inzercia, predaj, predám, bazár

Playstation 4 ovládače/joysticky/kontrolery

Kategória: Ostatné drobné

Predám bluetooth ovládače na PS4.
Všetky sú plne funkčné ale vizuálne poškriabané.
Ovládače nemajú žiadne technické vady, ku joystickom viem priložiť kábel na nabíjanie v prípade potreby (ak mi ich dovtedy zostanú)
Cena 20€ za jeden joystick
V prípade otázok píšte správu, možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Playstation 4 ovládače/joysticky/kontrolery
Podobné inzeráty
Playstation 4 ovládače/joysticky/kontrolery
Predám bluetooth ovládače na PS4. Všetky sú plne funkčné ale vizuálne poškriabané. Ovládače nemajú žiadne technické vady, ku joystickom viem priložiť kábel na nabíjanie ako darček;) Cena 20€ za jeden joystick V prípade otázok píšte správu, možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Joysticky ovládače na Nintendo Switch
Predám nové joysticky/ovládače na Nintendo. Ovládače sú plne funkčné vizuálne minimálne poškodené. Ovládače sú na bluetooth len na Nintendo!!! Inak fungujú len na kábel . Cena 10€/kus alebo 50€ všetky Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Playstation 3 joysticky (PS3)
Predám bluetooth joysticky na PS3. Joysticky sú plne funkčné niektoré trochu poškriabané na stranách. Cena 12€/kus V prípade otázok píšte správu, možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Playstation 3 joysticky (PS3)
Predám bluetooth joysticky na PS3. Joysticky sú plne funkčné niektoré trochu poškriabané na stranách. Cena 15€/kus V prípade otázok píšte správu, možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.
Nové joysticky na PS3, PS4 a PS5
ovládač na Playstation 3 - 22 eur ovládač na Playstation 4 - 33 eur ovládač na Playstation 5 - 55 eur bluetooth bezdrotový, v balení je nabíjací kábel farby ako na fotkách Playstation, controller, ovládač, joystick, gamepad
PlayStation 3
Predám playstation 3 v dobrom stave, a k tomu ešte aj 1 ovládač potom 7 hier FIFA 17 FIFA 19 Minecraft Battlefield 3 PlayStation move starter disc killzone 3 grand theft auto 5.A k hre playstation move starter disc sú dva ovládače.A ešte je k ovladaču nabíjačka a Usb kábel . Playstation je veľa krát použitý.