inzercia, predaj, predám, bazár

Plynové gamatky Modratherm

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám 2ks plynové gamatky Modratherm,plne funkčné, dôvod predaja prechod na ústredné kúrenie.Cena 50€ za kus.Len osobný odber.
Plynové gamatky Modratherm
Podobné inzeráty
Plynove gamatky znacky Modratherm PR4
Predám plynové gamatky (3ks) značky Modratherm PR4. Gamatky sú vo výbornom stave,sú ako nové.Cena dohodou.Osobny odber možný v Šamoríne.
Gamatky Modratherm
Predám plne funkčné gamatky Modratherm v zachovalom stave. Málo používané. Mám 4ks
Pouzivany ocelovy kotol Modratherm Zeus Pyro na Drevo
Predam 11 rokov pouzivany, ale plne funkcny ocelovy splynovaci kotol. Pocas prevadzky boli v obehovom systeme naliate pripravky proti hrzdi, zarucujem ze netecie. Kvoli rucnemu vyneseniu bola odmontovana vacsina sucasti ale vsetko prislusenstvo je v kompletnom a funkcnom stave. 20 / 26 kW Vsetky podrobne informacie najdete na strankach vyrobcu:
Modratherm zeus 25
Modratherm ZEUS 25-3 20kw MODRATHERM ZEUS 25 – 3 je teplovodný oceľový kotol na spaľovanie tuhých palív, hlavne biomasu ako je kusové drevo, drevné brikety s tepelným výkonom do 27 kW a najvyšším prevádzkovým pretlakom 0,25 MPa
Plynové gamatky
Predam plne funkčné a zachovalé plynové gamatky - 4ks Značky Karma a Modratherm. Vid foto. Cena za kus 45 euro. Tel.kontakt
Úspora plynu gamatky (nie gamatky)
Predám set(zariadenie) na úsporu plynu gamatky KARMA. ( Nepredávam GAMATKU !!! ) Úspora od 30% do 50%. O polovičku rýchlejšie vyhriatie izby. Zväčšenie pomeru medzi teplom vydaným do izby ku teplú ktoré uniká do komína (zníženie straty tepla do komina). Sporič má denný a nočný režim. Dá sa použiť aj u inej gamatky po úprave sporiča. Montáž nevyžaduje zásah do plynovej časti gamatky. Jedna sa o nútený obeh vzduchu. Zariadenie obsahuje 2x nosná lišta pre dva ventilátory vrátane ventilátorov, teplotny snímač, elektronický termostat a napájací adaptér termostatu. Pre info treba volať.