inzercia, predaj, predám, bazár

Podkova pre šťastie podkovy kone konské

Kategória: Ostatné

Predám originál konskú podkovu PRE ŠŤASTIE, opracované vyšmirgľované a vyčistené. Kus 8,-€ - zabalené aj nezabalene v pôvodnom stave.
Podkova pre šťastie podkovy kone konské
Podobné inzeráty
Podkova pre šťastie podkovy kone konské
Predám originál konské podkovy, sú opracované vyšmirgľované a vyčistené. Kus 8€ - zabalené aj nezabalene. Máme aj nevyčistené, nelesklé - v pôvodnom stave.
Podkova pre šťastie 2023
Podkova pre šťastie 2023. Vyrobené na 3D tlačiarni. Materiál PLA. Výška 45mm. Sada 9ks/4,5€. Rozmery možno po dohode zmeniť. Farba: biela, červená, hnedá, oranžová, fialová, modrá, zelená, žltá, šedá, strieborná, čierna. Posielam zásielkovnú.
PODKOVIČKY
Podkovičky pre šťastie - ako darček novomanželom, k sviatku, len tak pre šťastie - v akomkoľvek farebnom prevedení podľa požiadaviek objednávateľa, cena je podľa veľkosti podkovy, podľa toho ako je nazdobená - tá s červeným prevedením má cca 10x10 cm, a tá s bielym prevedením má 14x14 cm zdobenia.....Kontaktovať mailom, telefón je vymyslený.
predám staré kované podkovy
predám veľké množstvo použitých podkov vhodných pre dekoračné alebo aj ine účely. napríklad výrobu ozdobných stojanov atd…podkovy su rôznej veľkosti cena 0,55 / plus dohoda
predám staré kované podkovy
predám veľké množstvo použitých podkov vhodných pre dekoračné alebo aj ine účely. napríklad výrobu ozdobných stojanov atd…podkovy su rôznej veľkosti cena 1/kus plus dohoda
Podkovy
Predám podkovy. Cena za kus 10€