inzercia, predaj, predám, bazár

Podkrovný mezonetový byt s terasou, 122 m2, Staré Mesto

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Puškinová
Obec: Bratislava-Staré Mesto

Ponúkame na predaj podkrovný mezonetový byt v Starom Meste na Puškinovej ul. Byt sa nachádza na 3.poschodí bez výťahu v krásne udržiavanej mestskej historickej vile zo začiatku 70. rokov 19. storočia. Nadstavba podkrovia bola realizovaná v roku 1997, pri ktorej vznikli štyri podkrovné byty. Predmetný byt vzhľadom na skosenie stropu horných miestnosti a pod schodiskového priestoru podľa znaleckého posudku predstavuje podlahovú plochu 121,82 m2.


Dispozične je riešený nasledovne:


Spodná časť bytu - vstupná hala so šatníkom, jedálenská časť, kuchyňa, wc s kúpeľňou a sprchovacím kútom, interiérové drevené schodisko. Spodná časť bytu má výmeru cca 50 m2.


Vrchná časť bytu - dve samostatné spálne, prechodná obývacia izba, kúpeľňa s vaňou, wc a terasa o výmere 8 m2. Vrchná časť bytu má výmeru cca 70 m2.


Byt má samostatné plynové vykurovanie plynovým kotlom a zásobníkom na teplú vodu, je orientovaný na dve svetové strany, strešné okná su zn. Velux. Podlahy sú laminátové parkety a keramické dlažby.


Byt je vďaka svojej orientácii veľmi tichý napriek blízkostí Štefánikovej ulice. Výborná dostupnosť k MHD, parkovanie vďaka novému systému bezproblémové buď priamo pred domom alebo na ulici Fraňa Kráľa (a iných priľahlých uliciach). Výhodná je pešia dostupnosť na Hlavnú vlakovú stanicu, ktorá má prejsť komplexnou rekonštrukciou s vybudovaním nákupného centra a iných služieb pre občanov. 

Veľkou výhodou bytu je pre milovníkov prechádzok, športu alebo prírody pešia dostupnosť do Horského parku, novootvorenej Pruger-Wallnerovej záhrady pri legendárnej krčme Funus a do Prezidentskej záhrady, ktorá je od bytu 5 minút chôdze. 

Z bytu sa dostanete pešou chôdzou do absolútneho srdca Starého mesta, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. 

Ponúkaný byť je veľmi udržiavaný, v dobrom stave a vďaka uzamkýnateľnej chodbe nadstavby a dobrými susedmi bezpečný. 

Byt je bez tiarch a pripravený na predaj. 

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Celková plocha: 121 m2
Úžitková plocha: 110 m2
Typ poschodia: posledné poschodie
Poschodie: 3
Loggia: nie
Počet podlaží: 3
Počet izieb: 3
Balkón: nie
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní: 2
Výťah: nie
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
Parkovanie: verejné
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: čiastočne
Inžinierske siete: áno
Internet: áno - káblový rozvod
Materiál: tehla
Terasa: áno - 1
Terasa plocha: 8 m2
Vykurovanie: vlastné - plyn
Podkrovný mezonetový byt s terasou, 122 m2, Staré Mesto
Podobné inzeráty
Predaj, mezonetový byt Spišská Nová Ves, Staré Mesto, Svätop
Ponúkame na predaj štvorizbový podkrovný mezonetový byt s loggiou v OV, v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Svätoplukova. Podkrovný mezonetový byt s celkovou plochou 114,03 m2 sa nachádza v tehlovom a zrekonštruovanom obytnom dome bez výťahu, orientácia bytu je na východ a západ. Podkrovný mezonet bol vytvorený z dvojizbového bytu na treťom nadzemnom podlaží prepojením s priliehajúcim podkrovným priestorom jednoramenným schodiskom. K bytu prislúchajú dve pivnice v suteréne obytného domu (1x1,96 m2 a 1x4,5 m2), spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve v podiele 406/10000 a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 406/60000 a . Mesačné zálohové platby: 121,-€ (správca, plyn a elektrina). Byt je bez akejkoľvek ťarchy, kúpou ihneď voľný. Súčasný stav podkrovného mezonetového bytu umožňuje budúcemu vlastníkovi úpravy a dokončenie podľa vlastných predstáv DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dvojizbový byt tvorí: - vstupná chodba, komora, kúpeľňa s vaňou spojená s toaletou, kuchyňa, dve priechodné izby, - schodisko do podkrovia, - úžitková plocha: 57,09 m2 - obytná plocha: 32,13 m2 Podkrovie s loggiou tvorí: - chodba, kúpeľňa s toaletou a dve obytné miestnosti, z toho z jednej je vstup na loggiu, - úžitková plocha: 56,94 m2 - obytná plocha: 28,25 m2 TECHNICKÉ ÚDAJE: - kolaudácia podkrovia r. 2022, - podkrovné priestory sú napojené na existujúcu elektrickú energiu, vodovod a kanalizáciu bytu, - zrealizovaná nebola plynová prípojka, vykurovanie podkrovia - elektrickým tepelným spotrebičom, - vykurovanie dvojizbového bytu zabezpečuje vlastný plynový kotol s prietokovým ohrevom vody, - okná: plastové, - dvere: pôvodné - podlahy v dvojizbovom byte: dlažba, linoleum, plávajúce podlahy. Úžitková plocha celého bytu: 114,03 m2, Obytná plocha celého bytu: 60,38 m2. STAV OBYTNÉHO DOMU: - obytný dom bol daný do užívania v r. 1957, - rekonštrukcia obytného domu bola zrealizovaná v r. 2016 (zateplenie obvodového plášťa a strechy, realizácia nového okapového chodníka, zateplenie bokov, čiel a podhľadov balkónových dosiek, zateplenie stropov 1.PP, výmena výplní otvorov na spoločných častiach bytového domu, výmena elektrických rozvodov spoločných priestorov, výmena rozvodov TÚV, kanalizácie, nové balkónové zábradlia a vyregulovanie vykurovacej sústavy). Energetický certifikát: C VÝHODY: - blízkosť centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, - tiché a kľudné bývanie, - detské ihrisko za obytným domom, - parkovanie pred obytným domom. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke. Kľúče v RK. Energetická trieda C. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-60895 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ,
Predaj, mezonetový byt Spišská Nová Ves, Staré Mesto, Svätop
Ponúkame na predaj štvorizbový podkrovný mezonetový byt s loggiou v OV, v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Svätoplukova. Podkrovný mezonetový byt s celkovou plochou 114,03 m2 sa nachádza v tehlovom a zrekonštruovanom obytnom dome bez výťahu, orientácia bytu je na východ a západ. Podkrovný mezonet bol vytvorený z dvojizbového bytu na treťom nadzemnom podlaží prepojením s priliehajúcim podkrovným priestorom jednoramenným schodiskom. K bytu prislúchajú dve pivnice v suteréne obytného domu (1x1,96 m2 a 1x4,5 m2), spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve v podiele 406/10000 a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 406/60000 a . Mesačné zálohové platby: 121,-€ (správca, plyn a elektrina). Byt je bez akejkoľvek ťarchy, kúpou ihneď voľný. Súčasný stav podkrovného mezonetového bytu umožňuje budúcemu vlastníkovi úpravy a dokončenie podľa vlastných predstáv. DOHODA NA CENE MOŽNÁ. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dvojizbový byt tvorí: - vstupná chodba, komora, kúpeľňa s vaňou spojená s toaletou, kuchyňa, dve priechodné izby, - schodisko do podkrovia, - úžitková plocha: 57,09 m2 - obytná plocha: 32,13 m2 Podkrovie s loggiou tvorí: - chodba, kúpeľňa s toaletou a dve obytné miestnosti, z toho z jednej je vstup na loggiu, - úžitková plocha: 56,94 m2 - obytná plocha: 28,25 m2 TECHNICKÉ ÚDAJE: - kolaudácia podkrovia r. 2022, - podkrovné priestory sú napojené na existujúcu elektrickú energiu, vodovod a kanalizáciu bytu, - zrealizovaná nebola plynová prípojka, vykurovanie podkrovia - elektrickým tepelným spotrebičom, - vykurovanie dvojizbového bytu zabezpečuje vlastný plynový kotol s prietokovým ohrevom vody, - okná: plastové, - dvere: pôvodné - podlahy v dvojizbovom byte: dlažba, linoleum, plávajúce podlahy. Úžitková plocha celého bytu: 114,03 m2, Obytná plocha celého bytu: 60,38 m2. STAV OBYTNÉHO DOMU: - obytný dom bol daný do užívania v r. 1957, - rekonštrukcia obytného domu bola zrealizovaná v r. 2016 (zateplenie obvodového plášťa a strechy, realizácia nového okapového chodníka, zateplenie bokov, čiel a podhľadov balkónových dosiek, zateplenie stropov 1.PP, výmena výplní otvorov na spoločných častiach bytového domu, výmena elektrických rozvodov spoločných priestorov, výmena rozvodov TÚV, kanalizácie, nové balkónové zábradlia a vyregulovanie vykurovacej sústavy). Energetický certifikát: C VÝHODY: - blízkosť centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, - tiché a kľudné bývanie, - detské ihrisko za obytným domom, - parkovanie pred obytným domom. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rada Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke. Kľúče v RK. Energetická trieda C. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-60895 Cen
- 2 izbovy - Podkrovný atypicky - Terasa - Romantické -
2-izbový podkrovný byt s balkónom a terasou. Podstrešná novostavba pri VIVO! - Blízko CENTRÁL. Mestská ul. BA III.- Nové Mesto Kompletne vkusne zariadený. Lokalita a budova je v tichom prostredí. Vlastné kúrenie, plynový kotol. Klimatizovaný. Samostatná kuchyňa. Vstup na terasu je zo spáľne. Z kuchyne je vstup na samostatný balkón. Spálňa a terasa je orientovaná na západ do tichého dvora. Štýlová obývačka so strešnými oknami a podkrovím. Byt je otvorený vzdušný podkrovný špecifický priestor bez dverí so vstupmi na terasu a balkón. Všetky izby sú prepojené bez dverí, aj kuchyňa. Dvere sú len do kúpeľne a WC. Je preto vhodný pre jednu osobu, alebo pár bez detí. V cene sú všetky energie, INTERNET a KTV. Blízko NTC, VIVO! (POLUS), CENTRÁL, AT&T… CENA: nájomné 630 EUR/mesiac + energie 120 = 750 EUR/mesiac VRÁTANE ENERGIÍ, INTERNETU, KTV. MOBIL/ WhatsApp/Viber : netreal.tk@, NETreal.TK **ja 2-bedroom attic apartment with balcony and terrace. Roofing new building at Polus. BA III. Mestská str. BA III.- Nové Mesto Complete and newly furnished. Separate kitchen. Exit to the terrace from the bedroom. Bedroom and terrace faces west into the quiet courtyard. Stylish living room with skylights and attic. The price of all energy, INTERNET and KTV. Near NTC, POLUS, CENTRÁL, AT&T... PRICE: rent 750 EUR / month including utilities, internet, KTV. MOBIL/ WhatsApp/Viber : netreal.tk@, NETreal.TK ** dvoj izbový dvojizbovy dvoj – izbovy 2-izb 2 izbovy podkrovný tehlovy dom terasa s terasou s balkonom balkon podkrovne podlažie tichá lokalita romanticke byvanie inšpirativny priestor atypicky
- 2 izbovy - Podkrovný atypicky - Terasa - Romantika-NETreal
2-izbový podkrovný byt (55 m2) + s balkónom a terasou. Podstrešná novostavba pri VIVO! - Blízko CENTRÁL. Mestská ul. BA III.- Nové Mesto Kompletne vkusne zariadený. Lokalita a budova je v tichom prostredí. Vlastné kúrenie, plynový kotol. Klimatizovaný. Samostatná kuchyňa. Vstup na terasu je zo spáľne. Z kuchyne je vstup na samostatný balkón. Spálňa a terasa je orientovaná na západ do tichého dvora. Štýlová obývačka so strešnými oknami a podkrovím. Byt je otvorený vzdušný podkrovný špecifický priestor bez dverí so vstupmi na terasu a balkón. Všetky izby sú prepojené bez dverí, aj kuchyňa. Dvere sú len do kúpeľne a WC. Je preto vhodný pre jednu osobu, alebo pár bez detí. V cene sú všetky energie, INTERNET a KTV. Blízko NTC, VIVO! (POLUS), CENTRÁL, AT&T… CENA: nájomné 590 EUR/mesiac + energie 130 = 720 EUR/mesiac VRÁTANE ENERGIÍ, INTERNETU, KTV. MOBIL/ WhatsApp : netreal.tk@, NETreal.TK **ja 2-bedroom attic apartment with balcony and terrace. Roofing new building at Polus. BA III. Mestská str. BA III.- Nové Mesto Complete and newly furnished. Separate kitchen. Exit to the terrace from the bedroom. Bedroom and terrace faces west into the quiet courtyard. Stylish living room with skylights and attic. The price of all energy, INTERNET and KTV. Near NTC, POLUS, CENTRÁL, AT&T... PRICE: rent 720 EUR / month including utilities, internet, KTV. MOBIL/ WhatsApp : netreal.tk@, NETreal.TK ** dvoj izbový dvojizbovy dvoj – izbovy 2-izb 2 izbovy podkrovný tehlovy dom terasa s terasou s balkonom balkon podkrovne podlažie tichá lokalita romanticke byvanie inšpirativny priestor atypicky
NOVOSTAVBA lukratívny podkrovný 2 izb.byt s terasou 65 m2
NOVOSTAVBA Lukratívny podkrovný byt s terasou 65 m2 v lone prírody a len 10 min z CENTRA mesta. NEST realitná kancelária vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj jeden z posledných štýlových podkrovných bytov v Novostavbe v nádhernej prírode, vzdialenej z centra mesta len 10 minút. Bytový dom kolaudovaný v roku 2021, je v nadštandardnom vyhotovený, disponuje výťahom, pivničnými priestormi a súkromnými parkovacími miestami. Podkrovný byt s terasou o celkovej rozlohe 65 m2, sa predáva vo vyhotovení holobyt. Má podlahové kúrenie s termostatmi v každej izbe. V prípade záujmu vám náš dizajnér navrhne a dokončí interiér podľa vašich požiadaviek. VÝHODY: - Priestranný byt s krásnou terasou - Výborná dispozícia (nepriechodné izby) - Moderná nizkoenergetická stavba - Podlahové kúrenie - Nádherná lokalita v lone prírody Prejdite sa aj po tejto nehnuteľnosti vďaka 3D virtuálnej obhliadke z pohodlia vášho domova: V prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle: alebo
PRENÁJOM NADŠTANDARDNÝ 2 IZBOVÝ BYT S PARKOVANÍM, TERASOU, K
Typ: 2-izbový byt Ulica: Mickiewiczova Obec: Bratislava-Staré Mesto Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava, VÁM PONÚKA NA PRENÁJOM 2 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII, S VEĽKOU TERASOU - STARÉ MESTO.  Ponúkame Vám na prenájom krásny, svetlý, čerstvo zrekonštruovaný a zariadený byt na adrese - Mickiewiczova ulica, Bratislava - Staré mesto, aj s parkovacím miestom v podzemnej garáži.     Byt je priestranný, štýlovo zariadený, navyše s veľkou slnečnou terasou. Nachádza sa na 1. zo 7. poschodí.  Úžitková plocha bytu je 63 m2. Terasa má ďalších 24 m2. Byt má spolu 87 m2.  Je kompletne zariadený (vrátane kuchynského vybavenia), má vonkajšie žalúzie a dve klimatizácie (v spálni, aj v obývačke).  - DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s úložným priestorom a vchodom na WC; nasleduje priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou s priestranným kuchynským ostrovom. Z obývacej izby je východ na terasu s  francúzskym oknom. Samostatná spálňa s východom na terasu. Kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom. Samostatné WC. Veľká slnečná terasa (orientovaná do tichého vnútrobloku). Bytový dom (postavený v roku 2004) sa nachádza v blízkosti Amerického námestia a Medickej záhrady, disponuje moderným výťahom a parkovacím miestom v podzemnej garáži. 


V okolí je výborná občianska vybavenosť (potraviny Tesco, drogéria, kaviarne, reštaurácie, divadlo Nová scéna, Fakultná Nemocnica Staré Mesto)

. Je tu výborná dostupnosť mhd alebo autom.  Byt sa prenajíma jednej alebo dvom dospelým osobám. Dostupný je ihneď.  

 Cena:  990,- €/mesiac + 200,-€/mesiac energie + internet  Za príplatok 60,- EUR/mesačne je v ponuke prenájom za garážové státie Celková cena (aj s parkovaním) je 1250,-€. Pri podpise zmlúv sa platí 1x nájom, 1x depozit (vo výške nájmu), 1x provízia realitnej kancelárie Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom Našim klientom poskytujeme nasledovné služby: – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 87 m2 Úžitková plocha: 63 m2 Poschodie: 1 Počet podlaží: 7 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Klimatizácia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Garáž: áno Internet: áno - wi-fi Terasa: áno Terasa plocha: 24 m2 Vykurovanie: spoločné