inzercia, predaj, predám, bazár

Podlaha do garáže puzzle

Kategória: Tuning

PVC modulova podlaha
Ponúkam kvalitnú PVC podlahu vhodnú najmä do detailingových štúdií.

Jej veľkou výhodou je, jednoduchá inštalácia, ktorú zvládne každý sám. Behom chvíľky (1-2h) vie byť celá podlaha v garáži hotová. V prípade potreby (zmena priestorov a podobne…) sa dá podlaha znova jednoducho a rýchlo rozobrať a premiestniť inde.

Rozmery & vlastnosti
-40x40 cm
-2cm výška
-Nosnosť 25 ton / 1m štvorcový (autá a ťažšie stroje to zvláda bezproblémovo)
-Vrúbkovaný povrch, lacnejšie náhrady ho majú hladký (tieto sú kvalitnejšie protišmykové)
-Chemická odolnosť
-Dlhá životnosť
-Pri pokladaní nemusí byť dokonale rovný povrch
-Dláždice majú aj možnosti prichytenia do zeme

Cena za 1 Ks - 3,68€
Cena za 1m/2 - 23€ ( najnizsia cena )

✅Dostupné farby - čierna
✅sivá
✅žltá
✅červená



Tel.č - 0950.549.597
Podlaha do garáže puzzle
Podobné inzeráty
Zavodna plastova podlaha do boxov na PREDAJ
Predam zavodnu plastovu podlahu. Modulova podlaha je vhodna do boxov na zavody na okruhu, do vrchu, rely sutaze, na drifty, sprinty, do sukromnej garaze, terasu alebo na rozne eventy. Odolna chemikaliam, olejom, UV ziareniu a teplotam -40/+60°C. Modulovy system, rychla a jednoducha montaz, funkcny a elegantny design, rychly odtok vody, vysoky grip atd. Farba: seda + modre okraje Plocha: 30 m2 Rozmer 1 dosky: 250x250x16mm Info: 1m2 = 16 dosiek Stav: zachovala 90% Povod: GripTill, Made in Czech Republic Cena: 400,- Euro (NP: 1.200,- Euro) V ponuke mam aj ine teamove naradie a boxove zazemie. Preferujem obhliadku a osobny odber, Bratislava Vajnory. Kontaktujte ma na info@ alebo SMS. #RACING VLN ENDURANCE OKRUHY SPRINTY RALLY RELY DRIFT BRNO SLOVAKIARING
Zavodna plastova podlaha do boxov na PREDAJ
Predam zavodnu plastovu podlahu. Modulova podlaha je vhodna do boxov na zavody na okruhu, do vrchu, rely sutaze, na drifty, sprinty, do sukromnej garaze, terasu alebo na rozne eventy. Odolna chemikaliam, olejom, UV ziareniu a teplotam -40/+60°C. Modulovy system, rychla a jednoducha montaz, funkcny a elegantny design, rychly odtok vody, vysoky grip atd. Farba: seda + modre okraje Plocha: 30 m2 Rozmer 1 dosky: 250x250x16mm Info: 1m2 = 16 dosiek Stav: zachovala 90% Povod: GripTill, Made in Czech Republic Cena: 380,- Euro (NP: 1.200,- Euro) Preferujem osobny odber, Bratislava Vajnory. Kontaktujte ma na info@ alebo SMS. #RACING VLN ENDURANCE OKRUHY SPRINTY RALLY RELY DRIFT BRNO SLOVAKIARING
Vlajka Fiat ABARTH
Nová...rozmer 60x90 cm... vhodná ako dekorácia do garáže...Fiat 500, Grande, Punto ABARTH...
Jednostlpovy mobilny zdvihak
Predám jednostlpový mobilný zdvihák do každej dielne, garáže. Zdvihák je vyrobený z vysokej kvality profilov, aby udržal 1800kg za jedno koleso pri výške 80cm. Zdvihák je na kvalitných kolieskach preto je možné ho premiestniť kdekoľvek. Súčasťou balenia je nadstavec pre zdvih za prah vozidla. Hodí sa dokonale do každej dielne. Pre nízku váhu sa da jednoducho premiestniť a nezaberá ani veľa miesta. - zdvih vozidla do 1800kg - maximalný zdvih 80cm - vaha zdviháku 62kg - nadstavec pre zdvih za prah Cena 400€ + doprava.
Booster štartovací box Jump starter 3v1
Predám nový štartovací box booster 3v1. Je to booster na štartovanie automobilov benzínové aj naftové auta netreba štartovacie káble. Nabíja aj iné zariadenia cez USB port. Má aj led svetlo. Výborná vecička do každého auta aj garaze či dielne. Vhodné tiež na kempovanie alebo rybačku ako záložný zdroj. Kompletné balenie v krabici s príslušenstvom. Po dohode môžem poslať aj na dobierku 1.triedou alebo cez zasielkovnu Packeta.
Nové pružiny MTS Technik Mazda RX-8 -25mm/-25mm
Dobrý deň. Predám nové, nepoužité znížené pružiny od firmy MTS Technik na vozidlo Mazda RX8. Zníženie na oboch nápravách: 25mm Dôvod predaja: rozhodol som sa neznižovať auto z dôvodu praktickosti (problémový nájazd do garáže) Kupoval som ich za cenu 140€. Ponúkam za 100€ (orientačná cena, teda dohoda možná) Odber možný osobne v Malackách (po dohode priveziem aj po okolí) alebo pošlem poštovým kuriérom na dobierku (cena +/- 12€), poprípade cez packetu (zásielkovňu) ak to vyjde lacnejšie. V prípade dobierky je nutné zaplatiť cenu poštovného vopred na účet. Za pochopenie ďakujem. Poprosím kontakt emailom. Číslo vymyslené. Ďakujem.