inzercia, predaj, predám, bazár

Plazmovy generator RPZ14 a F-SCAN COMPACT

Kategória: Zdravie a krása

Predám používaný plasma generator RPZ14. Kufor na prepravu. Cena 3 000€

Predám používaný F-SCAN COMPACT spektrálny analyzátor. Namerané frekvencie sa dajú pustiť cez plasma generator.
Cena 800€
Prístroje boli používané len na domáce účely.
Plazmovy generator RPZ14 a F-SCAN COMPACT
Podobné inzeráty
Plazmaticky generátor RPZ14
Ponúkam mobilnú jednotku alternatívnej liečby plazmatickeho generátora ruskej výroby ktorý na základe frekvenčných vĺn s orgánov ničí parazity na orgánoch keďže každý organ vyžaruje určitú frekvenciu energiu s tela von tento prístroj posiela frekvenciu na organ aby parazity sa odstránili. coronavirus baktérie ebv prípade vážneho zaujma možnosť prístroj zaobstarať viac info
Kyslíkový koncentrátor s atomizérom
Kyslíkový koncentrátor - generátor - prístroj - ..... s atomizérom pre inhaláciu liekov, byliniek, extraktov........ Kyslíkový prístroj dáva od 30% do 90% kyslík. Je VEĽMI ľahko ovládateľny. Kyslíkový prístroj sa predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Prístroj na výrobu kyslíka využíva PSA technológiu generovania molekulárneho kyslíka, špeciálny procesný materiál molekulárneho sita. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 6 litrov. Kyslikový generátor je čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Prístroj má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19, aj pri iných typoch ochorenia ako je astma, CHOCHP, alergie, rakovina, infarkt a iné závažné ochorenia. Je určený na nepretržitú prácu 24 hodín denne. Inteligentné ovládanie: IMD krásny veľký farebný panel, jednoduché ovládanie, veľká farebná LED obrazovka, el-ear displej, funkcia časovača a infračervené diaľkové ovládanie, nech je to jednoduchšie a pohodlnejšie. Anión: Tento stroj je vybavený iónovou funkciou a tlačidlom "negatívny"; systém záporných iónov môže pracovať samostatne, môžete tiež pracovať súčasne s kyslíkovým systémom; Generátor aniónov. Vzduchové otvory umiestnené v stroji, výfukové otvory vypúšťané do okolitého priestoru stroja pri práci. Viacvrstvový filter, ktorý sa dá ľahko vymeniť: Kyslíkový systém tohto produktu má hrubý prachový filter, jemný prachový filter a tri bakteriálne filtračné ošetrenie pre vstupný vzduch, nakoniec, kyslík je po filtrácii čerstvý a čistý a dve predné vrstvy Filter je možné vymeniť bez demontáže, užívateľ ho pohodlne obsluhuje. Technické údaje: Rozsah použitia: použitie ako okysličovanie v domácnosti Príkon: 115W Menovité napätie: AC110V, 220v Výstup vzduchu: 1~6L/min Výstupný tlak: < 100=""> Hlučnosť: približne 48 dB Veľkosť produktu: 302 x 168 x 325 mm Čistá hmotnosť: 5,2 kg Prístroj sa používal pár hodín, takže je ako nový. Je k nemu veľa príslušenstva v hodnote 60Euro, ktoré nebolo súčasťou prístroja, ale dám to k prístroju.
Prenosný kyslíkový generátor OXY GO 2
Dobrý deň, ponúkam na predaj prenosný kyslíkový generátor s batériou OXY GO2. Kyslíkový generátor bol využívaný sporadicky pri návšteve lekára a prešiel servisnou kontrolou 19.12.2022. Ku kyslíkovému generátoru pridám novú kanilu. Uprednostňujem telefonickú komunikáciu po 15:00 po dohode možná aj obhliadka. Viem doviesť v rámci BB a ZA kraja.
Kyslíkový koncentrátor DeVilbiss Compact 525
Predám Kyslíkový koncentrátor DeVilbiss Compact 525. Je to profi zariadenie, max 5l kyslika/min. Cena nového 979€. 100% stav. Cena 370€. Viac na webe:
Dedakj DDT-2A - kyslíkový generátor/koncentrátor
Predám nový kyslíkový generátor/koncentrátor značky Dedakj DDT-2A. Model: DDT-2A Príkon: 230w Hmotnosť: 8kg Displej: LED dotykový Infračervené diaľkové ovládanie do 18 metrov Hlučnosť: ≤ 45db Rozmery: 404*182*383mm Prietok kyslíka: 2L-9L/min Koncentrácia kyslíka: 30%-90% (±3%) Jazyk: anglický Negatívne ióny: 6 miliónov/cm³ Časovač vypnutia do 3 hodín Režim úspory energie Režim spánku Automatické vypnutie Obsah balenia: 1 x 3-metrová kyslíková hadica(vrátane kondenzačnej nádobky) 1 x "Slúchadlový" držiak 1 x Diaľkový ovládač 1 x Zdrojový kábel 1 x Nosový inhalátor 1 x Filter, zátka, poistka Prístroj je určený na oxigenoterapiu, kyslík - O2 je silný antioxidant, pomáha rýchlejšej regenerácii pre športovcov, proti únave, či už po fyzickej námahe, alebo psychickej, napríklad pri dlhom sústredení. Vhodný aj pre fajčiarov, ľudí s dýchacími potiaťažami, chorobou CHOPN, Astmou, a iným ochorením dýchacích ciest, pri nespavosti, migrénach. V dnešnej dobe je veľmi vhodný aj na podporu domácej liečby COVID-19. Prístroj ponúka nadštadardné množstvo kyslíka ktoré vie vyrobiť za minutu, nastaviteľný prietok od 2 až do 9 litrov za minútu, takže prístoj môžu využívať dvaja ľudia na raz. Je komplet aj s hadičkami ako v popise. Možný osobný odber ihneď v Leviciach, alebo je možnosť aj zaslať, v takom prípade vyžadujem zálohu 10€ na kuriéra predom na účet. Nepíšte SMS, neodpoviem. Volajte, alebo píšte cez formulár pod inzerátom.
Dedakj DDT-1A - kyslíkový generátor/koncentrátor
Predám nový prenosný kyslíkový generátor/koncentrátor Dedakj DDT-1A: Technické údaje: Model: DDT-1A Príkon: 120W Hmotnosť: 5kg Displej: LED dotykový Infračervené diaľkové ovládanie do 20 metrov Hlučnosť: ≤ 45db Rozmery: 340*180*310 mm Prietok kyslíka: do 6L/min Koncentrácia kyslíka: 30%-93% (±3%) Negatívne ióny: 500 miliónov/cm³ Časovač vypnutia do 180 hodín Režim úspory energie Režim spánku Automatické vypnutie Obsah balenia: 1 x koncentrátor kyslíka DDT-1A 1 x diaľkové ovládanie 1 x kyslíková trubica 1 x vodná pasca 1 x kyslíkový inhalátor s náhlavnou súpravou 1 x inhalátor kyslíka na nasanie nasávania 1 x 1,5 m gumová hadica 1 x vstupný filter 1 x príručka Prístroj je určený na oxigenoterapiu, kyslík - O2 je silný antioxidant, pomáha rýchlejšej regenerácii pre športovcov, proti únave, či už po fyzickej námahe, alebo psychickej, napríklad pri dlhom sústredení. Vhodný aj pre fajčiarov, ľudí s dýchacími potiaťažami, chorobou CHOPN, Astmou, a iným ochorením dýchacích ciest, pri nespavosti, migrénach. V dnešnej dobe je veľmi vhodný aj na podporu domácej liečby COVID-19. Koncentrátor je komplet aj s hadičkami ako v popise, čisto nový, nepoužívaný. Možný osobný odber ihneď v Leviciach, alebo je možnosť aj zaslať, v takom prípade vyžadujem zálohu 10€ na kuriéra predom na účet.