inzercia, predaj, predám, bazár

PLIENKY MOLICARE PREMIUM SLIP - 30 ks

Kategória: Zdravie a krása

Predám kvalitné plienky pre dospelých Molicare Premium Slip. Veľkosť M. Vysoká absorpčná schopnosť! Cena 9 eur za balenie. V balení je 30 kusov! BEZKONKURENČNÁ CENA!
PLIENKY MOLICARE PREMIUM SLIP - 30 ks
Podobné inzeráty
Plienky pre dospelých
Predám plienky pre dospelých Molicare. V ponuke mam 3 balenia (1 balenie=14ks plienok) Molicare slip veľkosť M.-5€ Molicare slip veľkosť L-1 balenie 30ks-10€ (len jedno balenie) Molicare prémium elastic 8 balení (1balenie=24ks plienok) cena 10€ za kus. Pri odbere všetkých 8ks plienok Molicare elastic cena za balenie 8€
PLIENKY MOLICARE PREMIUM SLIP - 30 ks
Predám kvalitné plienky pre dospelých Molicare Premium Slip. Veľkosť M. Vysoká absorpčná schopnosť! Cena 8 eur za balenie. V balení je 30 kusov! BEZKONKURENČNÁ CENA!
Plienky pre dospelých MoliCare Premium Slip 6 kv., veľkosť M
Predám plienky pre dospelých MoliCare Premium Slip 6 kv., veľkosť M 90-120 cm, 30ks v balení. K dispozícii 7 balikov. Cena za balík 5€.
Molicare plienky velkost L
Plienky MoliCare Premium velkost L pre dospelych. - nie nohavičky!! Plienky MoliCare Premium pre inkontinentných dospelych pacientov. Veľkosť L, obvod bokov: 120 - 150 cm, 8 kvapiek. Vhodne pre mužov aj pre ženy. Jedno balenie obsahuje 30 kusov. Mam volnych viac balení! Cena je 5 Euro za jedno balenie. Osobný odber v Moldave nad Bodvou. Posielame aj s poštou, ale naraz len 3 baliky váha cca 15kg cena postovného 7€ ako balík na poštu, v pripade s kurierom na adresu 10€. Platba vopred na účet! Na dobierku neposielam!
PLIENKY Moli Care Premium Slip
Predám inkontinenčné plienky Molicare Premium Slip. Veľkosť "L". Vysoká absorpčná schopnosť! Cena 9 eur za balenie. V balení je 30 ks. Na predaj je 10 bal.
Plienky DEPEND, TENA SLIP L, MOLICARE
Nové nerozbalené balenia plienok celkové množstvo 45 balíkov. Odber možný po 5 balíkov Cena za 46 balíkov je 90 €. Tena Slip L cena 10€/bal - 2ks Molicare Men 14ks cca 8 bal, cena 2€/bal Pozri aj ostatné moje inzeráty. Kontakt len mailom - číslo vymyslené