inzercia, predaj, predám, bazár

PMD čistiaci sonický prístroj na tvár

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam ružový PMD. Len som ho odskúšala.

V slovenčine popis tu_
PMD čistiaci sonický prístroj na tvár
Podobné inzeráty
FOREO UFO™ 2 sonický prístroj / nový
FOREO UFO™ 2 sonický prístroj pre urýchlenie účinku pleťovej masky Na dosiahnutie zdravej, krásnej a perfektne čistej tváre vám teraz stačia len 2 minúty denne! Sonický prístroj FOREO UFO™ 2 zaistí pôsobenie ingrediencií ošetrujúcej kozmetiky v hlbokých vrstvách pleti. Tým sa aktívne látky z krémov, sér či masiek vstrebajú nielen rýchlejšie, ale aj oveľa efektívnejšie. FOREO UFO™ 2 zároveň tvári poskytuje jemnú masáž a svetelnú, hrejivú a chladivú terapiu. Stačí vybrať konkrétny program tak, aby presne zodpovedal potrebám vašej pleti. Tento sonický prístroj môžete jednoducho ovládať manuálne alebo pomocou mobilnej aplikácie. Doprajte si luxusnú procedúru ako v kozmetickom salóne v pohodlí domova. Vlastnosti: zaistí vstrebanie aktívnych látok z krémov, sér a masiek hlboko v pleti poskytuje pulzačnú masáž a uvoľňuje v pleti napätie redukuje vrásky a jemné línie odstraňuje odumreté kožné bunky reguluje tvorbu kožného mazu prispieva k zmenšovaniu rozšírených pórov tvár dokonale vyčistí ihneď pleť rozjasňuje a zjednocuje Technická špecifikácia: T-Sonic™ technológia – jemne tvár masíruje, vyhladzuje vrásky a jemné línie funkcia High-Speed Masking – zaistí vstrebanie živín z masky len za 2 minúty miesto 20 minút hrejivá termoterapia (až 45 °C) – otvára póry pre lepšie vstrebávanie kozmetických látok chladivá kryoterapia (až 5 °C) – zmenšuje rozšírené póry, spevňuje a pozdvihuje pleť dá sa jednoducho ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie jedno nabitie cez USB vydrží až 40 použití 100 % vodoodolnosť Farebné terapie: červená LED terapia – spevňuje a pozdvihuje tvár, vyhladzuje vrásky modrá LED terapia – minimalizuje nedokonalosti, znižuje množstvo kožného mazu zelená LED terapia – zjednocuje farebný tón pleti, pôsobí proti pigmentovým škvrnám biela LED terapia – podporuje prirodzenú obnovu pleti fialová LED terapia – eliminuje toxíny, rozjasňuje oranžová LED terapia – revitalizuje pleť, zmierňuje podráždenie od slnka žltá LED terapia – zlepšuje tón pleti, upokojuje podráždenie od slnka azúrová LED terapia – upokojuje podráždenú pleť, pôsobí proti opuchom Viac na: Cena: 160 EUR (pôvodná cena 329 EUR) Stav: úplne nové Osobne v Bratislave alebo poštou (+ poštovné). Prosím kontaktovať na bazos_predaj@ (telefónne číslo je vymyslené) ZĽAVA pri odbere viac ks produktov z môjho profilu.
FOREO UFO™ 2 sonický prístroj / nový
FOREO UFO™ 2 sonický prístroj pre urýchlenie účinku pleťovej masky Na dosiahnutie zdravej, krásnej a perfektne čistej tváre vám teraz stačia len 2 minúty denne! Sonický prístroj FOREO UFO™ 2 zaistí pôsobenie ingrediencií ošetrujúcej kozmetiky v hlbokých vrstvách pleti. Tým sa aktívne látky z krémov, sér či masiek vstrebajú nielen rýchlejšie, ale aj oveľa efektívnejšie. FOREO UFO™ 2 zároveň tvári poskytuje jemnú masáž a svetelnú, hrejivú a chladivú terapiu. Stačí vybrať konkrétny program tak, aby presne zodpovedal potrebám vašej pleti. Tento sonický prístroj môžete jednoducho ovládať manuálne alebo pomocou mobilnej aplikácie. Doprajte si luxusnú procedúru ako v kozmetickom salóne v pohodlí domova. Vlastnosti: zaistí vstrebanie aktívnych látok z krémov, sér a masiek hlboko v pleti poskytuje pulzačnú masáž a uvoľňuje v pleti napätie redukuje vrásky a jemné línie odstraňuje odumreté kožné bunky reguluje tvorbu kožného mazu prispieva k zmenšovaniu rozšírených pórov tvár dokonale vyčistí ihneď pleť rozjasňuje a zjednocuje Technická špecifikácia: T-Sonic™ technológia – jemne tvár masíruje, vyhladzuje vrásky a jemné línie funkcia High-Speed Masking – zaistí vstrebanie živín z masky len za 2 minúty miesto 20 minút hrejivá termoterapia (až 45 °C) – otvára póry pre lepšie vstrebávanie kozmetických látok chladivá kryoterapia (až 5 °C) – zmenšuje rozšírené póry, spevňuje a pozdvihuje pleť dá sa jednoducho ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie jedno nabitie cez USB vydrží až 40 použití 100 % vodoodolnosť Farebné terapie: červená LED terapia – spevňuje a pozdvihuje tvár, vyhladzuje vrásky modrá LED terapia – minimalizuje nedokonalosti, znižuje množstvo kožného mazu zelená LED terapia – zjednocuje farebný tón pleti, pôsobí proti pigmentovým škvrnám biela LED terapia – podporuje prirodzenú obnovu pleti fialová LED terapia – eliminuje toxíny, rozjasňuje oranžová LED terapia – revitalizuje pleť, zmierňuje podráždenie od slnka žltá LED terapia – zlepšuje tón pleti, upokojuje podráždenie od slnka azúrová LED terapia – upokojuje podráždenú pleť, pôsobí proti opuchom Viac na: Cena: 120 EUR (pôvodná cena 329 EUR) Stav: úplne nové Osobne v Bratislave alebo poštou (+ poštovné). Prosím kontaktovať na bazos_predaj@ (telefónne číslo je vymyslené) ZĽAVA pri odbere viac ks produktov z môjho profilu.
Čistiaci sonický prístroj
PMD Clean Mini - NOVÝ, NEROZBALENÝ Cena v obchode: 60 Eur Inteligentný čistiaci sonický prístroj PMD Beauty Clean pomocou jemných vibrácií narušuje nečistoty usadené hlboko v póroch a zároveň spevňuje a zjemňuje pleť. Odolná silikónová kefka so štetinkami je vhodná pre všetky typy pleti. Jeho druhá strana je vhodná na aplikáciu séra či krému a zároveň na spevňujúcu a stimulujúcu masáž s účinkom proti starnutiu pleti. Vlastnosti: dôkladne zbavuje pleť make-upu, nečistôt a mastnoty pre zdravšiu, jemnejšiu pleť bez začervenania kefka zo silikónu je hygienická, hypoalergénna a vodoodolná obojstranné použitie – jemné štetinky na čistenie a masážna strana flexibilná a ergonomická rukoväť dosiahne aj na ťažko dostupné miesta na použitie s obľúbeným prípravkom na čistenie pleti umývateľná kefka sa nemusí meniť Technická špecifikácia: 7 000 vibrácií za minútu 4 rýchlosti – jemné a intenzívne vibrácie na čistenie a masáž tváre napájanie na AA batériu pri použití 2× denne vydrží kefka až 2 mesiace používania vodoodolný – možno ho bezpečne používať aj v sprche Nevyuzijem ho - dostala som ho ako sucast adventneho kalendara, ale jeden uz mam. Ziadne udaje z bankomatovej karty neposlem, takze podvodnici na Bazosi - NEKONTAKTUJTE MA, dakujem.
Čistiaci gél na tvár mydlové orechy DULCIA natural
Predám nový čistiaci gél od slovenskej prírodnej značky Dulcia. V prípade záujmu je možné vybrať si aj iné z ich produktov za výhodné ceny, stačí sa spýtať :) Čistiaci gél s mydlovými orechmi je ľahký a ošetrujúci gél. Čistí pokožku efektívnym ale šetrným spôsobom a súčasne jej poskytuje intenzívnu starostlivosť a hydratáciu. Čistí pokožku do hĺbky od nečistôt, make upu a mazu, bez toho aby ju vysušoval, má antimikrobiálne a protizápalové účinky. Čistiaci gél uvoľňuje póry, pokožku zvláčni, upokojí a zjemňuje zápaly a podráždenia. Gél má vďaka esenciám dezinfekčné a antiseptické účinky a jemnú citrusovo kvetinovú vôňu čistoty. Čistiaci gél obsahuje upokojujúce ingrediencie, aby nedochádzalo pri čistení pleti k nedostatku hydratácie a ku strate kožných lipidov (prirodzená ochranná vrstva pokožky). Gél je bohatý na reparačné a ochranné vlastnosti, udržiava epidermálnu bariéru kože a okrem toho obsahuje vysoké množstvo antioxidantov a vitamínu E. Vďaka vyváženej zmesy čistiacich látok, čistiacich olejov, ovsených proteínov a vitamínu E zanechá gél Vašu pokožku hydratovanú, vláčnu a sviežu. Nezanecháva pocit mastnosti a ani tzv, "scrkvnutosti" kože. Čistiaci gél na tvár s mydlovými orechmi neobsahuje mydlo, neobsahuje tenzidy ani žiadne peniace látky a preto gél výrazne nepení. Pri kontakte s vodou však gél vytvorí jemnú mliečnu penu. Dôkladne vyčistí všetky typy pleti a preto je vhodný pre každý typ pokožky, vhodný aj pre deti.
NuSkin Galvanic Spa TOP CENA
===>>>U mňa vždy najlepšia cena,komplet ponuka od NuSkin Ponúkam na predaj NOVÉ originálne patentované technológie spoločnosti akými sú ageLOC Lumispa a Galvanická žehlička na tvár alebo na telo za najlepšie ceny Záruka na technológie je 2 roky + faktúra priamo od spoločnosti ageLOC LumiSpa Čistenie pleti, aké ste ešte nezažili, ale určite si ho zamilujete 1 prístroj > 2min 2x denne = 7 benefitov Jedinečný a revolučný prístroj ohodnotený ako #1 na trhu s beauty a kozmetickými prístrojmi na domáce ošetrenie ✔️ Dôkladné čistenie pleti ✔️ Zjemňuje vzhľad vzhľad pórov ✔️ Pleť je hebkejšia na dotyk ✔️ Jemnejší vzhľad a lepší pocit ✔️ Zlepšuje žiarivosť pleti ✔️ Čistejšia, jasnejšia pleť ✔️ Viditeľne osviežená pleť LumiSpa je dobíjacie, vodotesné zariadenie na starostlivosť o pleť, je motorom, ktorý poháňa vaše čistenie pleti a starostlivosť o oči. Súčasťou balenia je aj čistiaci gél podľa typu pleti. Na výber sú: citlivá pleť, suchá pleť, normálna/zmiešaná pleť, mastná pleť, problematická. Galvanická žehlička na tvár Omladenie tváre na počkanie - vyzerajte mladšie o 10 rokov za 10 minút Zameriava sa na viditeľné známky starnutia pokožky priamo pri ich zdroji. Jemné línie a vrásky vyzerajú hladšie, pleť je oživená a vy pôsobíte krajšie a mladistvejšie. Tajomstvo takto mlado vyzerajúcej položky a pleti spočíva v inovačnej vede spoločnosti. Prístroj využíva samonastaviteľný galvanický prúd často používaný v profesionálnych wellness centrách, ktorý pomáha zabezpečiť vstrebávanie zložiek proti starnutiu do položky. S ďalšími nadstavcami a doplnkovými produktmi určenými na tvár, telo a vlasovú pokožku vám tento viacúčelový domáci kozmetický prístroj umožňuje zažívať pocit wellness centra v pohodlí vlastného domova. Zvýhodnené balenie obsahuje: -Prístroj Galvanic Spa vrátane nastavcov -Balenie ošetrujúcich gélov -NaPCA - Zvlhčujúci hydratačný sprej na vlasy, tvár a telo s obsahom kyseliny hyalurónovej Galvanická žehlička na telo Zbavte sa pár cm a celulitídy v pohodlí domova S použitím ageLOC Body Shaping Gel a ageLOC Dermatic Effects, ktorí sa zacieľujú na základné zdroje starnutia pre zachovanie mladistvého vzhľadu a zníženie vzhľadu starnutia. Vyvinuté na osvieženie a očistenie pokožky, zatiaľčo redukujú viditeľné príznaky starnutia. Pomáhajú minimalizovať a vyhladzovať prejav tuku a celulitídy pre štíhlejší a viac konturovaný vzhľad. Vyhladzujú nerovné partie. Zlepšujú pevnosť pokožky pre mladistvejší výraz. Zlepšujú bunkovú obnovu, ktorá je potrebná pre navrátenie žiarivej textúry pokožky. Obsahujú optickú technológiu na okamžité rozptýlenie svetla, pričom napomáhajú hladšiemu výrazu pleti a zlepšujú vzhľad pokožky. Pokožku hydratujú a vyhladzujú. Balenie obsahuje: -Galvanický prístroj na telo -Gélik na zapracovanie s Galvanic -Kontúrovacie telové mlieko ===>>>U mňa vždy najlepšia cena
Foreo Ufo mini
Predám sonický prístroj pre urýchlenie účinku pleťovej masky. Dostala som ho do daru, použila som ho asi trikrát a keďže nie som veľmi kozmetický typ, budem rada ak nájde využitie u inaj majiteľky. Účinok je skvelý, jednoducho sa ovláda pomocou appky, dá sa nastaviť na vlastný program alebo si vyberiete z prednastavených a podľa videa v mobile postupujete pri masáži tváre. - V balení je prístroj s fóliami, návodom, originál krabiškou, stojanom aj nabíjacím káblikom USB - 4 ks pleťovej masky Foreo v cene - Osobne v BB alebo pošlem zásielkovňou, pri platbe vopred na účet je poplatok na mňa, v prípade záujmu o dobierku si kupujúci hradí poštovné sám. Ďakujem za pochopenie INFO tu: