inzercia, predaj, predám, bazár

Pod-tácka na mince FABBRI

Kategória: Sklo, keramika

Predám keramickú pod-tácku na mince s logom FABBRI.
- nové, nepoužívané
Pod-tácky sú dostupné aj vo väčšom množstve, viac informácií mailom. (Cena je uvedená za 1ks)
Pod-tácka na mince FABBRI
Podobné inzeráty
Sklenené poháre FABBRI
Predám sklenené poháre s logom FABBRI. - nové, nepoužívané - hrubé sklo - objem: 3dcl Poháre sú dostupné aj vo väčšom množstve, viac informácií mailom. (Cena je uvedená za 1ks)
Zasobník na lyžičky Fabbri
Predám nový porcelánový záskobník Fabbri na zmrzlinové lyžičky, najlepšie osobný odber
Tácky
Predám starožitné tácky s pohárikmi Tácka s kvetmi a pohármi pre pár 12e Tácka so zrkadlom a štamperlíky sklenené brúsené na zákazku 15e Tácka so zrkadlom (okrej trosku ošúchaný) 5e Tácka zlatá 5e
Retro podnos - tácka
Retro podnos - tácka zo zrkadlom Pôvodne na tom boli poháriky vo vitrínke. rozmer 42*18 cena = 5 Tácka rozkladadacia trojdielna, strieborná cena 6
Set • BÉŽOVÉ TERRAZZO
Veľkosť: Podnos - priemer 16cm Oválna tácka- 18x9,5cm Svietnik - 6x7cm, srdiečko 7x8cm Ručne robené - každý kus je originál a jedinečný. Sadu tvoria 4 kusy: podnos, oválna tácka, svietnik na čajové sviečky a malé srdiečko. Vyrobené z ekologickej hmoty Jesmonite. Jesmonite je špičkový kompozitný materiál bez obsahu rozpúšťadiel a na báze vody. Tácka je ošetrená špeciálnym náterom, ktorý vytvára vode odolnú bariéru a zachováva matný vzhľad. Na želanie môžem prelakovať lakom na vodnej báze, ktorý jej dodá hodvábny lesk. Vhodné ošetrovanie: raz za čas utrieť vlhkou handričkou od prachu. Posielam v kartónovej krabičke, zabalené v ekologických materiáloch šetrných k životnému prostrediu.
RETRO( Velmi stará zrkadlová tácka-otáčacia+napoleonky
Na predaj RETRO/ velmi stará-Zaujímava! OTACACIA!! zrkadlová tácka,zo spodu je umelá hmota tvrdá/ + 3 ks napoleonky cca. 100 ročné -jemný výbrus/Vid fotky- tažko vidiet/.Tácka obvod: 30 cm/ Na zrkadle su flaky,ved má svoje roky,takto aj vypadne,nenalepila som,aby sa dali vymenit jednoducho na nové zrkadlo.Napoleonky ako rarita!!! určite má viac ako 100 rokov.cena:15 Eu + pošt.Velmi pevne zabalím!!SMS NIE! VDAKA!Cena je už znížena!!!