inzercia, predaj, predám, bazár

Playstation 4 1TB edition + 11 hier

Kategória: Ostatné drobné

Predám Playstation 4 1TB edition s kompletným príslušenstvom (HDMI kábel, napájací kábel, mikro USB kábel na nabíjanie ovládača), originál bezdrôtový ovládač Sony Dualshock 4 + 11 hier.

Hry:
God of War
GTA 5
Assasin’s creed Valhalla
The Last of Us Remastered
Assasin’s creed Origins
Battlefield 1
Call of Duty WWII
Minecraft: Playstation 4 Edition
NHL 16
Assasin’s creed Syndicate
Mafia Trilogy (nie je na fotografii)
Playstation 4 1TB edition + 11 hier
Podobné inzeráty
PlayStation 3
Predám playstation 3 v dobrom stave, a k tomu ešte aj 1 ovládač potom 7 hier FIFA 17 FIFA 19 Minecraft Battlefield 3 PlayStation move starter disc killzone 3 grand theft auto 5.A k hre playstation move starter disc sú dva ovládače.A ešte je k ovladaču nabíjačka a Usb kábel . Playstation je veľa krát použitý.
Ps4 + príslušenstvo
Dobrý deň, mám na predaj Ps4 1Tb (1000gb) vhodné na sťahovanie hier z ps store. PlayStation je v dobrom stave (nefunkčná mechanika na Cd, ktorá je však mozna opravit; mechanika vie čítat Cd ale sama ich nezoberie ani neda von pretože nejde podávač) ale to Ps4 nechýba, keďže má úložisko vo velkosti 1TB, čo znamená že sa doň vojde veľa hier ako som spominala vyššie. Ps4 už nieje v záruke, ale je vyčistené od prachu, nieje hlučne, bez škrabancov, zachovalé. Dôvod predaja je nedostatok času, čiže už dlho nepoužívané. Ku Psku pridávam: •HDMI kábel •kábel do zásuvky •Dualshock (ovládač) •Ps4 •krabicu cena : 190€ PRÍSLUŠENSTVO: Ku PSku taktiež ponúkam •2 Dualshock-y. 1dualshock 35€ •nabíjaciu stanicu 15€
PLAYSTATION 4 1TB + ÚČET + 2 OVLÁDAČE
Predám používané, v dobrom stave PLAYSTATION 4 s pamäťou 1TB + 2 ovládače. Všetko plne funkčné aj s možnosťou vyskúšania. K tomu hdmi kábel, micro usb káble, napájací kábel. K playstation predávam aj môj účet, kde je napríklad NHL23, FIFA 19 ... Prosím o kontaktovanie len seriózny záujemca.
Predám novú, nepoužitú prenosnú hernú konzolu MP5
Táto konzola má niekoľko funkcií, s ktorými sa nebudete nudiť. Môžete si zahrať cez 3000 vstavaných hier, pozerať filmy, počúvať hudbu a oveľa viac zábavy. Naša konzola je moderné prenosné zariadenie, ktoré kombinuje funkčnosť všetkých starých konzol a prekonáva ich s moderným multimediálnym využitím tých nových. Vďaka nej máte možnosť vrátiť sa ku kultovým hrám, ktoré v minulosti prekonávali rekordy popularity a môžete si vyskúšať aj trochu novšie vydanie. Zariadenie podporuje 8, 16, 32 bitové hry, má veľmi široký výber vstavaných hier a môžete ho pripojiť k počítaču a dodávať mu tak ďalšie položky, ktoré vás zaujímajú! Zariadenie má veľmi širokú škálu funkcií, okrem hrania môžete tiež prehrávať hudbu, sledovať filmy a fotografie, čítať textové súbory a elektronické knihy. Súbory môžete ukladať do vstavanej pamäte prístroja alebo ich vybaviť ďalšou externou pamäťovou kartou microSD. Konzola je veľmi šikovná a ľahká, vďaka čomu je jej používanie mimoriadne pohodlné. Perfektný na použitie počas dlhej cesty alebo len tak na gauči v obývacej izbe. Vlastnosti produktu: Materiál: plast Displej an obrazovke: 4,3″ dvojitý displej LCD Hry: Vstavaných 3000 hier, podporuje mnoho formátov hier Herné formáty - podpora GBA, NES, BIN, GBC, GB, SMD, IMG, SMC, SFC Movie Player: Áno, podporuje formáty MP4. 3GP, AVI, FLV, RMVB, WMV a MPG Hudobný prehrávač: Áno, podporuje formáty MP3, WAV, WMA a OGG AV-OUT: Áno podporuje AV-OUT pre druhý monitor, zobrazujúci dokonalé sledovanie (PAL/NTSC) Vstavaný reproduktor: Áno, vstavaný 2 stereo reproduktory pre vynikajúci zvukový zážitok Vstavaný mikrofón: Áno, vstavaný mikrofón pre záznam zvuku Prehliadač obrázkov: Áno, podporuje formáty JPG, BMP, GIF a PNG E-book reader: Áno podporuje formát TXT Pamäť: Áno, zabudovaná pamäť 8GB, podporuje rozšírenie až do 32 GB (karta nie je súčasťou balenia) Bočný výstup / výstup: Konektor USB / nabíjanie, 3,5 m východ, AV-OUT východ, otvor MOC, slot pre kartu Micro SD Batéria: Vstavaná dobíjacia batéria Čistá hmotnosť: 202 g Farba: rôzne varianty Veľkosť: 170 x 75 x 19 mm Obsah balenia: 1x Herná konzola (8GB) 1x Kábel USB Dôvod predaja: nepoužíva sa! Volať iba vo vážny záujem! Iba osobný odber!
Playstation pro 1TB
Predam playstation pro 1TB plus hry. Je tam este zaplatene PS plus Su tam aj hry Fortnite atd.... 2krat ovladac
Playstation 4 pro 1TB
Predam/ vymenim za X Box serie X playstation pro 1TB plus hry. Je tam este zaplatene PS plus Su tam aj hry Fortnite FiFA 2023 atd 2krat ovladac