuit s Bat-tryskami a priprav sa na súboj! Zaútoč pružinovými raketami na lodi Batboat a vystreľovačmi a vyhýbaj sa výstrelom zo zbraní Duckmobilu. Zajmi tučniačích votrelcov a posaď ich do väzenia... Ale dávaj pozor, pretože vedia utiecť pomocou výbušného zariadenia! Bráň sa pred Tučniakovou inváziou v Duckmobile do jaskyne Batcave v sade LEGO BATMAN MOVIE: Vlámanie do Batcave. Detailne prepracovaná jaskyňa Batcave obsahuje otáčaciu miestnosť pre premenu Bruce Waynea na Batmana, otáčacie kontrolné centrum s Batcomputerom s mnohými obrazovkami a funkciou zdvíhacej plošiny, a väzenia s funkciou vyhodenia steny do povetria. Jaskyňa Batcave má tiež otáčaciu skriňu s náhradnými oblekmi - potápačským oblekom Scu-Batsuit, odolným oblekom Batsuit a oblekom Batsuit s Bat-tryskami - z ktorých všetky sú ako nové telá pre minifigúrku Batmana. Začni súboj použitím pružinových rakiet na lodi Batboat proti dvojitým vystřelovačom a raketovým strelám Duckombilu. Súčasťou sú štyri minifigúrky: Batman, Tučniak, Bruce Wayne a Alfred Pennyworth, navyše dve figúrky stúpencov Tučniaka, každá s robotickými rukami. Počet dielikov 1047, počet figúrok 4
Predam Lego Batman Movie 70909 Vlamanie do Batcave
Predam pouzivane Lego Batman Movie 70909 Vlamanie do Batcave Z komplet balenia 1047 dielikov chyba len jedna skladacka 4220539 zo zadnej casti lode Batboat (neobmedzuje funkcnost). Ponukam aj ine Lega. Osobny odber PK alebo poslem na postu, resp. adresu.
Playmobil figúrky
Predám nové - nerozbalené Playmobil figúrky: - 70069 Playmobil Movie 2€, - 70139 Playmobil Movie 2€, - 70237 Playmobil Raperka 2,5€, - 70027 Playmobil Vesmirny agent 2,5€. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Osobný odber v KE alebo posielam poštou.
Stavebnice Playmobil - niekolko
Ahojte, predam niekolko Playmobil setov bez originalnych obalov, namatkovo: Playmobil 6864 Pickup surferov s motorovým člnom Playmobil 70087 Velky kemp Playmobil 6887 Kempingova chata Playmobil 9233 Cln so sklenenym dnom Predaj mozny po setoch alebo aj vcelku. Osobny odber v BA alebo MT (alebo po ceste), v pripade posty sa hradi postovne navyse.. Cena dohodou - idealne ak by to chcel niekto cele urcite sa dohodneme..
Lego 70909 - nove, nerozbalene
Predam nadherne lego batman 70909 batcave break-in. Lego je nove, nerozbalene, krabica vo vybornom stave. Potesi ci uz fanusika, dieta alebo zberatela. Lego je uz vyradene a da sa tazko zohnat. Vyzdvihnutie mozne v BA Vrakuna, pripadne zaslem cez packetu. Cennik packety je eur 3.30 pri platbe vopred, eur 4.30 na dobierku. Pre viac mojich inzeratov kliknite na moje meno.
Predam Lego Batman Movie 70909 Vlamanie do Batcave
Predam pouzivane Lego Batman Movie 70909 Vlamanie do Batcave. Z komplet balenia 1047 dielikov chyba len jedna skladacka 4220539 zo zadnej casti lode Batboat (neobmedzuje funkcnost). Ponukam aj ine Lega. Osobny odber PK alebo poslem na postu, resp. adresu.