inzercia, predaj, predám, bazár

Plyšáci

Kategória: Hračky

Ovečka 4 eura tá má v sebe aj tvrdé guličky pre bábätká, medvedík 4,5 eurá - predané, pes 4 eurá, sobik 3 eurá, veverička 2 eura, masážna lopta alebo senzoricka lopta pre bábätká 2 eurá, Plysaci lupilu lidl kus 4 eurá, sova predaná. Mimoni plyšáci kus 4 eurá. Hračka shnooks toys snowflakes je ako nová. Len nemá ocesane vlasy ???? je vyprana a bola v sušičke . A o Tom to vlastne je. Treba jej urobiť účes ???? 15 euro. Všetko je ako nové len vystavené.
Pošlem aj poštou ale dobierka nie. Kontakt cez sms ďakujem.
Plyšáci
Podobné inzeráty
Plyšáci Minecraft
Drobný plyšáci z kultovní počítačové hry Minecraft. Velikost plyšáka je cca 18-22cm. Netradiční hračka pro všechny příznivce Minecraftu či jejich děti. Nový tovar. Odber možný na dobierku. 8eur/kus.
Plyšáci
Na predaj rôzni plyšáci- vyčistení, vydezinfikovaní. 3€/kus Poštovné hradí kupujúci
Plyšáci Five nights at Freddy's
Nove plyšáci, velkost cca 20 cm. Posielam aj poštou.
Plyšaci
Kravička uplne nova (mame kvantum plyšakov) vhodna od 0 mesiacov hebucka dl 45 8€; ĺadovy maco len vystaveny v posteli dl 49cm 5€.plyšaci so sklenenymi očami v bezchybnom stave dcera len zbierala na policku.cena 3€/ks Dračik a šedy medvedik prefane. Plysovy somarik (30cm) a krava su na baterky po stlaceni somarik hra pesnicku a striha usami a krava muka,rehoce sa a od smiechu poskakuje (video mozem poslat mailom) 8€/ks.kontaktovat mailom nie sms.
Pokémon plyšáci
Pokémon plyšáci, veľ 20 až 27 cm, cena 15 eur/ ks
Plysaci
Plysaci, len vseto spolu ( okrem psa ). Len osobne.