inzercia, predaj, predám, bazár

Plynový kotol Protherm Medved 30 PLO 15

Kategória: Ostatné

Predám plynový kotol Protherm Medved 30 PLO 15, tepelný výkon do 26 kW, doteraz bez problémov používaný a servisovaný. Ku kotlu je aj vodné čerpadlo.
Plynový kotol Protherm Medved 30 PLO 15
Podobné inzeráty
plynovy kotol Protherm Medved PT30
Predám používaný plynový kotol Protherm verzia Medved, typ PT30, rok výroby 2001. Kotol predávam na náhradné diely prip. ako záložný. V čase demontáže bol kotol plne funkčný. 1 obehové čerpadlo nové, 2 repasované. Cena 200€, prípadne dohoda.. tel..
Plynový kotol Protherm Medveď 40
Predám plynový kotol Protherm Medveď 40 , liatina tel.
Set MÁŠA a MEDVEĎ
Predám set posteľných obliečok pre deti s motívom Máša a medveď, obojstranná potlač:perina-obrazok/ružová potlač s bielymi guličkami a vankúš - Máša/Medveď, stav ako nové, oblečené 2x už táto téma dcéru omrzela... Pončo taktiež obojstranná potlač - Máša/Máša, stav ako nové, 2xpoužité/1xprané. Kniha 5-minútové rozprávky, stav ako nová 1x čítaná. Happy Fingers...3xMáša, Medveď Miško, Panda, Veverička. Prívesok 3ks + mini pečiatky Máša/medveď. Cena je uvedená spolu za všetko nafotené.
Plynový kotol Medveď 40 KLZ
Darujem plynový vykurovací kotol Medveď 40 KLZ rok výroby 2004. Do domu som inštaloval tepelné čerpadlo a kotol viac nepotrebujem. Kotol je plne funkčný a darujem ho za odvoz. Moje tel. číslo je .
Protherm Lev kotol
Stacionárny Plynový kondenzačný kotol PROTHERM LEV 30KKZ - Výkon: 4,2 - 28 kW ktorý je vybavený zabudovaným 95 litrovým zásobníkom teplej vody. Ku kotlu je termostat LeBlanc , kotol je vhodný na nákladné diely keďže má poškodený vymeník teplej vody, následkom čoho kotol postupne stráca tlak vody. Kotol je demontovaný a pripravený na odvoz. Dohoda možná , Rozpredám aj na diely
Protherm tiger - plynový kotol
Predám plynový kotol Protherm tiger. Kotol je funkčný. Posledný servis minulý rok. Cena 200 euro poprípade dohoda.