inzercia, predaj, predám, bazár

Pluh KÜHNE

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám pluh za traktor KÜHNE KMF - 4 - 35 v zachovalom stave, / nezváraný /, r.v. 2004, výška rámu 77cm. Volať prosím na Tel: Ďakujem.
Pluh KÜHNE
Podobné inzeráty
Pluh KÜHNE KMF - 4 - 35
Predám pluh štvorák KÜHNE v zachovalom stave, r.v. 2004, výška rámu 75cm. Volať prosím na Tel: Ďakujem.
Pluh štvorák KÜHNE
Predám pluh štvorák KÜHNE KMF 4 - 35 v dobrom a zachovalom stave, r.v. 2004, výška rámu 77cm. váha 650kg. Volať prosím na Tel: Ďakujem.
KÜHNE  sejačka obilovín, licencia IH 6200 z USA
KÜHNE sejačka obilovín, licencia IH 6200 z USA. Stroj na sejbu drobnozrnného osiva (o.i.obilie) aj s kolejovými medziriadkami. Stavitelné válečkové dávkovacie jednotky. Diskové výsevné jednotky do každých podmienok, robustné pritláčacie gumové kotúče na každý riadok samostatne!
Predam ľavy pluh privat.
Predám ľavý pluh privát,pluh velmi zachovalý veľmi malo použivany,lemeše alebo nože povodne sú ako nove. S pluhom bolo orane 5 alebo 6 záhrady len. pluh dlhšie roky stoji. Je to zriedkavý pluh,lebo pluh bol robený na objednávku. Pluh sa používa vo viniciach a velkych kopcovitých terénoch kde sa nedá orať hore. Cena:1250E
Predam pluh obracak
Predám pluh 3ják obracák značky kuhne velkost orbového telesa 40cm, minimalny vykon traktora 90koní.
Predám pluh Regent uranus IV
Dobrý deň ponúkam na predal kvalitný rakúsky pluh regent uranus IV pluh sa dá prerobiť aj na 3jak . Utiahne ho aj major momentálne je prerobený na 4rak … pluh nieje natiahnutý ani nejako veľmi zodraty vlastním ho 8rokov takze čo to pooral spodné železa sú masívne nezodrate hlavy 35cm viac info po tel NA SMSKY A EMAILY NEREAGUJEM !!!! Pri vážnom záujme môžem poslať video práce