inzercia, predaj, predám, bazár

PNORF – 2i rod. dom +kk, 68 m2, 309 m2, D1, Šulekova ul.

Kategória: Domy

Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný, samostatný 2i rodinný dom nachádzajúci sa na roku Seredskej cesty a Šulekovej ul. v Šulekove, mestskej časti Hlohovca s okamžitým prístupom k D1 a dôležitému železničnému dopravnému uzlu v Leopoldove.

Nehnuteľnosť so sedlovou strechou, externým skladom, pivnicou a vlastnou studňou je napojená na všetky IS. Dom stojí na oplotenom a rovinatom pozemku južnej orientácie vo výmere 309 m2.

Dispozícia domu: vchod z bočnej strany nehnuteľnosti, kuchyňa, vpravo sa nachádza obývacia izba. Vľavo je spálňa a za ňou je priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. Príslušenstvo domu: externý sklad, letná kuchyňa a povala.

Rekonštrukčné práce na dome: plastové okná, podlahy, stierky, kúpeľňa, zámková dlažba na dvore, rozvody sietí a iné. Vykurovanie zabezpečujú plynové gamatky a ohrev vody el. bojler.

Bonusy domu: kompaktnosť, nízke náklady, strategická poloha s možnosťou okamžitého prístupu k D1 alebo alternatívne k ekologickej železničnej preprave a cena.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@
P n o r f

r e a l
e s t a t e:
p r o f e s i o n á l n e
p r á v n e
a
r e a l i t n é
s l u ž b y
s
n a j n i ž š í m i
p r o v í z i a m i
n a
t r h u.
Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny.
+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 2i rod. dom +kk, 68 m2, 309 m2, D1, Šulekova ul.
Podobné inzeráty
PNORF – 2i rod. dom +kk, 68 m2, 309 m2, D1, Šulekova ul.
Rezervované/Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný, samostatný 2i rodinný dom nachádzajúci sa na roku Seredskej cesty a Šulekovej ul. v Šulekove, mestskej časti Hlohovca s okamžitým prístupom k D1 a dôležitému železničnému dopravnému uzlu v Leopoldove. Nehnuteľnosť so sedlovou strechou, externým skladom, pivnicou a vlastnou studňou je napojená na všetky IS. Dom stojí na oplotenom a rovinatom pozemku južnej orientácie vo výmere 309 m2. Dispozícia domu: vchod z bočnej strany nehnuteľnosti, kuchyňa, vpravo sa nachádza obývacia izba. Vľavo je spálňa a za ňou je priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. Príslušenstvo domu: externý sklad, letná kuchyňa a povala. Rekonštrukčné práce na dome: plastové okná, podlahy, stierky, kúpeľňa, zámková dlažba na dvore, rozvody sietí a iné. Vykurovanie zabezpečujú plynové gamatky a ohrev vody el. bojler. Bonusy domu: kompaktnosť, nízke náklady, strategická poloha s možnosťou okamžitého prístupu k D1 alebo alternatívne k ekologickej železničnej preprave a cena. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 3i RD + KK,  115 m2, 526 m2, záhrada, Kpt. Nálepku
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodný samostatne stojaci, 3-izbový rodinný dom so sedlovou strechou, predzáhradkou a záhradou juhovýchodnej orientácie, v tichej lokalite susediacej s centrom mesta, nachádzajúci sa na rohu Nerudovej ulice a ul. Kpt. Nálepku v Hlohovci. Rodinný dom s dvoma vstupmi má zaujímavú dispozíciu: hlavný vchod s malou terasou, chodba, po ktorej oboch stranách sa nachádzajú spálne s atypickými rohovými oknami a na konci chodby je kuchyňa s jedálňou a komorou, z ktorej sa prechádza do druhej predsiene a prechodovej kúpeľne. Z predsiene sa vstupuje do pivnice a na povalu. V predsieni sa nachádza samostatná toaleta. Tiež sa ňou vychádza cez terasu na záhradu. Do tretej spálne sa prechádza cez kúpeľňu. Tehlový dom je z 1/2 podpivničený, napojený na všetky inžinierske siete. Ohrev vody sa realizuje plyn. prietokovým ohrievačom a vykurovanie plyn. gamatkami. Rodinný dom je v zachovalom a udržiavanom stave, bez statických a funkčných vád, s veľkorysým priestorom a veľkou svetelnosťou miestností. Nehnuteľnosť stojí na mierne svahovitom pozemku juhovýchodnej orientácie s rozmermi 26 m x 20 m s výmerou 526 m2. V udržiavanej záhrade sa nachádza pekný trávnik s okrasnými krovinami a rastlinami. Bonusy bývania v najlepšej lokalite v meste: široký pozemok JV orientácie, tichá lokalita mimo hlučných ciest, kooperujúca komunita vlastníkov rod. domov a okamžitý dosah centra mesta. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 3i RD, 115 m2, 790 m2, záhrada, ul. Kpt. Nálepku
Rezervované/Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodný samostatne stojaci, 3-izbový rodinný dom so sedlovou strechou, predzáhradkou a záhradou južnej orientácie, v tichej lokalite susediacej s centrom mesta, nachádzajúci sa na začiatku ul. Kpt. Nálepku v Hlohovci. Dispozícia domu: predsieň so vstupom od ulice a východom na záhradu, nasleduje chodba, z ktorej sa vľavo vchádza do dvoch priestranných izieb s oknami do ulice, vpravo sa nachádza komora s výstupom na povalu a vedľa nej je sklad so vstupom do pivnice, na konci chodby sa nachádza kuchyňa, z ktorej sa vchádza do prechodovej kúpeľne s toaletou a tretej izby. Tehlový dom je z 3/4 podpivničený a napojený na všetky inžinierske siete, tiež má vlastnú studňu. Ohrev vody sa realizuje plyn. prietokovým ohrievačom a vykurovanie plyn. gamatkami. Dom má dva komíny. Rodinný dom je v zachovalom a udržiavanom stave, bez statických a funkčných vád, s veľkorysým priestorom a veľkou svetelnosťou miestností. Nehnuteľnosť stojí na mierne svahovitom pozemku južnej orientácie so šírkou 18 m a výmerou 790 m2. V udržiavanej záhrade sa nachádza niekoľko ovocných stromov a koreňov viniča. Nehnuteľnosť je okamžite k dispozícii. Bonusy bývania v najlepšej lokalite v meste: široký pozemok južnej orientácie, tichá lokalita mimo hlučných ciest, kooperujúca komunita vlastníkov rod. domov a okamžitý dosah centra mesta. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 3i RD, 115 m2, 790 m2, záhrada, ul. Kpt. Nálepku
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodný samostatne stojaci, 3-izbový rodinný dom so sedlovou strechou, predzáhradkou a záhradou južnej orientácie, v tichej lokalite susediacej s centrom mesta, nachádzajúci sa na začiatku ul. Kpt. Nálepku v Hlohovci. Dispozícia domu: predsieň so vstupom od ulice a východom na záhradu, nasleduje chodba, z ktorej sa vľavo vchádza do dvoch priestranných izieb s oknami do ulice, vpravo sa nachádza komora s výstupom na povalu a vedľa nej je sklad so vstupom do pivnice, na konci chodby sa nachádza kuchyňa, z ktorej sa vchádza do prechodovej kúpeľne s toaletou a tretej izby. Tehlový dom je z 3/4 podpivničený a napojený na všetky inžinierske siete, tiež má vlastnú studňu. Ohrev vody sa realizuje plyn. prietokovým ohrievačom a vykurovanie plyn. gamatkami. Dom má dva komíny. Rodinný dom je v zachovalom a udržiavanom stave, bez statických a funkčných vád, s veľkorysým priestorom a veľkou svetelnosťou miestností. Nehnuteľnosť stojí na mierne svahovitom pozemku južnej orientácie so šírkou 18 m a výmerou 790 m2. V udržiavanej záhrade sa nachádza niekoľko ovocných stromov a koreňov viniča. Nehnuteľnosť je okamžite k dispozícii. Bonusy bývania v najlepšej lokalite v meste: široký pozemok južnej orientácie, tichá lokalita mimo hlučných ciest, kooperujúca komunita vlastníkov rod. domov a okamžitý dosah centra mesta. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF –  4i RD, 125 m2, 981 m2, rekonštrukcia, R1, Vlčkovce
Rezervované/Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný, samostatný 4i rodinný dom so sedlovou strechou, podbránou, hospodárskou budovou a záhradou, nachádzajúci sa v centre obce Vlčkovce s priamym pripojením k R1, len 5 min. cesty autom od Trnavy. Rodinný dom, ktorý má dva vstupy, bol postavený v 80. rokoch z pálenej tehly. Dispozícia nehnuteľnosti: chodba, 2x kúpeľňa, 4x izba, kuchyňa, komora a sklady (viď pôdorys). Rodinný dom so sedlovou strechou a úžitkovou plochou 125 m2 prešiel čiastočnou rekonštrukciou v dvoch etapách. Najskôr bola zrevitalizovaná strecha domu a vykonané hrubé stavebné práce. V roku 2020 prešiel dom zateplením a boli vymenené pôvodné okná za plastové. Kompletnou rekonštrukciou prešli dve izby, kuchyňa a jedna kúpeľňa. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS, vrátane vlastnej studne, s výnimkou obecnej vody, ktorej prípojka je pred domom. Ohrev vody zabezpečuje el. bojler v kúpeľni. Vykurovanie sa realizuje kombinovane plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov a plynovými gamatkami. Dom stojí na rovinatom pozemku južnej orientácie so šírkou 18 m a výmerou 981 m2. Vlastník na základe zákonného predkupného práva užíva ďalších 420 m2. Bonusy nehnuteľnosti: 5 min. cesty autom od centra Trnavy, okamžitá dostupnosť k diaľnici, šírka pozemku, južná orientácia, nadštandardný skladový priestor a výborná občianska vybavenosť centra obce. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 4i RD, 175 m2, 420 m2, garáž, terasa, Nová štvrť
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj krajný, pôvodný trojpodlažný 4-izbový rodinný dom, nachádzajúci sa v slepej ulici na Novej štvrti v Hlohovci, s panoramatickým výhľadom na mesto. Projektový typový dom s plochou strechou, ktorý bol skolaudovaný v 80. rokoch má nasledujúce dispozičné riešenie: prízemie – sklad/garáž s montážnou jamou, menší sklad s 2x oknami, technická miestnosť el. bojlerom, plynovým kotlom, toaletou a práčovňa, na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza hlavný vchod s terasou, predsieň, chodba, samostatná toaleta s umývadlom, schodisko, 2x nepriechodné spálne, terasa a kuchyňa s komorou, III. NP – terasa, predsieň, chodba, 2x nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a toaletou a kuchyňa. Rodinný dom má tri vstupy. Cez prízemie, hlavný vchod z prednej časti a cez terasu za domom. Rodinný dom stojí na svahovitom pozemku južnej orientácie vo výmere 420 m2. Na pozemku za domom sa nachádza garáž so vstupom zboku a murovaný záhradný domček. Dom je pripojený na všetky IS. Vykurovanie prostredníctvom liatinových radiátorov zabezpečuje plynový kotol. Ohrev vody sa realizuje el. bojlerom. Prednosti nehnuteľnosti: tichá lokalita, veľkorysý priestor, samostatný múr od jediného suseda, panoramatický výhľad a južná orientácia. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL: pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.