inzercia, predaj, predám, bazár

Plniace pera

Kategória: Zberateľstvo

Predám staré plniace pera na spičké napíš Nichroma Extra, druhé ma má napíš Made in Francie a tretie tiež nemecké s nápisom Miro cena za všetky 50 eur.
Plniace pera
Podobné inzeráty
Atramentové pero Waldmann Tango Black 768 681 striebro nové
Dobrý deň prajem. Predám spomínané pero. Nikdy nepísalo, je nepoužité, nové, bez akéhokoľvek poškodenia. Je to plniace pero z drahého kovu. Použitý materiál je mincové striebro 925 Možný osobný odber Košice - Barca, prípadne po dohode pošlem. Telefónne číslo v inzeráte je vymyslené, kontaktujte ma cez email, kde si vymeníme kontakt. Ďakujem
Plniace pera
Predám nepouzivane staré plniace pera, značiek Mont Blanc, Ultra, Pelikan, Haro, Domator special, J-A-K a iné
Staré plniace perá
Predám staré plniace perá 3 ks. Stav dobrý viď.foto. Cena spolu 24e+pošt/2,60/. Po prevode na účet odosielam poštou. Kontakt e-mail, sms. Nevolať!
Parker
Predám strieborné perá Parker guličkove a plniace!plniace má zlatú spičku 18k cena za všetky 3 perá je 550 eur.
Plniace pero Marlen Ippocrate
Plniace pero Marlen Ippoecrate,nové ,nepoužité známej talianskej firmy. Vhodné ako darček v kazete. Nová kolekcia Marlen je určená pre svet medicíny. Na bronzovom a striebornom stredovom páse hlavne je vyrytý portrét Hippokrata, jednej z najvýznamnejších osobností histórie medicíny. Hipokrates učil, že choroby sú spôsobené prirodzene, nie kvôli poverám a bohom; vynašiel zdravotnú dokumentáciu, teoretizoval potrebu racionálneho pozorovania pacientov, ktorí si všímajú a prepisujú vzhľad a symptómy a po prvýkrát zaviedol koncepty diagnózy aprognóza. klip reprodukuje Asklépiovu palicu, starogrécky symbol medicíny. Asclepius bol grécky boh medicíny (Aesculapius pre Rimanov). Asklépiova palica symbolizuje liečiteľské umenie, spája hada – ktorého olupovanie kože a obnova je zdôraznená ako symbol omladenia – s vychádzkovou palicou, základným nástrojom. Uzáver a hlaveň sú vyrobené z talianskej živice, sústružené z pevných tyčí, so striebrom, bronzom a kovovými ozdobami. MARLEN Pens, ktorú založili v roku 1982 Mario a Antonio Esposito, je talianska spoločnosť vyrábajúca kvalitné písacie potreby. Navrhujú svoje „remeselné perá tak, aby boli odlišné“ a majstrovsky remeselne mužov, pričom využívajú nové formy umenia na vytváranie špeciálnych kolekcií. počas viac ako tridsiatich rokov vytvorili zbierky inšpirované historickými udalosťami, kultúrnymi myšlienkami a umeleckými smermi. Zberatelia pier si preto cenili svoje súpravy pier ako cenný majetok. Pretože tak či onak predstavujú tieto  výskyty. MARLEN sa stará o to, aby sa všetci v spoločnosti spojili ako tím. Pretože ich úspech súvisí s obetavosťou a odhodlaním každého z nich. Tento pocit jednoty spôsobil priaznivý výsledok MARLEN. pretože ľudia, ktorí pre nich pracujú, majú oddanosť a sú hrdí na ich prínos. To samo osebe zabezpečuje, že zbierky jemných pier budú prúdiť aj v nasledujúcich rokoch. nakoniec, MARLEN bude pokračovať vo vytváraní vysoko kvalitných pier, čím sa zabezpečí aj pokračovanie ako výrazný líder v obchode s perami na celom svete.
Predam dve pera Mont Blanc
Predam dve pera Mont Blanc meisterstuck v originalnych holandskych krabiciach,gulickove ma novu napln a plniace este nepouzite s pozlatenou spickou.