inzercia, predaj, predám, bazár

Plyšové hračky, zvieratká

Kategória: Hračky

Predám pekné, zachovalé plyšové hračky, zvieratká:

1. Zelená rybka - 2 eurá
2. Ušatý zajko s mrkvičkou - 2 eurá
3. Ružová myška s podbradníkom - 2 eurá
4. Levík, po stlačení vydáva zvuk - 2 eurá
5. Bobrík - 1 euro
6. Prasiatko, po stlačení krochká - 2 eurá
Plyšové hračky, zvieratká
Podobné inzeráty
Hračky pre najmenších
Hračky pre najmenších - [16.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Hračky pre najmenších - 1 Hračky pre najmenších - 2 Hračky pre najmenších - 3 Hračky pre najmenších - 4 Hračky pre najmenších - 5 Hračky pre najmenších - 6 Hračky pre najmenších - 7 Hračky pre najmenších - 8 Hračky pre najmenších - 9 Predám hračky: 1. Hrkalky - 4 ks/2€ 2. Interaktívny dráčik, spieva, má rôzne funkcie so zvukom, chybička že už nechodí Pc: 27€ - 13€ 3. Manuska jej rohy sú prispôsobené na hru, spustia, hrkaju - 2,5€ 4. Plysaky rôzne predné ks 1,8€ zadné väcsie 2,5€/ ks 5. Rôzne opička žltá susti, vedľa hracka na zavesenie a červeno žltá po natiahnutí sa smeje ks/2€ 6. Na postieľku alebo madlo kočíka -1,5€ 7. modrý sloník na batérie s melódiami a svetlom (3€) ostatné hrkalka a slonik po stlačení píska ks 1,5€ 8. Predane 9. Psíkovo chodítko od Fisher-Price s odnímateľný rukoväťou, interaktívne zvuk, svetlo, plne funkčné - 14€ Zábavný hovoriaci hrniec od Fisher-Price - vkladacka plne funkčný - 15€ 10. Včielka na ťahanie s melódiami a svetlom. Originál bola krátka šnúrka. 11. Autíčko s guličkami v kolesach 12. Vkladacka s tvarmi fúrik. Pri zatváraní trošku nalomena. Zatvaranie ale funkčné. Cena prispôsobená alebo zdarma k nákupu. 13. Hasbro hovoriaci a pohybujúci sa Chuck. 50 slovenských fráz, pohybuje ústami a obočím, rachoti s korbou, hojdá sa zo strany na stranu. Jazdí dookola Veľké funkčné auto dlhé cca 30 cm, vysoký cca 24 cm a široký 17 Všetky hračky funkčné, nepoškodené. Ak má niečím nejakú vadu je to uvedene v popise. Pri kúpe viacerých dohoda možná.
Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca
Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca a melódiami - nevhodný darček V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. Popis: ZAZU Psík Dex - Plyšové zvieratko s tlkotom srdca 0m+ Novorodenci si musia zvyknúť na život mimo maternice svojej mamičky. Je to pre nich veľmi ťažké obdobie pretože prichádzajú o pohodlie, teplo a upokojujúci tlkot materského srdca. Roztomilé a veľmi hebké zvieratko ZAZU pomáha bábätku spriateliť sa s jeho novým prostredím. V brušku zvieratka sa skrýva zvukový modul, kde si môžete vybrať 4 ukľudňujúce melódie a 2 zvuky. Tlkot srdca a zvuk vodopádu. Zvolená melódia sa začne prehrávať automaticky, ak dieťa začne plakať. Je možné ju spustiť aj ručne zatrasením so zvieratkom. Melódia sa automaticky vypne po 10 minútach. U zvukového modulu môžete nastaviť aj hlasitosť prehrávania. Vďaka pútku a pásiku na suchý zips je možné jednoducho pripútať plyšové zvieratko k postieľke alebo kočíku. Zvieratko je vhodné pre deti od narodenia. Vďaka tomu, že je atraktívne navrhnuté, stane sa spoločníkom vášho dieťatka na veľmi dlhé obdobie. Hlavné funkcie: Prehráva 4 ukľudňujúce melódie a 2 zvuky (tlkot srdca, vodopád). Melódia sa začne automaticky prehrávať, keď dieťa začne plakať alebo sa aktivuje zatrasením so zvieratkom. Automatické vypnutie po 10 minútach. Nastavenie hlasitosti prehrávania Je možné prať v práčke (po odstránení zvukového modulu) Špecifikácia: Plyšové zvieratko funguje na 2 × 1,5V AA batérie Veľkosť zvieratka: 350 mm Odporúčaný vek: od narodenia Obsah balenia: Plyšové zvieratko – Pásik so suchým zipsom
Zvukové hračky + Drevené hračky rôzne
Obrázok č. 1 Zvuková hračka - cena 5 Eur Predám zvukovú hračku na obrázku. Vydáva zvierace zvuky a aj melódie. Iba prasiatko nevydáva zvuk. Dĺžka: 21 cm. Výška: 18 cm. Šírka: 5 cm. Obrázok č. 2 Zajačik - cena 3 Eur Predám hranú drevenú hračku - zajačika. Ide o vkladačku. Výška: 17 cm. Obrázok č. 3 Drevený koník - cena 4,50 Eur Predám používaného dreveného koníka na kolieskach. Koníka je možné rozobrať a znova spojiť. Bez poškodenia. Výška: 13 cm. Dĺžka: 22 cm. Obrázok č. 4 Zvieratko - cena 3 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 10 cm. Výška: 8,5 cm. Obrázok č. 5 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 4 cm. Obrázok č. 6 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 5 cm. Obrázok č. 7 Drevená veža - zvieratká - cena 10 Eur Predám hranú hračku na obrázku - drevená veža so zvieratkami. Bez vážneho poškodenia. Vhodná pre deti od 2 rokov. Ide o blok veží, ktorý sa skladá z okrúhlej časti, kde je vyobrazená hlava zvieratka a uhlovej časti s kruhovým výrezom, kde sa vkladá okrúhla časť. Hračka podporuje motorické zručnosti a koordináciu rúk a očí u detí. Výška veže: 50 cm. Šírka veže: 7 cm. Hĺbka veže: 3 cm. Obrázok č. 8 Domino - madera - cena 9,50 Eur Predám hrané, nepoškodené domino. Materiál: drevo. Značka: Madera. Počet kusov: 28 kusov. Obrázok č. 9 Drevená vkladačka s puzzlami - cena 4,50 Eur Predám drevenú vkladačku zvieratiek. Dve zvieratka chýbajú. Puzzle so 9 kusami. Tabuľa, kde sa vkladajú zvieratká a puzzle je obojstranná. Na druhej strane je možné si sám vyskladať zvieratka. Rozmer: 38,5 cm x 28 cm. Viac fotiek pošlem do e-mailu. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Hračky - plyšové zvieratká
Predám detské hračky - rôzne plyšové zvieratká, cena od 3,- Eur do 5,- Eur.
Zvieratká zvukové, závesné, plyšové
Obrázok č. 1 Predávam mix hračiek. Hračky je možno zavesiť aj do kočíka. Niektoré sú málo hrané, bez poškodenia. Niektoré hračky vydávajú zvuky a melódie. Predávam aj jednotlivo. Ceny sú uvedené pri jednotlivých hračkách. 1. Šaško - PREDANÝ 2. Žltá kačka - nehraná, vydáva zvuk, na chrbte má malý batôžtek, kde je možné vložiť nejakú malú vec, dĺžka 21 cm- cena 10 Eur 3. Stonožka na zavesenie do kočíka - málo používaná, stonožka hrká, šuští, dĺžka 25 cm- cena 2 Eur 4. Somárik na zavesenie - značka Lamaze, somárik šuští a hrká, dĺžka 15 cm - cena 2 Eur 5. Sloník - možnosť zavesenia, sloníkovi šuštia uši, hraje jemnú melódiu, keď sa natiahne, dĺžka 12 cm - cena 3 Eur 6. Chrobáčik na zavesenie do kočíka - dĺžka 17 cm - cena 2 Eur 7. Žirafa na zavesenie - značka Lamaze, žirafe píska noha keď sa stlačí, na druhej nohe má malé zrkadlo, malé plastové kolieska na brušku, ruky sú plastové, v tvare kvetinky a hviezdičky, plastové tvary sú vrúbkované, dĺžka 35 cm - cena 5 Eur 8. Opica - značka Fisher price - bez poškodenia, hraje a vydáva zvuky, dĺžka 30 cm - cena 10 Eur Obrázok č. 2-7 Plyšové zvieratká Predám mix plyšových hračiek. Predávam aj jednotlivo. 1. Ležiaci pes - nehraný - bez poškodenia - dĺžka 51 cm - cena 8 Eur 2. Zajac - nehraný - bez poškodenia, mal by vydávať melódiu, ale od začiatku nehraje - dĺžka 29 cm - cena 5 Eur 3. Spiaca ovečka so štvorlístkom - nehraná - bez poškodenia, na zavesenie - dĺžka 25 cm - cena 5 Eur 4. Milka krava - nehraná - bez poškodenia - dĺžka 15 cm, výška 7 cm - cena 1 Eur 5. Ovečka - nehraná, bez poškodenia, na zavesenie - dĺžka 15 cm, výška 8 cm - cena 2 Eur Obrázok č. 8-9 Plyšový tiger - cena 1,50 Eur Predám málo používaného plyšového tigra. Tigra je možno aj zavesiť. Bez poškodenia. Dĺžka tigra je 24 cm. Obrázok č. 10 Sloník - cena 1,50 Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Hračku je možné zavesiť. Dĺžka: 7 cm. Výška: 12 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Plyšové hračky - REZERVOVANE
INZERAT AKTUALNY DO JEHO ZMAZANIA Ponúkam na predaj tieto úplne nové Plyšové hračky rôznych veľkostí , od Veľkých plyšákov celej edície Doby Ľadovej až po menšie plyšové hračky Na fotke nie sú všetky čo mám Mám 6 plných vriec týchto plyšákov a zabalené Sú v krásnom stave nevyblednuté , nepotrhané, dlhodobo odložene Cena za 6 plných vriec - 34€ Možný osobný odber v Humennom, po dohode možnosť doviesť po trase SV HE VT PO RK ZA Telefónne číslo je vymyslené , v prípade záujmu prosím kontaktovať na e-mail