inzercia, predaj, predám, bazár

Plynové delo MEVA TP17002

Kategória: Stavebné stroje

Predám kvalitný plynový teplomet MEVA TP17002.

Plynový ohrievač agregát 9 - 30 kW značky MEVA. Teplogenerátor v čiernom lakovanom prevedení. Piezozapalovanie, termopoistka, poistka proti prehriatiu ohrievača, plynulá regulácia, hmotnosť 6,4 kg, spotreba 645 - 2200 g / hod., výhrevnosť: 1100 m3.

Používaný max 10x.
Viem poslať aj kuriérom, ktorého platím ja.
Plynové delo MEVA TP17002
Podobné inzeráty
Teplogenerátor MEVA TP17002 9-30 kW
Druh výrobku Vykurovací prístroj Vyhotovenie Tepelný žiarič Oblasť použitia Interiér, Vlhké prostredie Použitie Vyhrievanie Vhodné pre priestory Stavba Palivo Plyn, bután, propán vykurovací výkon 9 kW - 30 kW Rozmery (V x Š x H) 38 cm x 21,5 cm x 50,5 cm tlak v prípojke 1,5 bar Materiál plášťa Oceľový plech max. spotreba 2,2 kg/h regulovateľný Plynulo nastaviteľný prietok vzduchu 750 m³/h Funkcie Kontrola plameňa Vybavenie Piezo zapaľovanie, Redukčný ventil Hmotnosť 6,4 kg Upozornenie Agregát pri prevádzke spotrebováva kyslík a v nevetraných uzavretých miestnostiach nie je jeho používanie povolené. Zariadenia sú určené na rozmrazovanie, vysušovanie a temperovanie miestností v nebytových objektoch, v otvorenom alebo dostatočne vetranom priestore., Agregát nie je určený k trvalému vykurovaniu. Spaliny zostávajú v priestore vykurovanej miestnosti, a preto musí byť zaistené dostatočné vetranie. Agregát nesmie byť používaný v priestoroch pod úrovňou terénu (pivnice, suterény atď.) Použitie v týchto priestoroch je možné iba krátkodobo a len pri zabezpečení núteného vetrania a použití bezpečnostného signalizačného zariadenia. Súčasťou balenia V balení nájdete príslušenstvo pre pripojenie ohrievača k ​​plynovej bombe (hadica a plynový regulátor). Teplotný efekt Okamžité a rýchle teplo, Smerové teplo Vhodné pre priestory do veľkosti 1 100 m³ Druh ochrany nie je relevantné Ochranná trieda CE EAN Číslo výrobku dodávateľa TP17002 približne 3 krat použité na vysušenie stavby .
Čerpadlo na lité podlahy. Přívěs za auto s CZ SPZ.
Predám šnekové čerpadlo (betonpumpa) na liatie anhydritových, nivelačných a cementových tekutých poterov. Šnekové čerpadlo od nemeckého výrobcu DELO na liate podlahy sa skladá zo stabilného šnekového plášťa s elastickým gumovým puzdrom (stator), v ktorom sa točí špirálový oceľový hriadeľ (rotor). Zmes, ktorá je doplňovaná do dopravnej nádrže, je šnekovým čerpadlom privádzaná do dopravnej hadice a tou je plynule dopravovaná až na jej koniec na miesto určenia. Navyše je betonpumpa vybavená ďalšou vaňou na ručné miešanie materiálu. Vaňa má hydraulický zdvih a po namiešaní sa jednoducho zaleje do čerpacej vane. Pohon cez elektrinu na 380V. Betonpumpa je riešená ako prípojný brzdený vlek. Nové záťažové pneumatiky. Nové spojovacie zariadenie (žehlička). Kompletne nové brzdy, vrátane lanovodov. Nová auto-elektro inštalácia na osvetlenie + manipulačné koliesko a kliny proti rozbehu. V CENE JE NAVYŠE KOMPLETNÉ NÁHRADNÉ TLAČIACE ZARIADENIE - Stabilný šnekový plášť s elastickým gumovým puzdrom (stator), v ktorom sa točí špirálový oceľový hriadeľ (rotor). Ďalej sú v cene aj české doklady, nová STK na dva roky a registračná značka ŠPZ/RZ pre prevádzku na komunikáciách. V PRÍPADE POTREBY A ODVOZU NA SK sú v cene aj CZ vývozné ŠPZ s platnosťou na 3 mesiace. V prípade záujmu nepíšte prosím cez internet, iba volajte. Ďakujem MÍSTO PRODEJE: okres KARLOVY VARY - HROZNĚTÍN - PSČ: 36233 CZ TEXT: Prodám šnekové čerpadlo ( betonpumpa ) pro lití anhydritových, nivelačních a cementových tekutých potěrů. Šnekové čerpadlo od německého výrobce DELO na lité podlahy se skládá ze stabilního šnekového pláště s elastickým gumovým pouzdrem (stator), ve kterém se točí spirálová ocelová hřídel (rotor). Směs, která je doplňována do dopravní nádrže, je šnekovým čerpadlem přiváděna do dopravní hadice a tou je plynule dopravována až na její konec na místo určení. Navíc je betonpumpa vybavena další vanou pro ruční míchání materiálu. Vana má hydraulický zdvih a po namíchání se jednoduše přelije do čerpací vany. Pohon přes elektřinu na 380V. Betonpumpa je řešená jako přípojný bržděný vlek. Nové zátěžové pneumatiky. Nové spojovací zařízení ( žehlička ). Kompletně nové brzdy, včetně lanovodů. Nová auto-elektro instalace na osvětlení + manipulační kolečko a kliny proti rozjetí. V CENĚ JE I NAVÍC KOMPLETNÍ NÁHRADNÍ TLAČÍCÍ ZAŘÍZENÍ - Stabilní šnekový plášť s elastickým gumovým pouzdrem (stator), ve kterém se točí spirálová ocelová hřídel (rotor). Dále jsou v ceně i české doklady, nová STK na dva roky a registrační značka SPZ / RZ pro provoz na komunikacích. V případě zájmu nepište prosím přes internet, pouze volejte. Děkuji
Predám plynový ohrievač Meva
Ohrievač je plne funkčný, predám komplet aj s nádobou.
Trojnozky hunnebeck
Trojnozky hunnebeck Aj všetko ostatné Peri Doka Meva hunnebeck
Konzoly Peri
Konzoly Peri Domino Aj všetko ostatné Peri Doka Meva hunnebeck
Zábradlia Doka Ringer
Zábradlia ringer aj doka Perfektný stav Všetky stroje Doka Peri Meva hunnebeck