inzercia, predaj, predám, bazár

Playstation 5 s mechanikou

Kategória: Ostatné - biela

Ponúkam na predaj PS 5 aj spolu s ovládačom DualSense. Má DVD mechaniku. Je v záruke ešte 12 mesiacov, málo používané, ako nové.
Playstation 5 s mechanikou
Podobné inzeráty
Ps5, 4 playstation joystick hry
Predam ps5 2x ovladac a hry vsetko ako je na foto. Ps5 je s mechanikou a v bezchybnom stave. Ps5 s mechanikou+ 1 ovladac predane Far cry6-predane Ac valhala-predane Wrc9-predane Rdr2-15e Assaains creed trilogy-10e Ace combat7-15e Predator-10e Ac origins-10e Cierny ovladac- 50e
PS5 konzola
Predám nerozbalenú konzolu Sony PlayStation 5 s mechanikou + FIFA 23 + Gran Turismo 7 Plná záruka 2 roky, doklad. Kupovaná 25.11.2022 v Alze.
Playstation 5 s mechanikou
Dôvod predaja- Nevhodný darček na Vianoce ktorý je nevyužitý Ešte je zabalené v pôvodnej krabici. S 1 ovladačom
Predám Playstation 4 Slim 1tb
Predám playstation Slim 4 1tb k tomu mám 14 hier a 4 ovladače a napájaci kábel a HDMI kábel plus nabijaci kabel na ovladače ak máte záujem píšte na gmail posielam aj na dobierku alebo kurierom za nejakú zálohu vopred na účet
Playstation 4 (500GB)
Zdravím,predám hernú konzolu Playstation 4 • malo používaná nakoľko nebol na ňu čas •2hry v cene ( crash bandicoot,hitman definitive edition) •2ks joystick •komplet kabeláž ( jedine čo chyba je krabica ktorá sa pri stahovke stratila) •nehučí ani nevrci Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene určite dohodnúť (: Ps. Pri zaujme posielam foto aj videa samotnej spustenej konzoly aby sa uistila aj druha strana že je tam všetko 100% funkčne ako ma (: Preferujem osobný odber v Bratislave. Ďakujem .
Playstation 5
Predám Playstation 5 Digital Edition s ovládačom a s účtom s približne 10 hrami. Ku konzole je ak doklad o kúpe a je stále v záruke. Poprosim nevolal, len písať SMS.