inzercia, predaj, predám, bazár

PNORF – novostavba zariadeného 2i bytu s loggiou v Arbórii

Kategória: Byty

Virtuálna obhliadka: iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj novostavbu zariadeného, bezbariérového 2i bytu, 42,15 m2, s loggiou 5,71 m2, 2.p./6p., nachádzajúceho sa v lokalite s nadštandardnou občianskou infraštruktúrou, v tichej lokalite mimo ciest, na Veternej ul. v Arbória Súhvezdná v Trnave s bezprostredným prístupom k obchvatu mesta.

Dispozícia
Do bytu sa vstupuje cez protipožiarne bezpečnostné dvere do krátkej predsiene, kde vpravo je priestor pre šatník, vľavo je kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom a rebrinovým radiátorom. Vľavo oproti vstupu do bytu je spálňa so zaujímavým rožným oknom a vpravo sa nachádza obývacia izba s výstupom na loggiu a kuchyňa. Byt je orientovaný na sever.

Príslušenstvo
K bytu patrí kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, el. teplovzdušná rúra a chladnička s mrazničkou) a kúpeľňa so sanitou a s nábytkom. Pivničnú kobku s výmerou 2,68 m2, ktorá sa nachádza na identickom poschodí ako byt, je možné si dokúpiť za sumu vo výške 3.000,-€. Rovnako je k dispozícii aj garážové státie v podzemnej garáži bytového domu za 15.000,-€. Zariadenie a vybavenie bytu je stále v záručnej lehote do jesene 2024.

Energie
V byte je centrálny ohrev vody a vykurovanie prostredníctvom radiátorov. Mesačné náklady pre dve osoby predstavujú sumu vo výške 100,-€.

Lokalita
Bytový dom s výťahom sa nachádza v tichej lokalite s nadštandardnou občianskou infraštruktúrou v susedstve developerského projektu Arbória Súhvezdná, s orientáciou bytu mimo ciest s bezprostredným prístupom k obchvatu mesta a D1.

Prednosti
Novostavba skolaudovaná v r. 2022, už zariadený a vybavený byt, tichá lokalita s kompletnou infraštruktúrou, prostredie priateľské k rodinám s deťmi, nízke náklady na bývanie a bezbariérový prístup.

P n o r f

r e a l
e s t a t e:
p r o f e s i o n á l n e
p r á v n e
a
r e a l i t n é
s l u ž b y.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@
+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – novostavba zariadeného 2i bytu s loggiou v Arbórii
Podobné inzeráty
PNORF – novostavba 3i bytu, 79 m2, loggia, Puškinova ul.
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj poslednú novostavbu 3-izbového bytu v štandarde s výmerou 71,42 m2, prekrytou terasou 7,6 m2, 3x fran. balkón s nerezovým zábradlím, dvoma parkovacími miestami, nachádzajúci sa v tichej lokalite a slepej ulici v novovybudovanej Mládežníckej štvrti na Puškinovej ul. v Galante. Byt má inteligentné dispozičné riešenie s orientáciou z východu na západ a nepriechodnými miestnosťami, obývacou izbou spojenou s kuchyňou a jedálňou, veľkými presklenými plochami a priestrannou loggiou JV orientácie, ktorá je prístupná z obývacej izby a spálne. Dispozícia bytu: schodisko, technické miestnosť s oknom, chodba, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľňa s vaňou, obývacia izba s kuchyňou a jedálňou a 3x fran. balkónom s nerezovým zábradlím a výstupom na terasu a 2x nepriechodné spálne. Technické vybavenie a zariadenie bytu: alarm, el. vrátnik, termostat, kvalitný plynový kotol so zásobníkom VIESSMAN, ktorý zabezpečuje ohrev vody, vykurovanie bytu prostredníctvom radiátorov, zásuvky a vypínače zn. Legrand Valena, medené rozvody plynu, predpríprava na klimatizáciu, el. teplovzdušná rúra, plynová varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, úsporné LED osvetlenie, kuchynská linka na mieru, dvere a ich obloženie, vchodové dvere s bezpečnostným kovaním a plastové okná a dvere s trojsklom zn. Salamander. Byt sa nachádza na II. NP tehlového bytového domu, skolaudovaného v r. 2021, len s ôsmymi 3-izbovými bytmi so samostatnými vchodmi a s možnosťou dokúpenia až dvoch vyhradených parkovacích miest. Cena jedného vyhradeného parkovacieho miesta je 7.000,-€. Bonusy bytu: novostavba, tichá lokalita, limitovaná komunita vlastníkov, kvalitné prevedenie a vybavenie, priestranná loggia, parkovanie priamo pred bytom a možnosť okamžite bývať. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 3i bytu, 79 m2, loggia, 2x státie, Puškinova ul.
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj poslednú novostavbu 3-izbového bytu v štandarde s výmerou 71,42 m2, prekrytou terasou 7,6 m2, 3x fran. balkón s nerezovým zábradlím, dvoma parkovacími miestami, nachádzajúci sa v tichej lokalite a slepej ulici v novovybudovanej Mládežníckej štvrti na Puškinovej ul. v Galante. Byt má inteligentné dispozičné riešenie s orientáciou z východu na západ a nepriechodnými miestnosťami, obývacou izbou spojenou s kuchyňou a jedálňou, veľkými presklenými plochami a priestrannou loggiou JV orientácie, ktorá je prístupná z obývacej izby a spálne. Dispozícia bytu: schodisko, technické miestnosť s oknom, chodba, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľňa s vaňou, obývacia izba s kuchyňou a jedálňou a 3x fran. balkónom s nerezovým zábradlím a výstupom na terasu a 2x nepriechodné spálne. Technické vybavenie a zariadenie bytu: alarm, el. vrátnik, termostat, kvalitný plynový kotol so zásobníkom VIESSMAN, ktorý zabezpečuje ohrev vody, vykurovanie bytu prostredníctvom radiátorov, zásuvky a vypínače zn. Legrand Valena, medené rozvody plynu, predpríprava na klimatizáciu, el. teplovzdušná rúra, plynová varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, úsporné LED osvetlenie, kuchynská linka na mieru, dvere a ich obloženie, vchodové dvere s bezpečnostným kovaním a plastové okná a dvere s trojsklom zn. Salamander. Byt sa nachádza na II. NP tehlového bytového domu, skolaudovaného v r. 2021, len s ôsmymi 3-izbovými bytmi so samostatnými vchodmi a vyhradeným parkovaním s dvoma parkovacími miestami pre každý byt. Bonusy bytu: novostavba, tichá lokalita, limitovaná komunita vlastníkov, kvalitné prevedenie a vybavenie, priestranná loggia, parkovanie priamo pred bytom a možnosť okamžite bývať. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – novostavba 2i bytu, loggia, Mýtna ul., Staré Mesto
Virtuálna obhliadka: Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj zariadenú a kompletne vybavenú novostavbu 2- izbového bytu s obytnou plochou 45,81 m2 a loggiou 2,00 m2, nachádzajúci sa v PROXENTA Residence na Mýtnej ul. 50 v Starom Meste Bratislavy. Dispozícia Aktuálna dispozícia 2i bytu s obytnou plochou 45,81 m2 a loggiou 2,00 m2, nachádzajúceho sa na 12. p. polyfunkčnej budovy: vstup, vľavo sa nachádza priestor pre aut. práčku so sušičkou, ďalej je kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Vpravo, po celej dĺžke miestnosti je vytvorený nadštandardný úložný priestor, ktorého súčasťou je botník, šatník, sedenie a ďalší odkladací priestor. Nasleduje otvorená dispozícia dennej časti bytu s kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi a kuchynský ostrovček s pracovnou doskou z mramoru a zabudovanou indukčnou varnou doskou. Vedľa chladničky s mrazničkou sa nachádza nepriznaný vstup do spálne. Z oboch miestností je výstup na loggiu JZ orientácie. K bytu patrí komora 3,00 m2, ktorá sa nachádza na II. PP budovy. Byt je možné kúpiť aj s vedľajším 2 izbovým bytom s obytnou plochou 54,37 m2, loggiou 5,90 m2 a garážovým parkovacím miestom. (pozri virtuálnu obhliadku) Vybavenie a zariadenie bytu Byt má veľké hliníkové okná s izolačným trojsklom, drevené podlahy, mramorové pracovné dosky v kuchyni, moderný, na mieru vyrobený nábytok, klimatizáciu, 2,98 m vysoké stropy a kvalitné spotrebiče. Polyfunkčná budova Proxenta Residence z r. 2020 s nezameniteľným architektonickým riešením stojí na frekventovanom Račianskom Mýte. Má dva vstupy z Mýtnej a Radlinského ulice. V suteréne sa nachádza automatizované zakladacie parkovanie. Pri vstupe do budovy sa nachádza recepcia a reprezentatívny priestor vstupnej loby pre rezidentov a ich návštevy. Prednosti nehnuteľnosti Moderné zariadenie a vybavenie dokončené v prvej polovici roku 2021, súčasne mestské aj tiché bývanie odizolované 12. poschodím bytu a izolačným trojsklom hliníkových okien, západy slnka s kulisou dominánt mesta, lokácia v historickom Starom Meste, verejný dopravný uzol bez potreby používať auto a bezprostredná a nadštandardná občianska vybavenosť. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – 2i byt, 52 m2, 2x pivnica, loggia, Za poštou ul.
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodný 2i byt, 52 m2, 4.p./4p. s loggiou a 2x murovanou pivnicou na ul. Za poštou v bezprostrednom susedstve centra Hlohovca. Obývacia izba a spálňa s loggiou sú juhovýchodnej orientácie a kuchyňa je orientovaná na severozápad smerom do historického centra mesta. Zrekonštruovaný a zateplený tehlový bytový dom sa nachádza v susedstve centra mesta s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. Okamžite k dispozícii. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodný 2i byt, 52 m2, 4.p./4p. s loggiou a 2x murovanou pivnicou na ul. Za poštou v bezprostrednom susedstve centra Hlohovca. Obývacia izba a spálňa s loggiou sú juhovýchodnej orientácie a kuchyňa je orientovaná na severozápad smerom do historického centra mesta. Zrekonštruovaný a zateplený tehlový bytový dom sa nachádza v susedstve centra mesta s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. Okamžite k dispozícii. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – nový 2i bytu, loggia, gar. státie, Mýtna ul., Staré
Virtuálna obhliadka: Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj zariadenú a kompletne vybavenú novostavbu 2- izbového bytu s obytnou plochou 54,37 m2 a loggiou 5,90 m2, nachádzajúci sa v PROXENTA Residence na Mýtnej ul. 50 v Starom Meste Bratislavy. Dispozícia Aktuálna dispozícia 2i bytu s obytnou plochou 54,37 m2, nachádzajúceho sa na 12. p. polyfunkčnej budovy: vstup, chodba, po jej celej ľavej strane sa nachádza nadštandardný úložný priestor vrátane šatníka. Na konci chodby sa nachádza spálňa západnej orientácie. Pred spálňou vľavo sa vstupuje do obývacej izby s priestrannou loggiou západnej orientácie s panoramatickým výhľadom na centrum mesta a Kolibu. Z obývacej izby sa vstupuje do kúpeľne s vaňou a toaletou. Z oboch izieb je výstup na priestrannú loggiu 5,9 m2 južnej orientácie. K bytu patrí komora 3,00 m2, ktorá sa nachádza na II. PP budovy. V cene bytu je jedno garážové parkovacie miesto. Byt je možné kúpiť aj s vedľajším 2 izbovým bytom s obytnou plochou 45,81 m2 a loggiou 2,00 m2 a garážovým parkovacím miestom. (pozri virtuálnu obhliadku) Vybavenie a zariadenie bytu Byt má veľké hliníkové okná s izolačným trojsklom, drevené podlahy, moderný, na mieru vyrobený nábytok, klimatizáciu, 2,98 m vysoké stropy a kvalitné spotrebiče. Polyfunkčná budova Proxenta Residence z r. 2020 s nezameniteľným architektonickým riešením stojí na frekventovanom Račianskom Mýte. Má dva vstupy z Mýtnej a Radlinského ulice. V suteréne sa nachádza automatizované zakladacie parkovanie. Pri vstupe do budovy sa nachádza recepcia a reprezentatívny priestor vstupnej loby pre rezidentov a ich návštevy. Prednosti nehnuteľnosti: moderné zariadenie a vybavenie dokončené v prvej polovici roku 2021, súčasne mestské aj tiché bývanie odizolované 12. poschodím bytu a izolačným trojsklom hliníkových okien, západy slnka s kulisou dominánt mesta, lokácia v historickom Starom Meste, verejný dopravný uzol bez potreby používať auto a bezprostredná a nadštandardná občianska vybavenosť. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – novostavba 3i bytu, 72 m2, loggia, Puškinova ul.
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj kompletne zariadený a vybavený 3-izbový byt s prekrytou terasou 7,6 m2, fran. balkónom s nerezovým zábradlím, dvoma parkovacími miestami, nachádzajúci sa v novostavbe v tichej lokalite a slepej ulici v novovybudovanej Mládežníckej štvrti na Puškinovej ul. v Galante. Byt má inteligentné dispozičné riešenie s orientáciou na 3 svetové strany (V, S a Z), nepriechodnými miestnosťami, obývacou izbou spojenou s kuchyňou a jedálňou, veľkými presklenými plochami a priestrannou loggiou SV orientácie, ktorá je prístupná z obývacej izby. Dispozícia bytu: schodisko, chodba, samostatná toaleta s umývadlom a oknom, kúpeľňa s vaňou, 2x nepriechodné spálne so šatníkom, obývacia izba s kuchyňou a jedálňou a fran. balkónom s nerezovým zábradlím a výstupom na terasu. Technické vybavenie bytu: alarm, el. vrátnik, termostat, kvalitný plynový kotol so zásobníkom VIESSMAN, ktorý zabezpečuje ohrev vody, vykurovanie bytu prostredníctvom radiátorov, zásuvky a vypínače zn. Legrand Valena, medené rozvody plynu, predpríprava na klimatizáciu a zabezpečenie, el. teplovzdušná rúra, plynová varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, úsporné LED osvetlenie. Zariadenie bytu: kuchynská linka na mieru, dvere a ich obloženie so špičkovým kovaním, sedacia súprava, konferenčný stolík, stôl, 4x stoličky, manželská posteľ, skriňa, komoda, vaňa, 4x miešacie batérie, skriňa pod umývadlom, vstavaná skriňa na chodbe, vchodové dvere s bezpečnostným kovaním a plastové okná a dvere s trojsklom zn. Salamander. Byt sa nachádza na II. NP tehlového bytového domu, skolaudovaného v r. 2020, len s ôsmymi 3-izbovými bytmi so samostatnými vchodmi a s možnosťou dokúpenia až dvoch vyhradených parkovacích miest. Cena jedného vyhradeného parkovacieho miesta je 7.000,-€. Bonusy bytu: novostavba, tichá lokalita, limitovaná komunita vlastníkov, kvalitné prevedenie a vybavenie, priestranná terasa, parkovanie priamo pred bytom a možnosť okamžite bývať. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ + Hypotekárne poradenstvo zdarma.