inzercia, predaj, predám, bazár

Pobyt vo Vysokých Tatrách

Kategória: Ubytovanie


Chata Tatranka, Štôla, Vysoké Tatry
Chata ma kapacitu 8+1
4x izba 1 obývačka 2x kúpeľne detský kútik
Chata sa nachádza v obci Štôla
Chata má vianočnú výzdobu čiže žiadna vianočná nálada vás určite neminie
Tak teda ak máte záujem stráviť u nás v zasneženom prostredí neváhajte a napíšte na náš email alebo zavolajte :)
Pobyt vo Vysokých Tatrách
Podobné inzeráty
Dovolenkový a víkendový pobyt  v kúpeľoch Kováčová
Ponúkam víkendové a dovolenkové pobyty v kúpeľoch Kováčová v súkromnom penzióne vzdialeného len 10 minút pešo od aquaparku Holidaypark v Kováčovej. Izby každá s vlastným soc. zariadením , sprcha ,WC, TV, chladnička : 1.poschodie 1x 2 lôžková / 2 oddelené lôžka /, ,1x3 lôžková / manželská posteľ + 1 rozkladací gauč pre 1 alebo 2 deti / , 1x malý apartmán 2+1, spálňa 1x manželská posteľ obývačka 1x rozkladací gauč pre 1 alebo 2 deti /. Podkrovie : 1x 2 lôžková / manželská posteľ a 1x 4 lôžková manželská posteľ a dve samostatné lôžka / Pobyt na 5 dní 4 noci : pobyt od pondelka do piatku cena 200 € dospelá osoba /pobyt , deti do 12 rokov 50% zľava cena 100 € dieťa/ pobyt. V cene 4x ubytovanie + 4x polpenzia . Víkendový pobyt s raňajkami : dospelá osoba/pobyt 90€ , dieťa 50% zľava cena 45€. V cene 2x ubytovanie + 2x raňajky. Cena je vždy za pobyt buď na 5 dní 4 noci pondelok až piatok alebo víkendový na 3 dni a 2 noci tak ako je uvedené. Deti sa počítajú do veku 12 rokov , deti do veku 3 rokov pri dvoch platiacich rodičoch pobyt grátis bez nároku na samostatné lôžko /možnosť zapožičania detskej postieľky/ponuka je obmedzená na 1 ks postieľky. Strava :raňajky švédsky stôl, Večera podáva sa len pri pobytoch na 5 dní od pondelka do piatku : polievka + hlavné jedlo, výber z dvoch druhov jedál / prvé mäsité a druhé bezmäsité / servírované švédskym stolom, šalát. Dezert alebo ovocie k večeri. Nevzťahuje sa na víkendoví pobyt ten je vždy len s raňajkami. Parkovanie vo dvore zdarma, prístup na wifi v penzióne zdarma. K dispozícií malá kávová kuchynka s kuchynským riadom , rýchlovarná kanvica , mikrovlnná rúra . V prípade záujmu o uplatnenie si príspevku od zamestnávateľa Vám vystavíme faktúru / vždy to však treba nahlásiť vopred už pri rezervácií pobytu a platbe zálohy na pobyt /. U nás Vás vyjde dovolenka na 5 dní pre 2 dospelé osoby a dve deti len 600 € čo je takmer bez pár € do sumy na ktorú je možné uplatniť príspevok od zamestnávateľa na rekreačný poukaz vo výške 55% .Takže Vaša dovolenka pre celú rodinu Vás bude u nás v skutočnosti stáť len 325€ a 275 € Vám preplatí zamestnávateľ. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky kým máme ešte voľné kapacity na letnú dovolenkovú sezónu.
Chata Tatry s vírivkou Vám ponúka voľný víkend 1.12.-4.12.
Chata Tatry s vírivkou Vám ponúka voľný víkendový pobyt od 1.12. do 4.12. za cenu iba 140,-eur/noc/celá chata = 14,-eur/osoba/noc pri plnom obsadení chaty. Mimovíkendové termíny iba 100,-eur/noc/celá chata = 10,-eur/osoba/noc pri plnej obsadenosti chaty. Chata Tatry vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry je pripravená pre Váš dokonalý oddych a relax! K tomu altánok a terasa s vonkajším posedením, s vyhrievanou vírivkou, grilom a kotlíkom na guláš. Pre deti ihrisko vybavené trampolínou, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom, futbalovou bránkou a basketbalovým košom. Poteší aj biliard, kalčeto, vzdušný hokej a rôzne hračky pre deti. Chata je pre 10 osôb vo Vysokých Tatrách + sú k dispozícii dve postieľky pre bábätká! Chata je komplet oplotená. Pobyt so psíkom možný. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí! Voľné termíny, viac info a fotiek nájdete na stránke Pre viac info kľudne volajte , chatavysoketatry@ *Pravidelne dezinfikované. Lokalita: 10 min. autom do Tatranskej Lomnice, na parkovisko na turistiku k Zelenému Plesu, Popradu, Kežmarku, do 20 min. autom Bachledova dolina Výborná poloha chaty v blízkosti Vysokých Tatier v kombinácii s nadštandardne vybavenou chatou je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu, relaxácie ako aj športového vyžitia a turistiky. Tešíme sa na Vašu návštevu! Chata sa prenajíma celoročne.
Chata Tatry s vírivkou Vám ponúka voľné jarné prázdniny
☃️Voľné termíny cez jarné prázdniny na Chate Tatry za cenu od 140,-eur/noc/celá chata pre 10 osôb = 14,-eur/osoba/noc pri plnej obsadenosti chaty v termínoch od 22.2. do 24.2. od 27.2. do 1.3. od 5.3. do 7.3. od 10.3 do 14.3. Chata Tatry s vírivkou vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry je pripravená pre Váš dokonalý oddych a relax! K tomu altánok a terasa s vonkajším posedením, s vyhrievanou vírivkou, grilom a kotlíkom na guláš. Pre deti ihrisko vybavené trampolínou, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom, futbalovou bránkou a basketbalovým košom. Poteší aj biliard, kalčeto, vzdušný hokej a rôzne hračky pre deti. Chata je pre 10 osôb vo Vysokých Tatrách + sú k dispozícii dve postieľky pre bábätká! Chata je komplet oplotená. Pobyt so psíkom možný. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí! Voľné termíny, viac info a fotiek nájdete na stránke Pre viac info kľudne volajte , chatavysoketatry@ *Pravidelne dezinfikované. Lokalita: 10 min. autom do Tatranskej Lomnice, na parkovisko na turistiku k Zelenému Plesu, Popradu, Kežmarku, do 20 min. autom Bachledova dolina Výborná poloha chaty v blízkosti Vysokých Tatier v kombinácii s nadštandardne vybavenou chatou je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu, relaxácie ako aj športového vyžitia a turistiky. Tešíme sa na Vašu návštevu! Chata sa prenajíma celoročne.
Chata Tatry Vám ponúka voľné termíny, vírivka, altánok
☃️Chata Tatry s vírivkou vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry je pripravená pre Váš dokonalý oddych a relax! K tomu altánok a terasa s vonkajším posedením, s vyhrievanou vírivkou, grilom a kotlíkom na guláš. Pre deti ihrisko vybavené trampolínou, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom, futbalovou bránkou a basketbalovým košom. Poteší aj biliard, kalčeto, vzdušný hokej a rôzne hračky pre deti. Chata je pre 10 osôb vo Vysokých Tatrách + sú k dispozícii dve postieľky pre bábätká! Chata je komplet oplotená. Pobyt so psíkom možný. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí! Voľné termíny, viac info a fotiek nájdete na stránke Pre viac info kľudne volajte , chatavysoketatry@ *Pravidelne dezinfikované. Lokalita: 10 min. autom do Tatranskej Lomnice, na parkovisko na turistiku k Zelenému Plesu, Popradu, Kežmarku, do 20 min. autom Bachledova dolina Výborná poloha chaty v blízkosti Vysokých Tatier v kombinácii s nadštandardne vybavenou chatou je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu, relaxácie ako aj športového vyžitia a turistiky. Tešíme sa na Vašu návštevu! Chata sa prenajíma celoročne.
Voľný termín 8.5.-11.5. = 100,-eur/noc/celá chata
Voľný termín 8.5.-11.5. iba 100,-eur/noc/celá chata pre 10 osôb=10,-eur/osoba/noc pri plnej obsadenosti chaty Chata Tatry s vírivkou vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry je pripravená pre Váš dokonalý oddych a relax! K tomu altánok a terasa s vonkajším posedením, s vyhrievanou vírivkou, grilom a kotlíkom na guláš. Pre deti ihrisko vybavené trampolínou, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom, futbalovou bránkou a basketbalovým košom. Poteší aj biliard, kalčeto, vzdušný hokej a rôzne hračky pre deti. Chata je pre 10 osôb vo Vysokých Tatrách + sú k dispozícii dve postieľky pre bábätká! Chata je komplet oplotená. Pobyt so psíkom možný. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí! Voľné termíny, viac info a fotiek nájdete na stránke Pre viac info kľudne volajte , chatavysoketatry@ *Pravidelne dezinfikované. Lokalita: 10 min. autom do Tatranskej Lomnice, na parkovisko na turistiku k Zelenému Plesu, Popradu, Kežmarku, do 20 min. autom Bachledova dolina Výborná poloha chaty v blízkosti Vysokých Tatier v kombinácii s nadštandardne vybavenou chatou je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu, relaxácie ako aj športového vyžitia a turistiky. Tešíme sa na Vašu návštevu! Chata sa prenajíma celoročne.
Ponúkame ubytovanie v chate
Chata Fialka sa nachádza vo Vysokých Tatrách v Dolnom Smokovci odkial sa za pár minút dostanete do Starého Smokovca,Tatranskej Lomnice, Popradu a na Štrbské pleso a do mnoho ďalších krásnych miest. Chata sa prenajíma celoročne a výlučne ako celý objekt. V celej chate je zaistené bezplatné WiFi pripojenie na internet. Nachádza sa tu kuchyňa spojená s obývačkou s rozťahovacím gaučom,kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatným wc. Na poschodí su 2 izby s manželskou posteľou s možnosťou 1 detskej postieľky. Chata Vám ponúka ubytovanie pre 6 dospelých osôb. Pobyt so psíkom je možný. Parkovanie je priamo pri chate a je strážené 24hodín. Chata svojou výbornou polohou ponúka rôzne možnosti na turistiku, lyžovanie, plávanie, relax. Prekrásna príroda, zaujímavé turistické a lyžiarske strediská, aquaparky a mnoho iného na Vás čaká práve vo Vysokých Tatrách. Nádherná tatranská príroda poskytuje viacero možností pre strávenie aktívnej dovolenky či už v zime ale i v lete. Kam v okolí: - Starý Smokovec (4 km ) - Štrbské pleso ( 19km ) - Tatranská Lomnica (8 km ) - Zelené pleso ( 14km ) - Popradské pleso ( 20km ) - Bachledová dolina (24 km ) - Aquacity Poprad ( 11km ), Tatralandia ( 63km ), Gino paradise Bešeňová ( 74k ) CENA: 100€/ noc KONTAKT: tel.: mail: dominika@ TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU :)